Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

sarnane mäng jätkus ka teisel poolajal, ent Aspeni väravavaht oli tasemel

Kommentaar

Nu jah Aspen üllatas mind poleks seda uskunud ,et võitavad Quattrot.

Kommentaar

ei tea, mina olen siiani kõik võitjad õigesti ennustanud(H)

ennustusmängus.

igatahes, edu siis kõigile III ringis... loodame siis,et tugevad kaotavad ja nõrgemad võidavad

Kommentaar

kes eile Tõrva väravad lõid?

Kommentaar

Algselt postitas lepel Vaata postitust
            kes eile Tõrva väravad lõid?
            Kristo Kangur, Keit Kroon ja Andres Saar.
            Kes küsib?

Kommentaar

Lisaks siis ka Welco-Löögi mängu osas, et Welco oli küll selgelt domineerivam pool, aga ega väga palju selliseid suurepäraseid võimalusi ei olnud. Vastastel seisis kaitse kenasti, ainult üks korralik läbisööt kaitseliini taha tuli meil välja ja sellest siis ka 1:0 värav. Kui me poleks esimese poolaja lõpus ära lüüa suutnud seda, oleks teine poolaeg võinud veel närvilisem tulla. Löök suutis mingil hetkel tõesti ka meid survestada täiesti arvestatavalt, aga miskit jäi ikka puudu. Löögi rünnakuid vedas nende kapten (nr 8) ja tema purjetas mitu korda päris kenasti üle väljaku, aga mingil hetkel ikka rünnakud katkesid enne väga ohtliku olukorra tekkimist. Kusagil 80. minuti kandis ehk oli paar päris ohtlikku nurgalöögijärgset olukorda Welco värava all.
              Väga hea, et me Löögiga 1. voorus ei mänginud, sest siis oleksime läinud mängima vaid selle teadmisega, et nad said EMÜlt sõprusmängus 0-10 tappa ja ei kujuta endast erilist ohtu. Kui oleksime Lööki alahindama läinud, siis võinuks vabalt kaotus tulla sealt. Õnneks näitas juba esimene voor liigas, et tegemist on arvestatava satsiga ja võtsime mängu väga tõsiselt.
              Aga jah, see 0-10 kaotus EMÜlt on küll väga kahtlane, ilmselt neil oli palju mehi puudu siis.

Kommentaar

Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitust
                Väga hea, et me Löögiga 1. voorus ei mänginud, sest siis oleksime läinud mängima vaid selle teadmisega, et nad said EMÜlt sõprusmängus 0-10 tappa ja ei kujuta endast erilist ohtu. Kui oleksime Lööki alahindama läinud, siis võinuks vabalt kaotus tulla sealt. Õnneks näitas juba esimene voor liigas, et tegemist on arvestatava satsiga ja võtsime mängu väga tõsiselt.
                Aga jah, see 0-10 kaotus EMÜlt on küll väga kahtlane, ilmselt neil oli palju mehi puudu siis.
                ma isiklikult arvan, et nad tegid meelega sellise vangerduse ja ei tulnud meie vastu parimas koosseisus, et teisi uinutada. teoreetiliselt, need kes juba liigat viis ja rohkem mänginud peaksid teadma, et nendega tuleb arvestada. neil oli kunagi väga normaalne sats koos, aga lagunes ära pikapeale. kaks... kolm aastat olid nad koos emüga ja siis aasta rockiga ühes. nüüd on nad taas omaette ja tundub, et saavad hakkama enam vähem normaalselt.
                pommitaja

Kommentaar

3-0 JK Tartu Löök- Navi Vutiselts
                  4-1 FC Tabivere-Tartu Quattromed
                  1-3 JK Rock & Roll-JK Welco Elekter
                  5-0 EMÜ SK-Tartu SK 10 Premium II
                  3-0 FC Aspen-SK Tääksi
                  1-3 FC Abja-Tõrva FC Warrior

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
                    ei tea, mina olen siiani kõik võitjad õigesti ennustanud(H)

ennustusmängus.

igatahes, edu siis kõigile III ringis... loodame siis,et tugevad kaotavad ja nõrgemad võidavad
                    ma tean et EMÜ SK v6idab see aasta 4 liigat

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                      millised need 4 on? healjuhul võivad võita vaid ühe, selle neljanda lõuna divisjoni
                      //

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                        esi kolmikus on ta kindlasti)

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
                          millised need 4 on? healjuhul võivad võita vaid ühe, selle neljanda lõuna divisjoni

Tähenärija
                          Olen see kes olen

Kommentaar

FC Tabivere - Tartu Quattromed 3-2
                            JK Tartu Löök - Navi Vutiselts 4-1
                            JK Rock & Roll - JK Welco Elekter 1-3
                            EMÜ SK - Tartu SK 10 Premium II 2
                            FC Abja - Tõrva FC Warrior X-X
                            FC Aspen - SK Tääksi 3-0

Kommentaar

III vooru ennustus:

FC ABJA - Tõrva FC Warrior X:X(Kui suudame mängida võistkonna mängu, siis on oodata head tulemust.
                              FC Tabivere - Tartu Quttromed 4:2
                              Rock Roll - Welco Elekter 1:3
                              FC Aspen - SK Tääksi 3:1
                              Tartu Löök - Navi Vutiselts 4:1
                              EMÜ SK - SK10 Premium II 2:2(Usun ,et noored SK10 poisid on piisavalt puhanud ja võitlevad viigi välja.

Edu palliväljakul!
                              Olen see kes olen

Kommentaar

muide, kui palju on EMÜ kooli endaga seotud?kas mängijad õpivad koolis?faunal on vist selline reegel,et 3 mängijat võib olla väljaspoolt kooli(pole selles 100% kindel:P)
                                ...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)

Kommentaar

Working...
                                X