Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Põhjapiirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Liiga Põhjapiirkond\'

Goll - Ajax 1-2 (0-1) Goll mängis tublilt kuna alustasid 9kesi ja millagi liitus nende 10nes mängija. Samas usun kui Goll olex saanud mängida õige väravahiga mida neil vist kah ei olnud siis olex tulemus olnud teine!
    Vaikne.....

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

Algselt postitas amority

KRS sa alustad jälle oma viginat? Parem lõpeta see juba eos.

Sa ei taha ta viginat kuulatagi ma arvan

Ma ei vigise:P
      Teie vigisete

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Algselt postitas tanielo

Mis värk selle Irakli Katamadze\'ga on? Registreerimata mängija? Või on ka temal juba varasemast pikem mängukeeld peal?
        Mul on tunne, et nimetatud mees mängis 12. juunil ka Kristiine vastu, kuna väljakul hüüti üht meest pidevalt just sellise eesnimega. Mängu protokollis aga seda nime ei ole.

Väga imelik igatahes!
        No ta on kõigi meeskondade vastu mänginud,üleeelmine hooaeg ta mängis veel Dnipro meeskonna eest.Ma ei tea vb sealt tuli karistus või siis ta mängib veel seal ka
        Aga nüüd tuleb tähelepanelik olla Mimino vastu mängides,et kas ikka veel siis Irakli on platsil,saab kohe kohtunikule teatada,et vot selline olukord nimelt...

PS: Kas mängukeelud kehtivad karikamängus ka?

Irakli Katamadze on FC Mimino kõige lahedam mängumees, aga jah ta on käinud kõikides kohtumistes väljakul! FC Mimino on meid ilusti ülelasknud

Kommentaar

EJl\'st

Irakli Katamadzel hetkel karistusi ei ole, v.a.üks hoiatus.
          Arusaamatu siis miks ta mängis vale nime all

Kommentaar

Ja nalja jätkub kauemax
            Vaikne.....

Kommentaar

Kuradid võitsid Eurounivi 3-1(0-0)

KÕIK PÕRGU
              fc pohmell

Kommentaar

EUFC-i värav: K. Sau
                Hoiatus: K. Laus

Kommentaar

Algselt postitas duff_K

Kuradid võitsid Eurounivi 3-1(0-0)

KÕIK PÕRGU
                  Tubli Kuradid,väga vajalikud 3 punkti.
                  Kuradite väravad lõid Harli,Iki Sööt ja...
                  Krt,kes ühe lõi?
                  "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Krt,kes ühe lõi?
                    Mis Harli? Arli ikka :P

Väravad: Arli,Igor ja Heigo

PS. keegi võiks seda tabelit uuendada...kui ei eksi siis sellega peaks tegelema amority..aga jah temast pole mõhkugi:P

Kommentaar

Eilsest veel üks tulemus: Mercury-Kristiine 1:2
                      Mõlemalt meeskonnalt üks sisuliselt omavärav. Kristiine teine koll oli muidugi kena. Mida lisada - võrdsete heitlus kus vutti ei osanud eriti kumbki mängida. Ainult pikk pall ikka ei toida. Silmailu peale ühe värava ei olnud.
                      Kohtunik oli ok kuigi mõned sulud olid nats kummalised. Aga tegijal juhtub mõndagi
                      Kõige rohkem elevust tekitas vast moment väljaku äärest kus meie punase näoga nö treener vastaste baleitsikule kaks korda molli sõitis. Nojah, kui mulle oleks keegi tongis peaga öelnud et ma n....n su ema siis oleks vist sarnaselt käitunud... Ma muidugi ei õigusta meie venna käitumist. Eks enne viimast fraasi tuli käginat nii ühelt kui teiselt poolt. Õnneks oli mäng rahulik ja vahetusmehed ka ei kiskunud.
                      Nüüd siis kuu puhkust. Päikest ja õlut! Küll siis ka vorm tuleb

Kommentaar

Algselt postitas mahagon

Eilsest veel üks tulemus: Mercury-Kristiine 1:2
                        Mõlemalt meeskonnalt üks sisuliselt omavärav. Kristiine teine koll oli muidugi kena. Mida lisada - võrdsete heitlus kus vutti ei osanud eriti kumbki mängida. Ainult pikk pall ikka ei toida. Silmailu peale ühe värava ei olnud.
                        Kohtunik oli ok kuigi mõned sulud olid nats kummalised. Aga tegijal juhtub mõndagi
                        Kõige rohkem elevust tekitas vast moment väljaku äärest kus meie punase näoga nö treener vastaste baleitsikule kaks korda molli sõitis. Nojah, kui mulle oleks keegi tongis peaga öelnud et ma n....n su ema siis oleks vist sarnaselt käitunud... Ma muidugi ei õigusta meie venna käitumist. Eks enne viimast fraasi tuli käginat nii ühelt kui teiselt poolt. Õnneks oli mäng rahulik ja vahetusmehed ka ei kiskunud.
                        Nüüd siis kuu puhkust. Päikest ja õlut! Küll siis ka vorm tuleb
                        Tõsi on, et mäng erilist silmailu ei pakkunud.
                        Mängiti nii, nagu \"muru\" võimaldas ja taktika valiti vastavalt mänguseisule.
                        Puhas töövõit!

Mängu lõpu poole oli jah mingi elevus väljaku ääres, mille põhjustas keskmises joobes Heiki Peljo, kes jalgpallikohtunikudressis ringi taarus. Molli ta minu teada kellelegi küll ei andnud, niisama ärples, kuna tema jaoks oli iseseisvalt püstiseisminegi piisavalt keeruline. Ta ärples, kui kõva mees ta on ja lubas jalgpalliliitu ühe ja teise peale kaevata, aga tal soovitati enne kaineks magada ja siis rääkima tulla.
                        Kui ta päriselt kellelegi molli oleks andnud, siis ta peaks täna oma tillukest keha ilmselt karkude abil ringi vedama.

Aga muidu tänud vastasele korrektse mängu eest!

Kommentaar

Algselt postitas tanielo

Puhas töövõit!

Mängu lõpu poole oli jah mingi elevus väljaku ääres, mille põhjustas keskmises joobes Heiki Peljo, kes jalgpallikohtunikudressis ringi taarus. Molli ta minu teada kellelegi küll ei andnud, niisama ärples, kuna tema jaoks oli iseseisvalt püstiseisminegi piisavalt keeruline. Ta ärples, kui kõva mees ta on ja lubas jalgpalliliitu ühe ja teise peale kaevata, aga tal soovitati enne kaineks magada ja siis rääkima tulla.
                          Kui ta päriselt kellelegi molli oleks andnud, siis ta peaks täna oma tillukest keha ilmselt karkude abil ringi vedama.

sinu arvates ilmselt mida pikem mees seda kõvem vend on:
                          teiseks pool juttu temast on sul puhas vale, sa nagu küla tädi kes paneb pool juttu juurde. KUigi olen nõus see ilus ei olnud.

Kommentaar

Algselt postitas kentt

Algselt postitas tanielo

Puhas töövõit!

sinu arvates ilmselt mida pikem mees seda kõvem vend on:
                            teiseks pool juttu temast on sul puhas vale, sa nagu küla tädi kes paneb pool juttu juurde. KUigi olen nõus see ilus ei olnud.
                            Kindlasti ei ole see nii, et mida pikem mees, seda kõvem. Aga iga mees peaks oma mõõtu teadma ja vähekenegi kontrollima end.

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Krt,kes ühe lõi?
                              Mis Harli? Arli ikka :P

Väravad: Arli,Igor ja Heigo

PS. keegi võiks seda tabelit uuendada...kui ei eksi siis sellega peaks tegelema amority..aga jah temast pole mõhkugi:P
                              Kle mina jah aga tehnilised probleemid I guess. Enivei, eilne mäng oli vägagi huvitav, väljak märkimisväärselt rabe ja meeskonnad hakkamist täis. Vabalt oleks võinud seis olla vastupidine, kuid Kuraditel oli lihtsalt seekord õnn koduhoovis. Huntidel I poolajal 2xVV üks-üks olukorda kuid jäeti realiseerimata. Kuradid lõid 2 väravat sisuliselt 10 seki jooksul.

Kommentaar

Jajah..nüüd ma võtsin selle ameti üle nüüd vaja vaid tehnilised augud likvideerida..

Kommentaar

Working...
                                X