Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mina ei ole ka siiamaani nii viisakat mängu IV liigas kohanud, kui tänane Ha Servi Quattromedi oma oli. Oleksime me 1:1 pealt veel teise ära löönud, oleks liidril ehk pisut närvikõdigi olnud

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
      kumb see nüüd oli kas ilgelt sitt sooritus tabivere poolt vöi suutis herr kaitz hooaja löpus nii häst mängima panna,et tabiverel ei olnudki erilist vöimalust.üllatav tulemus igaljuhul.
      tabivere poolt kõige sitem sooritus hooaja jooksul. kõige-kõige sitem. abja võttis siit aga maximumi.
      //

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
        tabivere poolt kõige sitem sooritus hooaja jooksul. kõige-kõige sitem. abja võttis siit aga maximumi.
        Jap arvestades,et puudu oli 4 põhimängijat ja platsile pääsesid mängijad,kes tegid debüüdi siis küll.
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
          HaServ-Quattromed 5:1.mäng meie poolt sama ilmetu nagu ilmgi,aga vöitjate üle kohut ei möisteta.Eesmärk liigavöit on saavutatud ja nüüd..kuram..ma ei teagi mis nüüd saab..järgmine üritus on tartu linnakad kus tahaks edukalt esineda ja siis need kes elavad hooaja löpu banketti üle need hakkavad saali jalkaks valmistuma.Med-i poolt suht hea mäng,vaatamata väiksele pingile punnisid päris kövasti vastu ja parema realiseerimis oskuse korral oleks skoor vöind olla ka hoopis teistsugune.a ei saa mainimata jätta,et mönel vennal seal ei ole närvikavaga küll köik korras..kus möliseda andis, seal ikka anti täiega..
          Vahur, ära põe! Lapsepõlves mulisesid sa ka iga tühja asja peale
          aga palju õnne ja liigvõidu puhul! tore mäng oli - ilm tegi ka kena kingituse (rahe).

V.

Kommentaar

siukse v2ljaku peal on k6igil v6idu, kaotuse ja viigi v6imalused v6rdsed, mitte et kes v6ttis maksimumi ja kes mitte

Kommentaar

Algselt postitas Vaitsenegger Vaata postitust
              Vahur, ära põe! Lapsepõlves mulisesid sa ka iga tühja asja peale
              aga palju õnne ja liigvõidu puhul! tore mäng oli - ilm tegi ka kena kingituse (rahe).

V.
              pidid ikka ära sähmama..nagu muiste..
              nr 31

Kommentaar

eks tabiverel polnud enam ka üleminekumängude kohta silmi ees

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                  eks tabiverel polnud enam ka üleminekumängude kohta silmi ees
                  viimane voor võib palju üllatustulemusi tuua küll
                  kes mis satsi kokku saab ehk varumeeste tund on tulnud

sisulises plaanis pani see voor asjad paika, va. viimane koht, selle nimel veel madistatakse ja meilgi võimalus sõna sekka öelda

Kommentaar

ei tea mis seis selle puujumalaga on mis aastaks viimase koha höivand meeskonnale mälestuseks jääb..
                    nr 31

Kommentaar

Puka - Tõrva 2-3

Viisakas mäng oli. Kradi külm ilm, eriti teise poolaja algus, kui hakkas vihma ka veel sadama ja tuli mingi tornaado

Aga mäng ise hakkas väga rahulikult. Üldiselt oligi esimene poolaeg vaikne ning seda iseloomustab ka 0-0 seis 45 minuti järel. Mõlemal meeskonnal olid mõned normaalsed võimalused, aga midagi märkimisväärset pähe hetkel ei tule. Meil (Tõrval) oli vast kerge ülekaal... ;D

Teine poolaeg algas meile katastroofiliselt, kui vastane teenis kohe esimestel minutitel penalti, millele GK näpud vahele sai, aga sellest ei piisanud. Kuid nagu sel hooajal juba mitmes mängus kombeks, siis vastame kohe samaga ning meie ründaja (kes viimases 3 mängus 7 kolli kõmmutanud) sai tänu heale läbimurdele äärest värava ees rinnaga kolli kirja Varsti lasime väravavahi ränga eksimuse tagajärjel veel ühe kolli lüüa, aga minut hiljem oli taas viik jalule seatud, kui sama ründaja üks ühele minnes ei eksinud. Ja natuke hiljem pääses veel meie vasakäär väravavahiga silmitsi ning võidukoll oligi kirjas. Edasi muutus mäng tasavägisemaks ja lõpupoole jäime meie seisu hoidma ning Puka üritas, kuid tulutult. Viimasel minutil jäi nurgalöögijärgsest olukorrast süda korra seisma, aga lõpp hea kõik hea.

Kommentaar

Algselt postitas Rythar Vaata postitust
                        viimane voor võib palju üllatustulemusi tuua küll
                        kes mis satsi kokku saab ehk varumeeste tund on tulnud

sisulises plaanis pani see voor asjad paika, va. viimane koht, selle nimel veel madistatakse ja meilgi võimalus sõna sekka öelda
                        NU 4-5 koht ka veel lahtine
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitust

Meil (Tõrval) oli vast kerge ülekaal... ;D
                          mm, no maitea, ma küll ei ütleks nii Sa seal keskel ei hoidnud üldse palli. Rohkem vast ikka Puka poolel oli ülekaal..
                          Aga noh, tulemus on see mis loeb

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            NU 4-5 koht ka veel lahtine
                            Sedand küll. Ma pidasin silmas rohkem sisulist laadi kohtade jagamist, 4 või 5 koht ... üleminekurong on läinud mõlema jaoks... aga kes see ikka viimaseks tahab jääda

Kommentaar

Algselt postitas Rythar Vaata postitust
                              Sedand küll. Ma pidasin silmas rohkem sisulist laadi kohtade jagamist, 4 või 5 koht ... üleminekurong on läinud mõlema jaoks... aga kes see ikka viimaseks tahab jääda
                              Ega jah viimaseks ei taha keegi jääda,seega on meil viimases mängus väääga palju kaalul
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                                Ega jah viimaseks ei taha keegi jääda,seega on meil viimases mängus väääga palju kaalul
                                Meil see-eest ei ole tabeli seisu koha pealt suurt pinget enam. Isegi meie võidu ja Welco kaotuse korral me tõusta ei saaks enam =/ Võitma läheme nii kui nii igaljuhul !

Kommentaar

Working...
                                X