sarnane mäng jätkus ka teisel poolajal, ent Aspeni väravavaht oli tasemel
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas lepel Vaata postitustkes eile Tõrva väravad lõid?
Kes küsib?
Kommentaar
-
Lisaks siis ka Welco-Löögi mängu osas, et Welco oli küll selgelt domineerivam pool, aga ega väga palju selliseid suurepäraseid võimalusi ei olnud. Vastastel seisis kaitse kenasti, ainult üks korralik läbisööt kaitseliini taha tuli meil välja ja sellest siis ka 1:0 värav. Kui me poleks esimese poolaja lõpus ära lüüa suutnud seda, oleks teine poolaeg võinud veel närvilisem tulla. Löök suutis mingil hetkel tõesti ka meid survestada täiesti arvestatavalt, aga miskit jäi ikka puudu. Löögi rünnakuid vedas nende kapten (nr 8) ja tema purjetas mitu korda päris kenasti üle väljaku, aga mingil hetkel ikka rünnakud katkesid enne väga ohtliku olukorra tekkimist. Kusagil 80. minuti kandis ehk oli paar päris ohtlikku nurgalöögijärgset olukorda Welco värava all.
Väga hea, et me Löögiga 1. voorus ei mänginud, sest siis oleksime läinud mängima vaid selle teadmisega, et nad said EMÜlt sõprusmängus 0-10 tappa ja ei kujuta endast erilist ohtu. Kui oleksime Lööki alahindama läinud, siis võinuks vabalt kaotus tulla sealt. Õnneks näitas juba esimene voor liigas, et tegemist on arvestatava satsiga ja võtsime mängu väga tõsiselt.
Aga jah, see 0-10 kaotus EMÜlt on küll väga kahtlane, ilmselt neil oli palju mehi puudu siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitustVäga hea, et me Löögiga 1. voorus ei mänginud, sest siis oleksime läinud mängima vaid selle teadmisega, et nad said EMÜlt sõprusmängus 0-10 tappa ja ei kujuta endast erilist ohtu. Kui oleksime Lööki alahindama läinud, siis võinuks vabalt kaotus tulla sealt. Õnneks näitas juba esimene voor liigas, et tegemist on arvestatava satsiga ja võtsime mängu väga tõsiselt.
Aga jah, see 0-10 kaotus EMÜlt on küll väga kahtlane, ilmselt neil oli palju mehi puudu siis.sellise vangerduse ja ei tulnud meie vastu parimas koosseisus, et teisi uinutada. teoreetiliselt, need kes juba liigat viis ja rohkem mänginud peaksid teadma, et nendega tuleb arvestada. neil oli kunagi väga normaalne sats koos, aga lagunes ära pikapeale. kaks... kolm aastat olid nad koos emüga ja siis aasta rockiga ühes. nüüd on nad taas omaette ja tundub, et saavad hakkama enam vähem normaalselt.
pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustei tea, mina olen siiani kõik võitjad õigesti ennustanud(H)
ennustusmängus.
igatahes, edu siis kõigile III ringis... loodame siis,et tugevad kaotavad ja nõrgemad võidavad
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustma tean et EMÜ SK v6idab see aasta 4 liigat//
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustma tean et EMÜ SK v6idab see aasta 4 liigat
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitustmillised need 4 on? healjuhul võivad võita vaid ühe, selle neljanda lõuna divisjoni
TähenärijaOlen see kes olen
Kommentaar
-
III vooru ennustus:
FC ABJA - Tõrva FC Warrior X:X(Kui suudame mängida võistkonna mängu, siis on oodata head tulemust.
FC Tabivere - Tartu Quttromed 4:2
Rock Roll - Welco Elekter 1:3
FC Aspen - SK Tääksi 3:1
Tartu Löök - Navi Vutiselts 4:1
EMÜ SK - SK10 Premium II 2:2(Usun ,et noored SK10 poisid on piisavalt puhanud ja võitlevad viigi välja.
Edu palliväljakul!Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar