Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga PÕHI 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Eile harisin ühte Koeru mängijat, ta ei teadnud sama asja
    mis nr mängija oli ja kas oli tegemist nn.puhta mänguga. Koeru oli suht varumeestega mänginud kuna need nädala sisesed mängud on meile suur probleem. Aga võit on võit
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      mis nr mängija oli ja kas oli tegemist nn.puhta mänguga. Koeru oli suht varumeestega mänginud kuna need nädala sisesed mängud on meile suur probleem. Aga võit on võit
      Mäng oli viks ja viisakas mõlema meeskonna poolt.
      Kui ma ei eksi, siis oli see nr 4 kes seda reeglit ei teadnud.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Mäng oli viks ja viisakas mõlema meeskonna poolt.
        Kui ma ei eksi, siis oli see nr 4 kes seda reeglit ei teadnud.
        Nr.4 ei olnud eile.oli 14 aga tema juba kogemustega mängumees
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          Nr.4 ei olnud eile.oli 14 aga tema juba kogemustega mängumees

et nüüd sellesse müsteeriumisse selgust tuua tuleb märkida, et mängija number oli tõesti 4, ainult et tegu oli Eston Villa mängijaga, mitte Koeru mängijaga.

Kommentaar

Algselt postitas tja Vaata postitust
            et nüüd sellesse müsteeriumisse selgust tuua tuleb märkida, et mängija number oli tõesti 4, ainult et tegu oli Eston Villa mängijaga, mitte Koeru mängijaga.
            Minu viga, tegu oli tõesti Villa mängijaga.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Minu viga, tegu oli tõesti Villa mängijaga.
              Oi Oi rein,nii ikka ei eksita!
              Ott Järvela

Kommentaar

fcf tallinna ülikool 3 - 1 kaitseliit kalev II

väravad: marko-alari lont, tever liiv, even laanemaa - eerik heinpalu

esimesel poolajal kaitseliit jooksis palli järgi ja ühe pealelöögi said. teises poolajal tuli neil rohkem võimalusi ja üks realiseeriti ka ära.
                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Sattusin reede õhtul ehk laupäeva varajastel hommikutundidel kella 10 paiku vaatama saue jk laagri ja kalev III vahelist mängu! Saue tundus selline sümpaatne sats, hea et mehed omavahel kaklema ei läinud !!!! AGA kui vaadata mängupilti ,siis kuidas krt kalev omale juba 9 punkti on saanud !!!! Kari noori poisse kes kuulavad mingi niinimetatud treeneri suvalist iba ! EDU KALEVILE !! Saue poole peal paistis silma nr 10, kes tundus teistest ikka peajagu üleolevat !

Kommentaar

FC Olympic- fcf tü 1-1. Mõlemad meeskonnad tervitavad kindlasti pea- ja varumeeste pool olnud äärekohtunikku. Yks ei teadnud mis mänguga tegu ja miks ta üldse siin on, teine vehkis lipuga nagu oleks signaliseerija lennukikandjal. Loodetavasti jäid kalad ka filmile ja fcf oma klipi kuskile ka üles riputab.
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                      Mõlemad meeskonnad tervitavad kindlasti pea- ja varumeeste pool olnud äärekohtunikku. Yks ei teadnud mis mänguga tegu ja miks ta üldse siin on, teine vehkis lipuga nagu oleks signaliseerija lennukikandjal. Loodetavasti jäid kalad ka filmile ja fcf oma klipi kuskile ka üles riputab.

Ainult Olympicu oma oli ok?

Kommentaar

fcf tlü võitu väga ei väärinud ka. kindlaid olukordi loodi vähe ja neid väheseidki ei suudetud ära kasutada. minu tervitused lähevad kindlasti varumeeste pingi pool olnud joonekohtunikule ja peakohtunikule. see peakohtunik oskab reaalselt mängust mängu liiga palju sitta keerata, ma olen 100% kindel, et kaebused tema vastu pole mingi uus asi. joone juures toimub võitlus kahe mehe vahel, üks kukub ja kõik väljakumängijad ja joonekohtunik näevad, et see polnud viga. joonekohtunik isegi näitas maas lamajale, et tõusku püsti ja peavilemees paneb vile suhu ja vilistab. joonepoisid tra seisid ka igas olukorras 2-3 m taga pool, et pm iga rünnak oli sulg kusagilt poolt. öeldi ilusti, et miks on vaja tulla ja tööpäeva õhtul hakata normaalsetel inimestel ajusi nussima. materjali peaks midagi olema küll, suutsin selle kohtunikule ka selgeks teha.

Kommentaar

see ongi ebareaalne kui mõlemad satsid kurdavad enamuste otsuste peale. siin polnud asi ühes meeskonnas.

Kommentaar

Kusjuures jah, tegemist oli kordades kogenuma kohtunikuga kui ülejäänud kaks kokku. Vaevalt temalgi tore seal äärel oli. Näiteks näitas ta teise poolaja lõpul enda nina all kukkunud mängijale, et pysti ja mängi edasi kui üks tola 30 meetri kauguselt vilet plöristades kohale tormas ja meie kasuks vea andis.
                            Esimese poolaja pendla situatsioon oli tase omaette, sa oleks pidanud seda ise nägema. Meie pingi juures olnud esiliiga tasemel kohtunik hoidis kahe käega peast kinni mängu lõpuks
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Oligi plaan teie mängu vaatama tulla, aga see tuli meelde alles siis, kui olin juba kodus ja õlu oli lahti nööbitud.

Kommentaar

Väljakukohtunik muutis vähemalt seitse korda oma otsust, siis läks lugemine sassi, kuna oli aeg vahetusest mängu minna. Ma olen 12 aastat Olympic-u eest mänginud ja igasuguseid veidraid kohtunikke näinud aga see mees oli tase oma ette!!! FCF Tlü mees tahtis enne mängu lõppu talle lausa kallale minna, õnneks oma mehed viisid ta eemale. Aga ei saa talle ka pahaks panna seda, et närvid üles ütlesid, kuna seda vilepartiid ei saa kirjeldada, seda oleks pidanud ise nägema!!!
                                Loodan väga, et see tola enam meie mänge ei vilista, kuna teda ennem mängu näha oleks katastroof.

Kommentaar

Working...
                                X