Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2012
Collapse
X
-
Saku Sporting - Magister 2-0 (1-0)
Toimus neljapäevaöine mäng Sakus. Meil ehk Magistril oli 4 põhikoosseisu meest puudu. Kui Eesti koondislastega illustreerida, siis olid meil puudu Pareiko, Jääger, Vassiljev ja Oper. Lisaks olid kas poolvigasena või pooltõbisena väljakul Londak, Rähn, Dmitrijev, Puri ja Ojamaa. Pingil olid vaid Purje ja igaks juhuks ka nässus põlvedega Piiroja, keda ei hakanudki mängu sundima.
Esimesel poolajal Saku hoidis ja lükkas palli, kuigi väga ohtlikke momente palju ei tekkinud. Meie saime palli harva ja lühikeseks ajaks. Kahjuks ei lõppenud poolaeg meid sel hetkel rahuldanud viigiga, sest suht viimasel minutil nurgalöögijärgsest saginast jõudis pall kasti joonele Saku mehe jalale, kes selle kenasti keskele lati alla virutas.
Teise poolaja alguses saime palli liikuma ja täitsa korraliku surve peale ja ohustasime ka väravat. Saku siiski pidas selle perioodi vastu ja hakkas ise taas initsiatiivi haarama. Ja siis toppis Rähn varba vahele Saku mitte kõige tugevamale pealelöögile, mis oleks tõenäoliselt väravast möödagi läinud, aga sellest puutest maandus pall ilusti värava keskel ja vv oli juba äärde ära liikunud. Kaunis omavärav Rähnilt ja sellest me päris ei toibunudki. Mängu lõpus oli ka meil väga hea võimalus värav lüüa, kui Ojamaa peale hea läbisöödu saamist kiiruse ja jõuga kaitsjad maha raputas, aga pall veeres napilt alt nurgast mööda.
Kohtunik oli muhe vana. Suhtles mängijatega, aga vaidlustesse ei laskunud. Ka provotseerimise suhtes tundus immuunne olevat.
Kommentaar
-
Yo,
sain ka siis lõpuks parooli meeldetuletatud.
Tahtsin öelda et vahest on kena lugeda sellist juttu nagu Magistri mängija just kirjutas. Ja Kapten Trummil jätkub alati häid kommentaare nagu alati
Homme jätkate siis jälle andmist, ma teeks väikese ennustuse homsetele mängudele
FC Soccernet - Tallinna FC Twister kaotus - võit
Nõmme JK Kalju III - Tallinna FC Reaal võit - kaotus
JK Jalgpallihaigla - Kristiine JK "ei kommentaari"
Pirita JK Reliikvia - FC Hansa United kaotus - võit
Tallinna SK Mercury - Trummi SK kaotus - võit
See minu arvamus...edu kõigile homseks!
Ellmann 11Kiired jalad on need mis edasi viivad
Kommentaar
-
JK Jalgpallihaigla - Kristiine JK viikAlgselt postitas ELLMANN 11 Vaata postitustJK Jalgpallihaigla - Kristiine JK "ei kommentaari"
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Milline Eesti klubi on kõige populaarsem Aafrikas? Paljud pakuvad kindlasti Florat, Kaljut või Transi.
Tegelikuses on asjad hoopis teised. Selleks on hoopis FC Soccernet. Toon välja Soccerneti FB lehe meeldimised riikide kaupa. Vaadake, imetlege ja tehke järgi. PS! Mehi lisandub iga päev ja nad leiavad klubi ise üles.
108 Eesti 31 Nigeeria 7 Malaisia 7 Ghana 5 Austraalia 2 Indoneesia 2 Hispaania 2 Ühendkuningriik 2 Lõuna-Aafrika 1 Keenia 1 Ukraina 1 Uganda 1 Ameerika Ühendriigid 1 Kongo Demokraatlik Vabariik 1 Leedu 1 Iraak 1 Tansaania 1 Tai 1 Kamerun 1 Brasiilia Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kas tõesti mängib Kalju Duublis selline koljat ja PAKS nagu videos näha oliAlgselt postitas kucker Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=DO8CjoRfj-w
Kokkuvõte ja protokoll
http://jk.jalgpallihaigla.ee/node/537
sellise koht on rahvaliigas mitte niii tõsise klubi nagu Kalju DUUBLIS
peab ikka hea mängija olema et seal mängida!
nr 12
Kommentaar
-
Mis ajast Kalju III Kalju duubliks sai?Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitustKas tõesti mängib Kalju Duublis selline koljat ja PAKS nagu videos näha oli
sellise koht on rahvaliigas mitte niii tõsise klubi nagu Kalju DUUBLIS
peab ikka hea mängija olema et seal mängida!BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Ahhoi,
tahaksin Kristiine JK ees vabandada, et eilses mängus ülekäte läksin oma ütluste ja mõtetega! Aga kahjuks Teie eilse kooseisu nr.6 ajas mind oma ülbuse ja kossipeksmisega endas välja. Oleks siis kõvamees tuleks ja vabandaks et kurat mul sääreluu peaaegu pooleks lõi, aga ei...nii kõvavend oli et tal oli pohhui. Selliste käitumiste põhjal öeldaksegi et IV liiga on julm ja räigelt saab kossi. Kui selliseid käitumisi oleks vähem siis oleks ju kõigil parem ja igamees läheks tervelt koju! Nr.6 on hea mängija ja kohtunik, kuid oma viga ja eksimisi tuleks tunnistada ka, mitte selg keerata ja teeselda et midagi ei juhtunud. Muud pole öelda.
Kiitus nr.7 ja sorry, et eile nii ütlesin kuid hea, et reageerisid ja mind korrale kutsusid!
Kristiine JK mängis väga hästi kuid õnne oli meil seekord rohkem ja tänu sellele tuli ka võit! 3:2Kiired jalad on need mis edasi viivad
Kommentaar
-
Kui sa mõtled päris Rähni, siis usun, et oma kurikuulsa tagasisöödu ja ka peaga pommi eest "Inglismaale" oleks ta pidanud pool Eestit "tunnustavate" kommentaaride pärast üles andma, mida aga kuulda pole olnud. Kui sa aga mõtled Rähni alter ego Magistri meeskonnas, siis see olin mina iseAlgselt postitas Raivo19 Vaata postitustLõbus lugemine. Vene ajal oleks Rähn su miilitsasse üles andnud, täna pääsed tänu libedatele advokaatidele kohtus ilmselt kergema karistusega.
Kes kohtunik oli, Kotter, Tutk, Kaasik?! Poolakas, Collina, Kassai? 
Nii et mul peaks suhteliselt ohutu olema.
Jalgpallikohtunikke ma väga peensusteni ei tunne, aga ütleks, et väljakul oli Atso Matsalu
Kommentaar
-
Mercury - Trummi 0:11
Pole paha, kui korra aastas saab ennast kogu raha eest naudinguga välja ka elada. Vastane palus veel mängu algust 15min. edasi lükata, lootes, et keegi äkki tuleb, kuid ei... Ja karm reaalsus oli ikkagi see, et üheksakesi tuli alustada. Mingit allahindlust paraku plaanis pakkuda polnud. Selgroog murdus lõplikult, kui üks vastastest lati alt kahe käega puhta värava ära võttis - punane ja pennal. Isegi, kui olla vähemuses, ei tohiks kasti langeda, kuid vastane langes nii ära ja tegi meil elu väga magusaks. Pärast sai "Saku valla elanikena" saunas ja basseinis arutatud, et 20 tükki oleks kah vägagi reaalne olnud - vv päästis(ka poolkogemata) palju, 2 posti, latti, napilt möödaläinud palle + üks iluvärav jäi ebaõiglaselt lugemata, mida tunnistas ka kohtunik, kes ekslikult sulu võttis. Kuid kauneid sooritusi jätkus siiski küllaga. Mercury'l avanes meie suures ründamistuhinas lõpu eel kontrast paar momenti, kuid meie vv oli valvel...Karm, kui omad kutid jätavad meeskonna niimoodi siplema, igaüks on seda tundnud, pole just parim kaif. Võib ainult kaasa tunda ja kiita neid, kes lootusetus seisus parima annavad. Meil sel aastal Sakus kahe mänguga saldo 18:1, ei tea, kas peaks koduplatsiks võtma?
Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar