Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga PÕHI 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tean venda kes tegi täna oma debüüdi 3 liigas ja ta muutis ka vähemalt 3 korda oma otsust (loe: tunnistas oma eksimust). Mis selles nii halba on? Kohtunik on ka inimene ja ta eksib samuti. Oma vea tunnistamine ja õigeks muutmine on ju parem, kui selle mitte tunnistamine.
    Keeruline jutt, aga loodetavasti saite aru, mida mõtlesin.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

No tema eksimuse tunnistamine oli see, et meie vahetuspingi ees lõi vastane palli välja ja kohtunik näitas, et meie (Olympic-u)pall. Vastased karjusid, et Olympic-ust läks välja mille järel ta andis küljeaudi Fcf Tlü-le. Ma arvan, et see pole oma vea tunnistamine, vaid otsustusvõimetus. Ei suuda ise otsustada. Ja sedasi vähemalt seitse korda. See on liig mis liig. Nagu Tlü mängija valjuhäälselt ütles, et ta ei oska klaverit mängida ja ei ronigi seda mängima!!!

Kommentaar

sama vend oli esiliigas eelmises voorus peakohtunik. ta siis mõtleb, et esiliigas on kõik ok, tulen kolmandasse ja lihtsalt situn ühe mängu ära, noo funni pärast lihtsalt, ema anna padruneid
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
          sama vend oli esiliigas eelmises voorus peakohtunik. ta siis mõtleb, et esiliigas on kõik ok, tulen kolmandasse ja lihtsalt situn ühe mängu ära, noo funni pärast lihtsalt, ema anna padruneid
          Kui sa praegu räägid peakohtunikust, siis mängul oli teine, kuna Denis ei saanud tulla ning tema jaoks see mäng oli esimene peakohtunikuna, sellega võib ka mõistlikult suhtuda.
          sigpic

Kommentaar

Mis selle kohtuniku nimi siis oli?

Kommentaar

Algselt postitas RamoS007 Vaata postitust
              Kui sa praegu räägid peakohtunikust, siis mängul oli teine, kuna Denis ei saanud tulla ning tema jaoks see mäng oli esimene peakohtunikuna, sellega võib ka mõistlikult suhtuda.
              mujal ei peaks alustama kui kolmandas liigas peakohtunikuna? Näiteks lastega?
              Et mängime pärast tööpäeva funi pärast ja oma raha eest ja siis tuleb mingi käkk ja laseb kõrge kaarega aga mängijad peaksid mõistlikult suhtuma?
              Pras- määratud oli denis petrov aga vilistas keegi dima
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Peaks tegema portaali www.hindakohtunikku.ee kus kõik saavad vajadusel oma frustratsiooni välja elada - või siis vastupidi öelda mõni tunnustav sõna hea vile kohta
                www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Njaa... kolmandas ei tahaks küll ise ka "alustada" . Selle aasta Tallinna nimekirjas "2012" uutest on Dmitri Kossatšov. Äkki oli tema?

Kui nüüd on vale Dima, siis loomulikult vabandan teda siia segamast

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                    mujal ei peaks alustama kui kolmandas liigas peakohtunikuna? Näiteks lastega?
                    Et mängime pärast tööpäeva funi pärast ja oma raha eest ja siis tuleb mingi käkk ja laseb kõrge kaarega aga mängijad peaksid mõistlikult suhtuma?
                    Pras- määratud oli denis petrov aga vilistas keegi dima
                    marcello: aga miks sina ise ei lähe kohtunikuks? EJL korraldab iga aasta koolitusi, mine tee endale litsens ja siis vaatame kuidas sul läheb, lihtne ju süüdistada teisi. Tõesti mängus võibolla olid mööpanekud aga samas ju nendest väravad ei tulnud, mõlemad väravad olid mängust. Nagu varem ütlesin see oli tema jaoks esimene ametlik mäng peakohtunikuna ning õppetund on tehtud.
                    sigpic

Kommentaar

marcello: aga miks sina ise ei lähe kohtunikuks?
                      Lihtne ju-aga mine ise.
                      Ei lähe, sest ei suudaks ennast kindlasti talitseda platsil ja ei trügi sellisesse ametisse kus ma hakkama ei pruugi saada, erinevalt mõnest! Noortekaid ( ka turniire) olen kunagi vilistanud küll ja isegi Leegioni Miša on siiani rahule jäänud!
                      Mingit frustratsiooni ei ole, tulemusega igati rahul (kuigi see :annan pendla ja siis ikka ei anna ka, jääb kripeldama). Samas, miks peaks keegi tulema pärast tööpäeva mängule, et siis üks juhmakas kogu tähelepanu endale võtab ja lihtsalt rumalusest hinge situb?
                      Õppetunde peaksid tulevased kohtunikud saama noortemängudel. Näitena võiks tuua Neeme kes sai oma õppetunnid kätte kasvõi tabasalu cupil kus ta väikeste mängule nr.5 palliga ilmus ja muid kalu läbi lasi, nüüd on ta juba mitu aastat igati respektiga kohtunik. Virisetakse pärast iga mängu mõne kohtuniku vile peale aga kui mõlemal mansal on etteheiteid ja mitte ühe või kahe vile peale siis on midagi korrast ära.

Ramos: kui sa nii hästi seda kohtunikku tead (kes siis ennast ei tunne?) siis ütle palun, millal ja kuhu ta jälle peakohtunikuks on määratud? Tuleks huviga vaatama millest siis härra õppust on võtnud.
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

marcello, vabandust, aga ei ütle, võin praegu ainult öelda, et III liiga peakohtunikuks lähiajal ta ise ei taha tulla (enne kui kogemust juurde võttab) äärekohtunikuna aga võibolla veel isegi näete oma mängudes (sõltub EJL määramistest).

Mis puudutab Penalt - Karistuslöögi olukorda, siis jah, ta ise tunnistab, et tegi liiga kiire otsuse äärekohtunikuna konsulteerimata ning sellepärast muutus pärast oma otsust. Lisaks ta palus edasiöelda, et jah tõesti vile ei tulnud hästi välja (esimene kord oli ju ametlikus mängus, varem ainult sõpruskohtumised olid), mille eest ta vabandab ja palub mitte väga kriitiliseks minna tema suhtes Ta kindlasti ei tahtnud kellelgile tuju rikkuda, ehk veel kord palun suhtlege mõistlikult tema vastu.
                        sigpic

Kommentaar

tundub et see ramos007 ise ongi nimetet härra

Kommentaar

Mis puudutab Penalt - Karistuslöögi olukorda, siis jah, ta ise tunnistab, et tegi liiga kiire otsuse äärekohtunikuna konsulteerimata ning sellepärast muutus pärast oma otsust. .
                            Loodetavasti jäi see kas kastis või mitte ka FCF-i filmilindile ja nad ikkagi näitavad seda ka meile. Mitte meeskonda kuuluv inimene sõitis pendla hetkel just statalt minema ja helistas, et "mis ta ei annagi pennalt või, viga oli ju" Ma vastasin, et trahvikas. Seepeale tuli sealt räme naer ja öeldi, et isegi mäe peale oli näha, et kastis oli viga!
                            Nagu siin juba öeldi jäi see äärekohtunik pidevalt hiljaks igale poole ja pendla olukorras olid sa kordades situatsioonile lähemal kui äärekohtunik! Miks üldse läksid konsulteerima temaga? Sest räägiti ära jälle?
                            Seda ka, et kui sa ikka vabalöögi annad kui pall väravavahi käes on siis on ikka maast löök, mitte, et väravavaht küsib "kas käest" ja vastuseks saab noogutuse. Selle kala peale reageerisid FCF-i mängijad kohe aga vilet ja uut lahtimängimist ei järgnenud. Elementaarsed asjad mille vastu kohtunikud ei tohiks eksida.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

erts: Peaaegu õige, konto on küll minu oma (Dmitri) aga enne kirjutas üks minu hea sõber, kuna isa olin natuke hämmingus peale eilse mängu Marcello, penalt on üks kõige raskematest otsustest, mis kohtunik peab vastuvõtma ja kindlustuse saamiseks läksin äärekohtuniku juurde, ning ta ütles, et kastist välja, mis puudutab väravavahi käest mängu, siis seda ma täna arutlesin EJL-ga nad ütlesin, et üldse oli vaja teha kohtunikupalli, kuna pidin peatama mängu , mina lähtusin sellest, et ma peatasin mängu enne kui ta lõi palli käest ja palusin korrata. Mis puudutab videot, siis ausalt öeldes tahaks seda ise ka näha, et arusaada mis läks valesti, et tulevikus seda mitte korrata.
                              sigpic

Kommentaar

Tere Kotkad: nagu näha käib tuline arutelu... Tegelikult on ka Marcelol õigus, et kogemusi jne saadakse noorte mängude vilistamisega ja nii tasahaaval edasi. Kui nüüd ennast võtta siis algas kolmas hooaeg ja ma pole nt ühtegi II liiga vilet veel saanud. Kuigi olengi pigem väljakul sest piir ei ole minu jaoks (kuigi kui vaja, saab tehtud). Mis tehtud see tehtud sinna ei saa enam midagi parata. Nagu üteldakse suur amps ajab suu lõhki ja selles suhtes kui sa kardad kriitikat siis kohtunikuna harju sellega.

Kokkuvõtteks tuli nn väike kala kellegi poolt.....

Pigem ongi siin jutu point see, et esimese aasta kohtunik ei saa ju Meistriliiga vilet jne!
                                Vähehaaval, kohtunik kohtunikuks aga kala pead tuleks otsida mujalt.....et see asi võimalikuks üldse sai

Kommentaar

Working...
                                X