Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
MÄNGUTULEMUS: Eurouniv FC - Saue JK 2:4 (2:1)
VÄRAVALÖÖJAD: R.Kampus, J.Lõssenko - J.Pajo (3), J.Charles
HOIATUSED: -
MÄNGPAIGA OLUD: Päikesepaisteline ja soe, kuid tuuline ilm
PEALTVAATAJAID: 10
Võtke Antzust õppust, minu jaoks tööd tunduvalt vähem ning vead praktiliselt välistatud
Tänud kõigile kes viitsivad andmeid edastada! Ega Ajaxist, Kuusest ja vist mõnest satsist veel kedagi siin ei eksisteeri?
Mängutulemuse võite ka saata mulle mailile - meelis@monkey.ee - nagu Saku seda teeb
eurouniv-saue 2-4 (2-1)
saue väravad lõid 3X Janar Pajo 1X John Charles
esimene poolaeg oli sauele kui kole uni miski ei toiminud ja nii leitigi ennast suht kiirelt
2-0 kaotuseisust. kuid mida edasi seda asisemaks mängh muutus ( arvatavasti saadi kainemaks) ja teisel poolajal eurounivist enam suurt vastast ei olnud. Isikliku konto avas oma esimesel liigamängul ka võõrlgionäär palmisaarelt
Võtke Antzust õppust, minu jaoks tööd tunduvalt vähem ning vead praktiliselt välistatud
Tänud kõigile kes viitsivad andmeid edastada! Ega Ajaxist, Kuusest ja vist mõnest satsist veel kedagi siin ei eksisteeri?
Mängutulemuse võite ka saata mulle mailile - meelis@monkey.ee - nagu Saku seda teeb
Vaatasin Soccerneti tabelisse, oled vist Saue ja Eurounivi mängu 2 korda sisestanud
eurouniv-saue 2-4 (2-1)
saue väravad lõid 3X Janar Pajo 1X John Charles
esimene poolaeg oli sauele kui kole uni miski ei toiminud ja nii leitigi ennast suht kiirelt
2-0 kaotuseisust. kuid mida edasi seda asisemaks mängh muutus ( arvatavasti saadi kainemaks) ja teisel poolajal eurounivist enam suurt vastast ei olnud. Isikliku konto avas oma esimesel liigamängul ka võõrlgionäär palmisaarelt
Mäng sarnanes vägagi neljapäeval peetud Trummi-Saku vahelisele kohtumisele, kus Trummi läks samuti kiirelt 2-0 mängu juhtima ja siis vajus ära. Saku sai küll juba esimesel poolajal asjad selgeks tehtud, Sauel läks vähe kauem aega. Lõpptulemus oli ka sama.
Kerge üllatus oli minulegi Eurounivi nii hea algus, oli ju Saue nendega kevadel 2 turniiril mänginud ja midagi erilist sealt küll meelde ei jäänud.
MÄNGUTULEMUS: Eston Villa - FC HansaNet.ee 2-3 (2-1)
MÄNGUPAIK: Punase tn staadion
VÄRAVALÖÖJAD: ... - Erki Tuik, Neeme Rõõs, Martti Merilai
HOIATUSED: Hansanetil ei olnud
EEMALDAMISED: -
MÄNGPAIGA OLUD: kena ilm aga suht tuuline
PEALTVAATAJAID: 15
Kommentaar