mina ei ole ka siiamaani nii viisakat mängu IV liigas kohanud, kui tänane Ha Servi Quattromedi oma oli. Oleksime me 1:1 pealt veel teise ära löönud, oleks liidril ehk pisut närvikõdigi olnud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustkumb see nüüd oli kas ilgelt sitt sooritus tabivere poolt vöi suutis herr kaitz hooaja löpus nii häst mängima panna,et tabiverel ei olnudki erilist vöimalust.üllatav tulemus igaljuhul.//
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitusttabivere poolt kõige sitem sooritus hooaja jooksul. kõige-kõige sitem. abja võttis siit aga maximumi.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustHaServ-Quattromed 5:1.mäng meie poolt sama ilmetu nagu ilmgi,aga vöitjate üle kohut ei möisteta.Eesmärk liigavöit on saavutatud ja nüüd..kuram..ma ei teagi mis nüüd saab..järgmine üritus on tartu linnakad kus tahaks edukalt esineda ja siis need kes elavad hooaja löpu banketti üle need hakkavad saali jalkaks valmistuma.Med-i poolt suht hea mäng,vaatamata väiksele pingile punnisid päris kövasti vastu ja parema realiseerimis oskuse korral oleks skoor vöind olla ka hoopis teistsugune.a ei saa mainimata jätta,et mönel vennal seal ei ole närvikavaga küll köik korras..kus möliseda andis, seal ikka anti täiega..
aga palju õnne ja liigvõidu puhul! tore mäng oli - ilm tegi ka kena kingituse (rahe).
V.
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitusttabivere poolt kõige sitem sooritus hooaja jooksul. kõige-kõige sitem. abja võttis siit aga maximumi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vaitsenegger Vaata postitustVahur, ära põe! Lapsepõlves mulisesid sa ka iga tühja asja peale
aga palju õnne ja liigvõidu puhul! tore mäng oli - ilm tegi ka kena kingituse (rahe).
V.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitusttabivere poolt kõige sitem sooritus hooaja jooksul. kõige-kõige sitem. abja võttis siit aga maximumi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Defa Vaata postitusteks tabiverel polnud enam ka üleminekumängude kohta silmi ees
kes mis satsi kokku saab ehk varumeeste tund on tulnud
sisulises plaanis pani see voor asjad paika, va. viimane koht, selle nimel veel madistatakse ja meilgi võimalus sõna sekka öelda
Kommentaar
-
Puka - Tõrva 2-3
Viisakas mäng oli. Kradi külm ilm, eriti teise poolaja algus, kui hakkas vihma ka veel sadama ja tuli mingi tornaado
Aga mäng ise hakkas väga rahulikult. Üldiselt oligi esimene poolaeg vaikne ning seda iseloomustab ka 0-0 seis 45 minuti järel. Mõlemal meeskonnal olid mõned normaalsed võimalused, aga midagi märkimisväärset pähe hetkel ei tule. Meil (Tõrval) oli vast kerge ülekaal... ;D
Teine poolaeg algas meile katastroofiliselt, kui vastane teenis kohe esimestel minutitel penalti, millele GK näpud vahele sai, aga sellest ei piisanud. Kuid nagu sel hooajal juba mitmes mängus kombeks, siis vastame kohe samaga ning meie ründaja (kes viimases 3 mängus 7 kolli kõmmutanud) sai tänu heale läbimurdele äärest värava ees rinnaga kolli kirjaVarsti lasime väravavahi ränga eksimuse tagajärjel veel ühe kolli lüüa, aga minut hiljem oli taas viik jalule seatud, kui sama ründaja üks ühele minnes ei eksinud. Ja natuke hiljem pääses veel meie vasakäär väravavahiga silmitsi ning võidukoll oligi kirjas. Edasi muutus mäng tasavägisemaks ja lõpupoole jäime meie seisu hoidma ning Puka üritas, kuid tulutult. Viimasel minutil jäi nurgalöögijärgsest olukorrast süda korra seisma, aga lõpp hea kõik hea.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rythar Vaata postitustviimane voor võib palju üllatustulemusi tuua küll
kes mis satsi kokku saab ehk varumeeste tund on tulnud
sisulises plaanis pani see voor asjad paika, va. viimane koht, selle nimel veel madistatakse ja meilgi võimalus sõna sekka öeldaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitust
Meil (Tõrval) oli vast kerge ülekaal... ;DSa seal keskel ei hoidnud üldse palli. Rohkem vast ikka Puka poolel oli ülekaal..
Aga noh, tulemus on see mis loeb
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNU 4-5 koht ka veel lahtine
Kommentaar
-
Algselt postitas Rythar Vaata postitustSedand küll. Ma pidasin silmas rohkem sisulist laadi kohtade jagamist, 4 või 5 koht ... üleminekurong on läinud mõlema jaoks... aga kes see ikka viimaseks tahab jäädaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEga jah viimaseks ei taha keegi jääda,seega on meil viimases mängus väääga palju kaalul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar