Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III liiga PÕHI 2012
Collapse
X
-
Kas Koerul oli mingil põhjusel staadion huvilistele suletud, JL protokollis pv. arv puudub, kohtunikuks, kes peaks numbri protokolli märkima, Jaanus NilpAlgselt postitas Qips Vaata postitust
Kui rahvast null, siis kas tuleb järeldada, et Koeru erandlikult rohke publikuhuvi on nüüdseks möödanik?
Kommentaar
-
FC Eston Villa-FC Hell Hunt 3:3(1:1)
Villa lõi esimestel minutitel esimese värava ära ning läks kiirelt juhtima. Umbes 20 minutil sai Villa kaitsja punase kaardi, kui tõmbas karistusalas Hundude ründaja maha. Hundud realiseerisid penalti ning seis oli 1:1. Nii mindi ka poolajale. Teisel poolajal läksid Hundud 2:1 juhtima, kui lõid väga ilusa karistuslöögi otse risti. Väga kena värav! Villa vastas minut hiljem väravaga ning mõni hetk hiljem läksid ka 3:2 juhtima! Hundud viigistasid seisu umbes 80 minutil ja nii ka mäng lõppes. Suht võrdne mäng, samas punkt kümnekesi on hea seegi! Võrreldes esimese ringiga, kus olime pikalt nulli peal, siis teine ring on väga hästi alanud - kolmest mängust võit ja kaks viiki!
Kommentaar
-
fcf tlü 5 - 3 fc akhtamar
tlü läks 2:0 ette. poolaja lõpus jagudini 2 väravat viigistasid. bragin viis teisel poolajal akhtamari ette ja peale seda tuli rauno nõmmiko ja pani 3 tükki järjest ning võit tlü'le. märkimist väärivad ka akhtamari 5 kollast ja 2 punast kaarti. võibolla tuleb ka 5 - +/- tlü'le, kuid selle asja vaatab jalkaliit ise täpsemalt üle.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algatuseks olid omavahel poksinud, siis vastasega. Ning lõppakordiks oli vanameister Bragin kolme kollasega platsil. Võtab õlgu kehitama.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKas mängust kujunes Akhtamari poksipeatus?Kapten Trumm
Kommentaar
-
Koeru JK - FC Concordia 6-0,ilus ilm, rahvast piisavalt (127),väravaid igale maitsele,kaarte lendas ka mõlemaid värve.Võib öelda,et oli üks tore jalgpalli peale lõuna!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
tlü - olympic 4:0. korralik peli, vastased korralikud ja viisakad ja kohtunikul ka häda polnud. nüüd sama hooga edasi kulla poole, kuigi kahe tugevamaga on veel mängimata.
saue vs piraaja mängis oli olnud üks õnnetu intsident. keegi võiks rääkida lähemalt.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
lahtine pall, piraaja mängija liikus täiskiirusel diagonaalis tribüüni poole ja saue mängija otsustas, et meeter tribüünist on kõige õigem näidata kuidas jõulised mehed jalgpalli mängivad ehk siis samamoodi täiskiirusel külje pealt õlaga sisse joosta - tulemuseks oli madal õhulend peaga tribüüni.Algselt postitas Even Vaata postitustsaue vs piraaja mängis oli olnud üks õnnetu intsident. keegi võiks rääkida lähemalt.
Itsitav saue mängija sai kollase kaardi, meie mees oli eile haiglas öösel veel uuringutel.
Mis toimub selliste mängijate peas ... ma ei suuda mõista.
Kommentaar
-
Ei oska antud situatsioonile kaasa rääkida, aga sama küsimuse võiks ka Piraaja mängijate kohta küsida - mis toimub teie peades? Olen ise korra peale Piraajaga mängu kipsis jalaga koju läinud. Suht süütus situatsioonis sõideti põlv sodiks. Tegemist on juba mitmeid aastaid tagasi toimunuga ning aeg on parandanud haavad.Algselt postitas ilms Vaata postitustlahtine pall, piraaja mängija liikus täiskiirusel diagonaalis tribüüni poole ja saue mängija otsustas, et meeter tribüünist on kõige õigem näidata kuidas jõulised mehed jalgpalli mängivad ehk siis samamoodi täiskiirusel külje pealt õlaga sisse joosta - tulemuseks oli madal õhulend peaga tribüüni.
Itsitav saue mängija sai kollase kaardi, meie mees oli eile haiglas öösel veel uuringutel.
Kommentaar
-
Arvan, et see kommentaar on kirjutatud siiski lähtuvalt emotsioonidest. Kaks mängijat võitlesid siiski palli pärast, mis lõppes ühe mängija jaoks väga õnnetult. Tegemist polnud tahtlikku vigastamisega ja itsitamisest oli asi kaugel. Saue JK/Laagri soovib omalt poolt Piraaja mängijale kiiret paranemist.Algselt postitas ilms Vaata postitustlahtine pall, piraaja mängija liikus täiskiirusel diagonaalis tribüüni poole ja saue mängija otsustas, et meeter tribüünist on kõige õigem näidata kuidas jõulised mehed jalgpalli mängivad ehk siis samamoodi täiskiirusel külje pealt õlaga sisse joosta - tulemuseks oli madal õhulend peaga tribüüni.
Natukene mõtlemiseainet ka tribüünide ohutumaks muutmisel nii selle kui ka teiste selliste väljaku omanikkudele, kus tribüün asub platsile väga lähedal.
Kommentaar
-
Emotsioonid need ei kannata trükimusta ja need ma jätan enda teada.
Olen siiski arvamusel, et täiskasvanud inimestena vastutame oma teode tagajärgede eest ja kui kümne aastaste lastena võib esineda olukordi "enne tegutsen ja siis mõtlen" siis täisealisena vastase poole joostes ja täheldades meetri kaugusel temast metalltribüüni (või asfaldi-, kruusariba) siis ma teda sinna täishooga kinni ei rammi.
Seekord läks õnneks, kuid kõik kes kokkupõrget nägid nõustuvad tõenäoliselt minuga, et millimeeter sinna-tänna ja tulemus oleks olnud fataalne.
Kommentaar
-
Kas 12 on sinu vanus või? Mees viidi peapõrutuse ja mitmete peahaavadega haiglasse. Täiskasvanud inimene tunneks muret kas mees jäi ellu aga sa hakkad "liivakasti pissimese" juttu ajama. Lasteaed.Algselt postitas 12 Vaata postitustEi oska antud situatsioonile kaasa rääkida, aga sama küsimuse võiks ka Piraaja mängijate kohta küsida - mis toimub teie peades? Olen ise korra peale Piraajaga mängu kipsis jalaga koju läinud. Suht süütus situatsioonis sõideti põlv sodiks. Tegemist on juba mitmeid aastaid tagasi toimunuga ning aeg on parandanud haavad.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Ma ju ütlesin, et ei oska antud situatsiooni kommenteerida. Polnud seal. Ei hakka kedagi õigustama ega halvustama. Kahju, et selline olukord tekkis. Tuletan piraajalastele lihtsalt meelde, et ka nende endi käitumismaneer ja mängustiil annab tihti soovida.Algselt postitas Edson Vaata postitustKas 12 on sinu vanus või? Mees viidi peapõrutuse ja mitmete peahaavadega haiglasse. Täiskasvanud inimene tunneks muret kas mees jäi ellu aga sa hakkad "liivakasti pissimese" juttu ajama. Lasteaed.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar