Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga PÕHI 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kristjan, kritikat ma ei karda, pigem oli vaja ennast kokku võtta
    sigpic

Kommentaar

Kokkuvõtmine ja kindlus tulevadki kogemustega

Kommentaar

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
        Kokkuvõtmine ja kindlus tulevadki kogemustega
        Täpselt nii see on
        sigpic

Kommentaar

Kristjan, ka sinu vile kohta meie mängul küsiti ja Lauri sai ainult positiivset tagasisidet
          Selles suhtes igati õige,et ega Dima polegi süüdi, et ta oma kogenematusega eile peakohtunikuks pandi vaid ilmselge otsustajate kala. Lihtne vangerdus oleks olnud Roman peakohtunikuks ja (veel) kogenematu Dima piirile.
          Ja nagu ma ütlesin siis frustratsiooni ei ole, punkt ühelt soosikult oli meie jaoks ilmselge kordaminek! Lihtsalt jubedat ängi tekitas eilne
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Hea nägemisega inimene oli seal mäe peal, ise väljaku kõrvalt vaadates kaldun selle poole, et kohtunikult tuli õige otsus. Väga piiri peal oli, pigem isegi kastist väljas.

Kommentaar

Tekkis selline küsimus, et kuidas Laagri staadionil pesemisega on? Siiani on tundunud, et võõrsilmeeskonna enda asi on spordihoonest uurida, et kas lastakse pesema või mitte ja kui mäng peaks pühapäeva õhtule langema, siis enamasti on see hoone kinni.

Teise ja madalamate liigade juhendi kohaselt peab koduvõistkond võimaldama vastasvõistkonnale soovi korral pesemisvõimaluse, mis ei ole kaugemal kui 1 km staadionist.

Kommentaar

Algselt postitas Neth Vaata postitust
                Tekkis selline küsimus, et kuidas Laagri staadionil pesemisega on? Siiani on tundunud, et võõrsilmeeskonna enda asi on spordihoonest uurida, et kas lastakse pesema või mitte ja kui mäng peaks pühapäeva õhtule langema, siis enamasti on see hoone kinni.

Teise ja madalamate liigade juhendi kohaselt peab koduvõistkond võimaldama vastasvõistkonnale soovi korral pesemisvõimaluse, mis ei ole kaugemal kui 1 km staadionist.
                Eelmistest aastatest meenub, et on saanud, aga raha eest, kuigi see summa oli väiksem, kui ujula pilet. Umbes, et ujula oli 75 krooni, meil tuli välja käia 25.- Tänavuse kohta teavad ehk kodusatsid paremini.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Näib, et Akhtamari kuttidel päris tihti sõidab katus ära ikka . 0:6 Tondile ja kaks punast kaarti.
                  Kas Jagudin läks mõnda teise klubisse pallima ?

Kommentaar

Algselt postitas inward Vaata postitust
                    Näib, et Akhtamari kuttidel päris tihti sõidab katus ära ikka . 0:6 Tondile ja kaks punast kaarti.
                    Kas Jagudin läks mõnda teise klubisse pallima ?
                    Juhiks veel tähelepanu sellele, mille eest on kaardid saadud... Sauel tuleb järgmine mäng igati lihtne, kahju
                    Jagudin on putsad varna riputanud nüüdseks tundub...

Kommentaar

Algselt postitas Neth Vaata postitust

Meil, st Sauel on kokkulepe et kõik mängijad kes mängul saavad pesta ja ei mingit lisatasu. Lihtsalt tuleb minna ujula riietusruumi. Millised on teiste meeskondade kokkuleped mulle teadmata.

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                        Juhiks veel tähelepanu sellele, mille eest on kaardid saadud... Sauel tuleb järgmine mäng igati lihtne, kahju
                        Jagudin on putsad varna riputanud nüüdseks tundub...
                        Talvel veel mängis, ja nimekirjas on ka..,äkki on vigastatud?!
                        Kapten Trumm

Kommentaar

vigastatud jah,varsti arvatavasti tagasi

Kommentaar

Algselt postitas Kryl Vaata postitust
                            vigastatud jah,varsti arvatavasti tagasi
                            Sauega, kes teenis teise liiga koha ja mängib ka umbes sel tasemel, on teil kõva andmine vist olnud, 4:4, ma vaatan?!
                            Kapten Trumm

Kommentaar

fcf tlü 5 - 2 fc eston villa

teise poolaja alguses ehmatas villa korralikult kui 2:0 pealt tuldi 2:2 peale. aga sealt edasi oli suhteliselt kindel mäng tlü poole pealt.
                              fcf tlü väravad: klasen 2, minlibajev, esaul, tüür
                              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                                Sauega, kes teenis teise liiga koha ja mängib ka umbes sel tasemel, on teil kõva andmine vist olnud, 4:4, ma vaatan?!

Ma isegi ei oska midagi komenteerida !
                                4-0 olime taga
                                esimene varav oli ilus labijooks ,teine ja kolmas tulid meie eksimustest ,neljandat ma ei naind, sain vigastada olin pikali maas .
                                oma varavatest eriti ei oska midagi oelda, olin juba apteegis j22d endale ostmas
                                aga Sauel on paris hea voistkond!
                                mangu pildi jargi on nad ikka siiani parimad, kellega mangind oleme !

Kommentaar

Working...
                                X