Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga PÕHI 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Juba on jõutud viga parandada

Kommentaar

FC Olympic- Concordia 1-1.
      Rabe mäng nagu hooaja alguses oodata oli. Vastased läksid juhtima aga õnneks tuli vastus kiirelt kui Olympicu veteran palli värava eest sisse koksas. Viigiga igati rahul ( kuigi oli mitu head võimalust mäng enda kasuks keerata) arvestades, et eelmise aasta põhimeestest oli platsil ainult neli meest ja vahetusest sekkus kaks vana olijat. 4-5 meest lisandub satsi veel ja kaks tegijat vabanevad mängukeelust. Sel aastal saab ka võõrleegionäri Olympicu rivistuses näha.
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Fc Hell Hunt - Koeru JK 0-3
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          Fc Hell Hunt - Koeru JK 0-3
          Tere.
          Neid tulemusi näeb jalgpall.ee lehelt ka. Võiks mängu käigu kohta parem mingi ülevaate teha

Kommentaar

Algselt postitas Kivi77 Vaata postitust
            Tere.
            Neid tulemusi näeb jalgpall.ee lehelt ka. Võiks mängu käigu kohta parem mingi ülevaate teha
            Koeru läks juhtima suht esimese poolaja alguses, kus latti tabanud pall pinballi kombel huntide väravasse sattus. Edasi kulges poolaeg pigem külaliste kerge ülekaaluga, kuid reaalseid võimalusi ei omanud kumbki pool. Esimene poolaeg sellise seisuga ka lõppes. Teine poolaeg kulges samas tempos, kuid võimalusteni jõudsid ainult Koeru mängijad millest kaks ka ära löödi - mängu teine värav sündis 16m pealt teravast löögist suht värava keskele, kuid kuna väravavaht just vales suunas liikumas oli, jäi pall püüdmata ning viimane värav sündis tsenderdusest. Hooaja algusele omaselt oli huntide mäng rabe ning see kajastus ka skooris. Kohtunik oli okei ning möla väljakul ka ülemäära palju polnud. Tänud Koerule hea mängu eest ning peab lootma jääma, et juuli lõpp saab soe olema!

Kommentaar

fcf tlü 3 - 1 piraaja

normaalne mäng, natuke oli tõuklemist. kohtunik pani mõned korrad pange, muud midagi erilist.. tlü eksis esimestel minutitel ka penaltil kuid lõpuks vormistati mäng enda kasuks.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

FC Eston Villa - Saue JK Laagri 0:5 (0:1).

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
                  fcf tlü 3 - 1 piraaja

normaalne mäng, natuke oli tõuklemist. kohtunik pani mõned korrad pange, muud midagi erilist.. tlü eksis esimestel minutitel ka penaltil kuid lõpuks vormistati mäng enda kasuks.
                  Hea mäng, Pikk, ausalt, kõva sõna! Mida see lamp vv tahtis sust, taha keerata? Krt, 3 kohtunikku ja ikka ei näe...ses olukorras oleks võind rahulikult punase talle sügada ja teile pendla anda. Piraaja meestest ma ei saa aru, mis nõgesed neil püksis on juba aastaid, kas see on tõesti sellest, et õpitigi libistama kunagi? Koguaeg nokivad, vahel õnnestub kaklus üles ka tõmmata. Põhjala õpetab nüüd libistavat kickbox'i?
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                    Piraaja meestest ma ei saa aru, mis nõgesed neil püksis on juba aastaid, kas see on tõesti sellest, et õpitigi libistama kunagi? Koguaeg nokivad, vahel õnnestub kaklus üles ka tõmmata. Põhjala õpetab nüüd libistavat kickbox'i?
                    Libestiga kickboxi pigem, sellised jõuetud vennad seal enamus.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                      Libestiga kickboxi pigem, sellised jõuetud vennad seal enamus.
                      Ma ei tea, pole neid pannud.
                      aga tundus küll, et telekast on Pepet vaadatud või kedagi.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

alates 13.10 on näha see olukord mis kohtunikul jäi märkamata.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

piraaja - fcf mängust
                          fcf ründaja väga terav
                          fcf standardolukordade lahendused väga hästi läbi mõeldud (ehk siis järgmised võiskonnad olge valmis
                          kohtunik enam-vähem advekaatne, vigade puhul järgis kindlat jõulist stiili, kumbagi võistkonda ei eelistanud - minu jaoks küsimärk penaltid, kui kuidagi on võimalik veel mõista tema otsust määrata esimesel poolajal fcf kasuks penalti, siis see kuidas oli võimalik jätta II poolajal meie kasuks penalti määramata on müstika (aga noh üldtulemust 3-1 see ei oleks mõjutanud).
                          Raivo .. jah legend elab tänu sinu abile endiselt edasi .. sa peaks mind mu noorusaegadest mäletama, mingit libisevat kickboxi ma ei õpeta - aga vastaste poolset ülbitsemist ma väljakul ei salli.
                          PS. Viimase lausega ei tahtud üldse seda öelda et FCF oleks ülbitsenud - kõik oli väga ok - ainuke tõrvatilk oli peale kolmandat väravat röögitud "Võtke välja ... (mitu roppu sõna)" suht ebasportlik.
                          www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Kalev 3- Olympic 3-1 (1-1) kiirelt lasime ära lüüa ja kiirelt lõime tagasi. Teisel poolajal lagunesime kahjuks.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas ilms Vaata postitust
                              Raivo .. jah legend elab tänu sinu abile endiselt edasi .. sa peaks mind mu noorusaegadest mäletama, mingit libisevat kickboxi ma ei õpeta - aga vastaste poolset ülbitsemist ma väljakul ei salli.
                              PS. Viimase lausega ei tahtud üldse seda öelda et FCF oleks ülbitsenud - kõik oli väga ok - ainuke tõrvatilk oli peale kolmandat väravat röögitud "Võtke välja ... (mitu roppu sõna)" suht ebasportlik.
                              Ega ei saa ju ometi olla nii, et kui vastane ülbitseb, vastame talle jõhkra mänguga? Sõnale ikka sõnaga, teole teoga. Muuseas, olen nii sinult, kui mitmelt treenerilt(s.h. Theims) kuulnud klassikalist lauset, et mängime nii nagu kohtunik lubab... Päris fair play see pole, sest kui vastane selle lahti hammustab, ja ka mängima hakkab "nagu kohtunik lubab", mis siis lõpuks välja tuleb ja kes võidab? Mingisugune austus võiks ju jääda. Eriti, kui on näha, et ses liigas on äärekohtunikud kohati nii nõrgal tasemel, et segavad isegi peakohtunikul töötamast.

Ilms, sa oled tublit tööd teinud ja seda satsi aastaid vedanud, oleme vist isegi trenne koos pidanud(Kotkas) ja mina teie trennis osalenud. Kuid sa pead tunnistama, et mängudel läheb vahel asi käest ära ja mitmed on teid nimetanud provokaatoriteks. Täna on sul noored uljaspead satsis, kes libistavad heameelega läbi jalgade, öeldes, et mängisin palli, ja isegi ei vabanda. Ja kui siis üks "vanake" tal kõri pihku võtab, miks siis virin lahti on? Hakkad ise ka juba sinna ikka jõudma, kus vigastus paraneb 3 korda kauem. Niikuinii juhtub asju, sihilikud lootusetud sisserapsimised on jälle minu silmis kõige vastuvõetamatumad.

Mäng ise oli teil kiiretempoline, heast klassist ja nauditav vaadata. Eks pinget ja tõestamist oli õhus. Pole hullu, parimat ja edu!
                              p.s. muuseas, legendi kannab edasi ikka viimane "Jalka" number.
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Raivo, mis on su ennustus 2012 hooajale?
                                Saue või FCF?
                                http://www.facebook.com/FCAkhtamar

Kommentaar

Working...
                                X