Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga PÕHI 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dg11 Vaata postitust
    Raivo, mis on su ennustus 2012 hooajale?
    Saue või FCF?
    Akhtamar, kui mehed mänguks kokku saavad
    Raske öelda, häid võistkondi on palju, kindlasti tuleb väga huvitavaid mänge.
    Kapten Trumm

Kommentaar

FC Olympic- Piraaja 1-4
      Pärast õnnetut 1-2 väravat üritati, pea laiali otsas, igaljuhul viigistada ja kaitse unustati täielikult ära. Nii tuligi kontratest veel kaks võrgust võtta
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tallinna JK Piraaja - Tallinna FC Akhtamar 0 : 2
        Selle mängu pilte on võimalik näha meie Facebook leheküljel.
        http://www.facebook.com/FCAkhtamar

Kommentaar

Tallinna FC Akhtamar - FCF Tallinna Ülikool 1:2

Akhtamar läks kiirelt juhtima, kuid Ülikool kosus ning läks poolajale juba 2:1 eduseisus. Nii püsis seis ka lõpuni. Palli valdas vast rohkem Akhtamar ning nad tekitasid ülikooli meeste väravaall ka mitmeid ohtlikke momente, kuid ära neid ei suudetud realiseerida.

Kommentaar

Esimene poolaeg omas Akhtamar täielikult mängu, tõmbasid meie kaitsel korralikult pea ringi käima, võimalusi oli ka neil nii palju, et tekkis juba hirm, mis lõpptulemuseks tulla võib. Õnneks suutsime ise kaks ära lüüa ja teine poolaeg oli juba mäng hoopis teistsugune.

Kommentaar

Saue JK/Laagri - FC Concordia 4:0 (1:0)

Kommentaar

Mis vaevab Tondi mehi? Igas mängus saadakse korralik ports kaarte, kollaseid kui punaseid...

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                  Mis vaevab Tondi mehi? Igas mängus saadakse korralik ports kaarte, kollaseid kui punaseid...

http://www.jalgpall.ee/lprotocol.php...=42164&b=III.N

Mine protokollis kaardi peale ja saad kohe teada mis neid vaevab
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

http://www.jalgpall.ee/lprotocol.php...=42164&b=III.N
                    Kui sa oled nende vastu mänginud, siis tead, et jalgpallist on asi kaugel. Haigelt närviline ja mustalt mängiv meeskond.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Mine protokollis kaardi peale ja saad kohe teada mis neid vaevab
                      Kulakovski, vägivaldne käitumine. Ülla-ülla.

Kui siin mõni vene keelt ei tunne, siis mehe nimi viitab tõlkes rusikale.

E: Karjääri jooksul 3 punast.

Ja näe, meeskonnas veel Kulakovi nimeline, kel meeldib samuti punaseid korjata (kokku viis). Eredaim näide on 2009. hooaeg: 3 mängu ja kaks punast.

Üle veel, et nimi ei riku meest.
                      Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                        Kulakovski, vägivaldne käitumine. Ülla-ülla.
                        Ljohhat ma tunnen väga hästi, väljaspool platsi tip-top vend. Oleme turniiridel ja trennis kooski mänginud, koos töötanud. Trennides ja sõbralikes mängudes täiesti okas. Kuid võimeline endal katuse laskma täiesti ära sõita. Kui saalijalka ka sisse arvata, siis ei jõuagi neid kaarte üles lugeda vist. Mänginud Tondi eest mäletamist mööda samuti 98.-ndast aastast, kui meist mitmedki "turule" tulid(Piraaja, Trummi)

Põhipõhjus on ikkagi valdavalt olnud nõrk kohtunike töö, midagi pole parata, sealt hakkavad asjad pihta. Ma ei saa vägivaldset käitumist küll kuidagi õigustada, kuid olen selgelt näinud, kuidas talle ja kogu nende pundile toorelt liiga tehakse. Keevalisi seppi on seal mitmeid, ei vaidle, nende arust käib see kõik jalgpalli juurde. Siiski peab tõdema, et mängu nad mõistavad.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Eston Villa vs. Koeru 1-2
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                            Ljohhat ma tunnen väga hästi, väljaspool platsi tip-top vend. Oleme turniiridel ja trennis kooski mänginud, koos töötanud. Trennides ja sõbralikes mängudes täiesti okas. Kuid võimeline endal katuse laskma täiesti ära sõita. Kui saalijalka ka sisse arvata, siis ei jõuagi neid kaarte üles lugeda vist. Mänginud Tondi eest mäletamist mööda samuti 98.-ndast aastast, kui meist mitmedki "turule" tulid(Piraaja, Trummi)

Põhipõhjus on ikkagi valdavalt olnud nõrk kohtunike töö, midagi pole parata, sealt hakkavad asjad pihta. Ma ei saa vägivaldset käitumist küll kuidagi õigustada, kuid olen selgelt näinud, kuidas talle ja kogu nende pundile toorelt liiga tehakse. Keevalisi seppi on seal mitmeid, ei vaidle, nende arust käib see kõik jalgpalli juurde. Siiski peab tõdema, et mängu nad mõistavad.
                            Olen ka näinud kõrvaltvaataja rollis Tondi meeste mängu ja tuleb kindlasti ära mainida, et härrased ei tunne enamus reegleid. Näitena kasvõi suluseisu fikseerimine (ründaja tuleb sulust sisse palli vastu võtma), pea iga meeskond teab seda, ainult Tondi ei tea Läbi mängija võideldakse palli pärast (vägagi jõuliselt ja ohtlikult), teema kordub ja kordub, vastaseid langeb... Nende stiil juba kord on selline... Kohtuniku vile võib mängu jooksul olla nii hea kui võimalik aga emotsioonide najal leitakse ikka igasugu võimalusi protestiks. Eriti inetu on see, kui Tondi mängijad kohtuniku suunas loobivad lauseid: "Plät, õpi vene keel selgeks ja siis tule rääkima." Muidugi on ka viisakaid mängijaid Tondil ja tavaelus kindlasti mõistlikud mehed. Kui aga palliplatsil emotsioone tagasi ei suudeta hoida, siis oleks õige aeg Tondil putsad varna riputada?

Kommentaar

siinkohal Qipsiga täiesti nõus.

Kommentaar

Näitena kasvõi suluseisu fikseerimine (ründaja tuleb sulust sisse palli vastu võtma), pea iga meeskond teab seda, ainult Tondi ei tea
                                Eile harisin ühte Koeru mängijat, ta ei teadnud sama asja
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X