Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kose Vaata postitust
    Täiesti nõus olen, et pigem oli esimesel poolajal Tabivere värav ohus. Eluski ei oodanud sellist tulemust esimese poolaja põhjal. Tabivere siiski tuli ilusti rongi alt välja ja seda näitab tulemustki.
    tabivere värav ohus?
    kauglöögid ei näita midagi, eriti kui need vuhisevad 15 meetrit mööda

oli paar rünnakut, kui need ei lõppenud isegi väravale löögiga.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Tabivere -Abja mängu skoor ei näitand Tabivere üleolekut,kuna poolaeg lõppes 0:0 ja eks teises ringis murul oleme paremaks lahinguks terve 90 min valmis, ega tõesti väljas pole trenni tehtud ainult väikeses saalis ja sedagi pooliku võistkonnaga.
      Vabandusi leiab alati, aga kui palju tegid võistkonnad hooajaeelseid mänge Abja? Navi? See ei tohiks olla vabandus ja 1 põhimees ei muuda ka veel mängu nii palju!

Mängige igal võimalusel palli ja ainult siis saab tugevamaks. Suurepärane mäng selleks "Persekas", õpid tsenderdama ja palli õhus töötlema, lööma ja söötma. Lisaks saab väravas ka tõrjetööd õppida. Selleks mänguks pole vaja rohkem kui ühte väravat ja karjamaa sobib ka
      www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
        Kahjuks /õnneks ei! kuna pole mängima veel saanud aga ehk homme saan!siis saan tõestada ennast!ja vb jääb su irisemine ära ka!
        ma pole sind trenniski näinud:S

Kommentaar

minu teada on ta puudunud vaid ühest trennist

Kommentaar

nii vähemalt rääkisid naised saunas

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
              tegelikult uurikski, kas navi, tääksi ja abja meeskonnad talvel väljas üldse trenni teevad??? äkki on siin peidus nende kahvatu algus. neil ju kunstmuru puudub, seega pole imestada. kui neil platsid mänguvalmis saavad, siis muutuvad ka skoorid kindlasti tasavägisemaks.
              Naviga lugu selline et tegelikult sai punt kokku pandud paar päeva enne liigasse registreerimise lõppu. enne seda pm. trenni ei tehtudki ning väljas pole keegi talvel kordagi mänginud(nagu pole mängijad sisuliselt ka suurel platsil mänginud). Lisaks saalis tehti 1-2 trenni nädalas. Kuna nüüdsest on navil ka treener siis vähemalt mängupilt on kõvasti paranenud. Navi tüübid küll usuvad, et juba 4-s mäng tuleb nauditav ning tabivere tüüp saab loodetavasti kihlveos minu käest pähe.

Kommentaar

eem... hullupööra tahaks teada EMÜ algkoosseisu ja varust sisse tulnud mehi...

äkki Timur oskab aidata?

Kommentaar

Algselt postitas Paju Vaata postitust
                  Naviga lugu selline et tegelikult sai punt kokku pandud paar päeva enne liigasse registreerimise lõppu. enne seda pm. trenni ei tehtudki ning väljas pole keegi talvel kordagi mänginud(nagu pole mängijad sisuliselt ka suurel platsil mänginud). Lisaks saalis tehti 1-2 trenni nädalas. Kuna nüüdsest on navil ka treener siis vähemalt mängupilt on kõvasti paranenud. Navi tüübid küll usuvad, et juba 4-s mäng tuleb nauditav ning tabivere tüüp saab loodetavasti kihlveos minu käest pähe.
                  endine tabivere tüüp.

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
                    endine tabivere tüüp.
                    Oli vist minu teada selline algkoosseis

Skutšas

Tirol-Semjonov-V.Varjas-Sallok

Rohtla-H.Hausenberg-A.Hausenberg-Nazarenko

Elmik-Muttik

Kommentaar

Kahjuks /õnneks ei! kuna pole mängima veel saanud aga ehk homme saan!siis saan tõestada ennast!ja vb jääb su irisemine ära ka!
                      debüüt pingil on kah debüüd

murut näen, hoian pall ja pingil istun vene kõlab vene keeles paremini
                      Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                        Vabandusi leiab alati, aga kui palju tegid võistkonnad hooajaeelseid mänge Abja? Navi? See ei tohiks olla vabandus ja 1 põhimees ei muuda ka veel mängu nii palju!

Mängige igal võimalusel palli ja ainult siis saab tugevamaks. Suurepärane mäng selleks "Persekas", õpid tsenderdama ja palli õhus töötlema, lööma ja söötma. Lisaks saab väravas ka tõrjetööd õppida. Selleks mänguks pole vaja rohkem kui ühte väravat ja karjamaa sobib ka
                        Ega keegi ei püüdnudki vabandada,küsiti kas oleme väljas trenni teinud jne lOOMULIKULT MÄNGIME PALLI JA JALGPALLI
                        Olen see kes olen

Kommentaar

II vooru ennustus:

SK Tääksi - EMÜ SK 2:3
                          Tõrva FC Warrior - FC Tabivere 1:3
                          Tartu Quattromed - FC Aspen 2:2
                          Navi Vuti Selts - FC Abja X:X
                          Welko Elekter - JK Löök 5:2
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Tarz Vaata postitust
                            Oli vist minu teada selline algkoosseis

Skutšas

Tirol-Semjonov-V.Varjas-Sallok

Rohtla-H.Hausenberg-A.Hausenberg-Nazarenko

Elmik-Muttik
                            Miks Kull väravas polnud?

kes üldse emü väravad lõid?

Kommentaar

Täpsemalt metec/sk10/epa/ welco! ja sellest piisab!
                              Ja neist mängiti 1 viiki üks võit kaks kaotust
                              Elva ka ju
                              FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                                Kuid kõige mõnusam oli see,mida fännid tegid. Kui eelmine hooaeg tundus,et asi on väga kõva, siis nüüd viidi täiesti uuele tasemele Ilmselt lisaks vürtsi ka Navile mingi purjus tüüp, kes lambist terve aeg seletas miskit. Mina aru ei saanud kelle poolt ta oli. Welco paneb omalt poolt välja preemia, kes suudab indentifitseerida tolle tüübi

spordi poolt olin.
                                ma võtaks siis selle preemia välja, pean tunnistama et eile sai väike saaremaa X võetud jah

Kommentaar

Working...
                                X