Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas timursem Vaata postitust
    eks ta nii ongi. aga ma ei saa tääksist aru, et kas tõesti ei saanud mängu mõnele kunstmurule üleviia( viljandisse, paidesse)? või meelega teete "Eesti koondist" Armeenia vastu.
    Tekkisid probleemid asjaajamisega nii et tuleb leppida mänguga Võhmas.
    Ega ta kiita ei ole, aga tingimused on kõigile võrdsed.

Kommentaar

Algselt postitas giant16 Vaata postitust
      seda jah, et võrdsed. meie oleme igatahes valmis laupäevaks.
      pommitaja

Kommentaar

seda jah, et võrdsed. meie oleme igatahes valmis laupäevaks.
        Meie oleme samuti valmis. Õnneks saan ise ka mängida ja kaitset vähe lappida.

Kommentaar

See põhimeeste puudumise jutt on kahe otsaga asi: ühelt poolt tõesti, see mõjutab selgelt mõne kindla mängu tulemust, teisalt hooaja poole pealt pole miskit kobiseda: satsi enda asi teha nii, et põhimehed saaksid/tahaksid tulla. + alati võimalik täiendada võistkonda.
          Aga noh, eks see olegi 4. liiga võlu. Kui inimesed ikka tööl peavad olema ja vabaks ei saa,mis parata. Sellest tulenevalt näitab ikkagi hooaja lõpptulemus meeskonna taseme, mitte see kui korra võik kaks võidetakse nt liiga võitjat.

Minu ennsutus aga selline:
          1.EMÜ võtab oma, aga alles 2. poolajal saavad nad miskit korda saadetud. 1. poolaeg võtavad mullaproove, et ilmselt mõni vastava ala spetsialist kuluks ära. Teine variant on kohe mängida vaid pikka palli.
          2. Ma ei tea kuidas, kuid Abja napp paremus on veel tõsiasi. Kuid sügisel see muutub.
          3. Tabivere suhtub mängu ülevalt, saab üllatuse osaliseks, kuid lõpuks võtab ikkagi oma
          4. Quattro võtab võidu ja seda puhtalt selle pealt, et neil on kõrini tulemustest mida nad viimasel ajal/eelmine hooaeg näidanud. Alternatiiv on ka viik. Kuidas nad seda aga teevad? ei kujuta ausalt öeldes ette ka.
          5. Loodame ise kodupubliku toel 3p ära võtta

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust

1.EMÜ võtab oma, aga alles 2. poolajal saavad nad miskit korda saadetud. 1. poolaeg võtavad mullaproove, et ilmselt mõni vastava ala spetsialist kuluks ära.
            no ma võtan asjad kaasa siis kui sa nii lahkelt soovitad. ega selle asjaga kaua lähe. 15 mintsaga on proovid võetud ning siis saame ka hakata väetist panema kui analüüs käes.
            pommitaja

Kommentaar

no ma võtan asjad kaasa siis kui sa nii lahkelt soovitad. ega selle asjaga kaua lähe. 15 mintsaga on proovid võetud ning siis saame ka hakata väetist panema kui analüüs käes.
              Tuleb loota et happeline muld pole ... muidu peab veel lupjama hakkama :P

Kommentaar

Algselt postitas Linttraktor Vaata postitust
                Tuleb loota et happeline muld pole ... muidu peab veel lupjama hakkama :P
                ma loodan sellepeale, et nad teevad piirjooned lubjaga, see päästab nii mõndagi. mängu jooksul vast veame jalgadega laiali ka üle platsi kuhu me iganes astume. mehe valgel jalajäljel on jõud. kuigi jah, eks loodame tääksi enda peale ka veits.
                pommitaja

Kommentaar

Samas majandussurutise tõttu võiks iga tüüp teil võtta tasku 4-5 väikest kartulit ka mida võiksite maha külvata. No nii igaks juhuks. Ehk kui põldudest saanud viljakas aiand, hakkavad KOV esindajad mõtlema, et võiks asju korrastda.

Kommentaar

sägad, sägad. jääks siiski jalgpalli juurde

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
                      sägad, sägad. jääks siiski jalgpalli juurde
                      me oleme seal koguaeg olnud sest selline see laup olema saab seal palliplatsil
                      pommitaja

Kommentaar

no ma ei saa mida te mõnitate nende väljakut ? vähemalt saab mängida. mõlemal sitt ja siis ? ärge nutke.

Kommentaar

Täpselt nii ,olge õnnelikud,et üldse saate vutti taguda.Väljak on mõlemale ühesugune.Kõik on hea eluga ära harjunud ja nüüd sital ajal kohe pill lahti.Koduväljak on koduväljak ja vastane peab sellega leppima.Vot tak..

Kommentaar

Algselt postitas giant16 Vaata postitust
                            mis asjaajamistega probleeme tekkis?
                            Aavasalu

Jk Suure-Jaani Rolling Doors

Kommentaar

Algselt postitas mäksakunn Vaata postitust
                              Täpselt nii ,olge õnnelikud,et üldse saate vutti taguda.Väljak on mõlemale ühesugune.Kõik on hea eluga ära harjunud ja nüüd sital ajal kohe pill lahti.Koduväljak on koduväljak ja vastane peab sellega leppima.Vot tak..
                              kle kas sa arvad, et ma ei tea, et vastane ei pea leppima, aga võib leppida platsiseisukorraga. ise olid kunagi väga kõva ja lasite (oli see nüüd tarkon v) meteci üle kui ei olnud nõus nende kodus mängima. meie üldjuhul nii ei tee ja oleme valmis minema võhmasse. ma saan täiesti aru, et kõik ei ole võrdsed tingimustes ehk platsid on erinevad. milleks muidu üldse koduväljak olemas on kui mitte selleks et saada eelis vastase ees.
                              pühapäev oli ju ka väga tore, eelmised mängud said ilusasti peetud, meie pidime värava välja vahetama ja siduma seal võrku kokku, mida eelmised tegid??? quattro oleks võinud ju ka vabalt loobuda sellisel platsil mängimisest, sest no ausalt see ei ole enam jalgpalliväljak...jne
                              lihtsalt võiksite erisaadet vaadata etv pealt siis saate ehk aru natuke rohkem
                              pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas indahell Vaata postitust
                                no ma ei saa mida te mõnitate nende väljakut ? vähemalt saab mängida. mõlemal sitt ja siis ? ärge nutke.
                                sulle sama lugu(kuna sa vist sellel ajal polnud veel platsi ääres)- rocki eelkäija mäksa tegi palju enam sõnadest, mida meie siin õhku paiskame lootes, et tääksikad saaksid aru, et nii vara platsile minna on tegelikult samasugune üritus, mida tegid tabivere mängijad enne platsi remonti minemist.
                                kes hoolib natukenegi sellest, et suvel oleks plats korras, ei lähe sinna kindlasti enne korralikku hooldust ja tahenemist ning mururoheliseks muutumist.
                                mina ei pea viha ega ole pahanegi, lihtsalt ma ei usu, et meeskond, kes juba mitmeid aastaid on saanud liigakogemust, ei osanud liiga nii varase algusega arvestada. ma olen veendunud, et lihtsalt ei viitsitud asjaga tegeleda eriti tuues ettekäändeks lisakulud.
                                pommitaja

Kommentaar

Working...
                                X