Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Supertulemus!
    Näitab ikka endiselt seda, et kaotasime esikoha vanadele aga usinatele!
    Tartu kotti! Sest kui juba kaotada siis ikka parimatele

Kommentaar

Kas keegi kristiinekatest kirjeldaks ka mõne lausega oma üleminekumängu?

Kommentaar

Tere Põhja-mehed!
        Küsimus Lõunast. EJL lehe põhjal on SK Trummi vormivärvid: (Särk-püksid-sokid) neoonroheline - must - must? Kas tulete Tartusse samades värvides?

Tervitustega!
        //

Kommentaar

Kus saab näha üleminekumängude tulemusi, EJL lehelt ei osanud otsida ja ei leidnud hetkel.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
            Kus saab näha üleminekumängude tulemusi, EJL lehelt ei osanud otsida ja ei leidnud hetkel.
            Need toimusid pühapäeval. Kliki EJL lehel oleval kalendril seda päeva.

Kommentaar

Algselt postitas Rooma Vaata postitust
              Kas keegi kristiinekatest kirjeldaks ka mõne lausega oma üleminekumängu?
              Kristiine JK vs FC Olympic - 1:3

Esimene Olympicu värav trahvilöögist, tsenderdus kasti ja löödi peaga ära.
              Ülejäänud 2 penaltitest, esimesel juhul meie mängija käsi (mis on küll minu silmis kaheldav, sest meile jäeti analoogne asi andmata viidates et pall otsis kätt), teisel juhul viga kastis, aga mis teha kohtunik otsustas nii siis on nii.
              Mängu lõpus suutsime 1 tagasi lüüa.

Ütleme nii, et tase on neil ikka tiba tugevam kui 4 liiga ülemisel otsal, ma ei tea ehk oli neil väga hea päev mul võrdlusmoment puudub ja mis seal salata meil ei olnud õnnestunud mäng oleme palju paremini võimelised mängima.

Anname endast parima, et teine vaatus nii ei lõppeks
              Kristiine JK

Kommentaar

Algselt postitas Alari Vaata postitust
                Kristiine JK vs FC Olympic - 1:3

Esimene Olympicu värav trahvilöögist, tsenderdus kasti ja löödi peaga ära.
                Ülejäänud 2 penaltitest, esimesel juhul meie mängija käsi (mis on küll minu silmis kaheldav, sest meile jäeti analoogne asi andmata viidates et pall otsis kätt), teisel juhul viga kastis, aga mis teha kohtunik otsustas nii siis on nii.
                Mängu lõpus suutsime 1 tagasi lüüa.

Ütleme nii, et tase on neil ikka tiba tugevam kui 4 liiga ülemisel otsal, ma ei tea ehk oli neil väga hea päev mul võrdlusmoment puudub ja mis seal salata meil ei olnud õnnestunud mäng oleme palju paremini võimelised mängima.

Anname endast parima, et teine vaatus nii ei lõppeks
                Kas kohtunik jäi ellu??

Kommentaar

Algselt postitas Vallimägi Vaata postitust
                  Kas kohtunik jäi ellu??
                  Kui see on irooniaga esitatud küsimus, siis ei tahaks hakata seda vana asja uuesti lahkama
                  Kristiine JK

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
                    Tere Põhja-mehed!
                    Küsimus Lõunast. EJL lehe põhjal on SK Trummi vormivärvid: (Särk-püksid-sokid) neoonroheline - must - must? Kas tulete Tartusse samades värvides?

Tervitustega!
                    Jah.
                    Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Parem pilt:

205697t20hba5b.jpg
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Vallimägi Vaata postitust
                        Kas kohtunik jäi ellu??
                        Jah, ikka, kuidas siis muidu.

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
                          Jah, ikka, kuidas siis muidu.
                          See on hea, et Pruuli on iga mäng kohal ja teab asjadest rääkida

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            See on hea, et Pruuli on iga mäng kohal ja teab asjadest rääkida
                            Pruuli?!?

Kommentaar

Vassiljev on jälle ühe pilsneri rohkem joonud kui vaja,et sind Taniano,ehk Pruuliga segi ajab
                              b-day

Kommentaar

Viimast Nõmme Kalju - Hansa Utd-i mängu pole üldse üleval! Et kas tähendab see seda, et kui Hansa näiteks tehnilise kaotuse sai, siis peaks mängima hoopis teine meeskond üleminekut?!
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X