Algselt postitas Rein
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2012
Collapse
X
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustTäpselt. Nii et me ootame ikkagi õlut.Sama hästi võiks Eestile õlut pakkuda, et see Andorrat võidaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas noizy Vaata postitustSocceri ja kogu liiga suurim väravamasin L. Kipper komistas juba kollaste kaartide otsa ja jätab nüüd see nv mängu vahele.Pirita ainuke lootus, et Soccer kasutab kogemata keelu all mängijat on nüüd kadunud...
Kommentaar
-
Algselt postitas Draakon Vaata postitustKrt oli vaja välja öeldaPirita ainuke lootus, et Soccer kasutab kogemata keelu all mängijat on nüüd kadunud...
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustTäna oli ikka möll kell 5 kalevi kunstil. Nägi ka kukeposki esimese poolaja keskel. Loodetavasti saavad kuked selle eest pikad karistused.
Täpsemalt paluks.
PS! Raivo, ära unusta, mis me kokku leppisime peale Trummi- Soccerneti mängu. Palju õnne samuti ja 3 ligasse ei lähe, nagu kokku leppisime.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kui ise olukorda nägid siis oli noor kukk see kes esimesena jalaga toksas ja lahtise käega vanameistrile vastu nägu lõi. Noortele tuleb sellises kohas ikka koht kätte näidata.
Aga sellised intsidendid käivad ka sellise kaaluga mängu juurde. Kokku oli ju publiku jaoks kõike mida hing ihaldabTrummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Yo,
kes iganes siin kedagi kukkedeks või kelleksi nimetate,ma arvan et kumbki mängija pole mingit kuke nime väärt ja jalgpall lihtsalt on selline. Ei tasu nii madalale laskuda ka FOORUMISKõik mis oli see oli, on ja jääb sinna väljakule. Kui kellegil siiani midagi hingel on tänase mänguga siis minge ja pihtige kellegile.
Tahtsin ka vabandada Trummi vahetusmeeste ja mängijate ees et üle käteläksin! Nagu juba ennist öeldi siis sellise kaaluga mängu juurde käivadki sellised emotsioonid ja välja elamised.
Õnnitlen SK Trummi võidu puhul ja järgmine hooaeg III näeme!
Tänud kõigile kaasa elajatele ja kohale tulijatele!
ELLMAN 11Kiired jalad on need mis edasi viivad
Kommentaar
-
JK JH - Trummi SK
Võtame siis tuure alla ja lõpetame näpuga näitamise!
Kui ei suutnud Trummit alistada siis järelikult ei suutnud.
Raivoga peale mängu rääkisime ja nentisime, et inetuks kiskus aga noh emotsioonid ja liigne pinge olid osadele liiast.
Oma märgi jättis mängule kohtunik ja kehvapoolne plats. Samas tsiteerides Saksamaal olevat endist mängijat ja praegust fänni Otti, kes netiülekannet vaatas: "Kuule täitsa jalgpalli moodi mäng oli. Vapralt surusite"
Ma arvan, et pealtvaatajad said emotsioone täiega ja oli liigaliidrite vääriline kohtumine.
Kommentaar
-
Kalju - Magister 2-1 (1-0)
Halb uudis on see, et kaotasime, hea uudis aga Alarile Kristiinest, et ei pea õlle peale kulutama.
Tundus, et info oli meie meeste seas halvasti liikunud (kõik siin foorumis ei paista käivat), sest alustasime 10-kesi, õnneks 15 minutit peale algust tuli üks mees veel platsile. Samas oli põhimehi puudu, aga siiski mängisime minu arust üsna korraliku mängu.
Läksime algul peale teadlikult kaitsvama taktikaga, aga mängu edenedes ei suutnud vastu panna ka rünnakuid üles võttaEsimesel poolajal Kalju valitses, väga teravaid olukordi siiski ka neil ülearu palju polnud. Poolaja keskel vasakult äärelt tsenderdus üle kaitsjate peade ning Kalju ründaja jalg ennetas meie vv ja lükkas palli sisse. Teisel poolajal üritasime ise ka juba rohkem. Külmemat sorti dušš tuli siiski poolaja keskel, kui lubasime sisse tulnud Endrel kasti joonel karistuslöögile peanupu vahele saada ja suhteliselt kõrge kaarega aeglane pall lati alla ja sisse. Ära me siiski ei langenud ja hakkasime rohkem ründama ja tasuks värav ca 10-15 minutit enne lõppu, kui vasakult äärelt madal audivise ründajale, kes terava nurga alt taha nurka ära lõi. Siis panime mängu üsna kõik, mis meil sel hetkel oli (sh ühe kaitsja neljast) ja üritasime õlleviiki, aga Kalju kaitse pidas.
Seekord siis niipidi. Kahjuks võitis ka Trummi ja viimases voorus vaevalt veel keegi meile õlut pakub. Võibolla vaid oma naine. Aga ega Haiglalegi taha me viimast mängu niisama anda. Ikkagi telemäng ju
Kommentaar
-
Algselt postitas smaller Vaata postitustKalju - Magister 2-1 (1-0)
Halb uudis on see, et kaotasime, hea uudis aga Alarile Kristiinest, et ei pea õlle peale kulutama.
Minu pakkumine laieneb Hansa United´leKristiine JK
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar