Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Alfonso = Juku-Kalle Raid??? Kirjastiil on küll kahtlaselt sarnane... Välimuse koha pealt ei oska kahjux kaasa rääkida

Kommentaar

Eks ma pean jah liituma Alfonso naljakooliga.

Kommentaar

Alfonso on see nohik kes hilineb mängu algusele minuti , valib endale eraldi koha kuskile esiritta , võtab märkmiku välja ja hakkab mängu kohta kava koostama.
        2 minutit enne mängu lõppu jookseb minema ja soccerisse teistele teatama kuidas mäng oli , alati küll liiga ühe nurga alt mängud aga siiski.
        Mine kriitikuks , saad kroonikas või kuskil nädalas täitsa oma lehekülje.

Kommentaar

Algselt postitas Hoe Vaata postitust
          Alfonso on see nohik kes hilineb mängu algusele minuti , valib endale eraldi koha kuskile esiritta , võtab märkmiku välja ja hakkab mängu kohta kava koostama.
          2 minutit enne mängu lõppu jookseb minema ja soccerisse teistele teatama kuidas mäng oli , alati küll liiga ühe nurga alt mängud aga siiski.
          Mine kriitikuks , saad kroonikas või kuskil nädalas täitsa oma lehekülje.
          pettunud, et alfonso saab rohkem tähelepanu kui sina?

Kommentaar

jah, me mõlemad.

Kommentaar

Ei tasu väga leinata.Ühiskonnas "ärapööranutele" jagub ikka rohkem tähelepanu.Geniaalsusest hullumeelsuseni on ainult üks pisike samm.Süüdivat inimest vaimuhaiglasse saata ei saa,sest osa juttu on siiski tõene,kuigi õige pisike osa.
              Tegemist on meil siin nagu Ärapanijaga.Robustselt väitlev inimene läheb natuke siiski üle piiri.Pool tundi krampides naermiste kohta ei oska muud kosta,kui et igal ühel erinev huumorilävi ja sellest arusaam.

Tegelikult.Kui selline hooaja kokkuvõte pakub lausrahuldust,näitab see pisut foorumlaste taset.Pari,Tüvist,keskid ja tondid jne. on siiski spordimehed.Paluks solvajal mitte isiklikuks minna ja kombata hea maitse piiri.Aga head kino ning mingit iiilget träänzi läind sokki loen edaspidigi.Ses suhtes ootan arengut,kui juba sellisele liinile on mindud.Või tulgu maa peale tagasi-maitse asi.
              Kapten Trumm

Kommentaar

hr.Alfonso puhul (muidugi kui ta on härra)kaldun siiski arvama,et asi ei ole huumorisoonega inimesega - pigem on tegu ikka hullumeelse debiilikuga või mõne veel hullema ristsugutisega!

Kommentaar

Raivo:"Tegelikult.Kui selline hooaja kokkuvõte pakub lausrahuldust,näitab see pisut foorumlaste taset.Pari,Tüvist,keskid ja tondid jne."

Kedagi ei ole solvatud, kõik on kirjas nii nagu ta tegelikult ka on.

Kommentaar

Ma saaks veel aru,kui sellise kokkuvõtte teeks keegi erapooletu persoon.Siis võiks veel öelda:Braavo,hr.Toomas H.Liiv,olite oma ülesannete kõrgusel.

Kui aga sina,tõsine vutimees,oma mätta otsast vahid,siis ära kirjuta,et kõik teised,kes teid võitsid, on jobid ja kes kaotasid teile, on kusikud.Muidu ma jään arvama,et sa oled potentsiravimeid aplalt kugistanud.
                    Nii see ju ometi pole,sul ikka seisab isajänesest,ma usun.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Teemast niipalju,et Keskerakond küll võitis teises mängus,ent oli esimese kaotanud suuremalt ja teise liiga uks jäi suletuks.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Jopa-kolla

Palun algatage keegi ALFONSO nimeline Teema.
                        Postitage küsimusi.... sõimake teda, jätke teateid, irisega, vinguge ,kiitke ja nutke...mida faking iganes.

Sooviks lugeda midagi uut ja huvitavat,mis puudutab seda teemat milles viibite.

Kommentaar

...Alfonso,kurja juur,teeme ära,ah?
                          Järgmine aasta kindlasti,siis on kõigil selgem pilt.Ja vaatame, kumb teema saab olema aktiivsem.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

ma juba olin peaaegu tegemas seda, kuid mõtlesin et ega see tähelepanu nii kaua ka kesta.
                            igaüks on 15 minutit kuulus.

Kommentaar

alfonso 100

teised jobikad 0

lähem see aasta jälle riiga?

Kommentaar

alfonso ütle mulle palun et sa üritad nalja teha!!!!
                                2002 FC EBS Team
                                2003 FC Nimeta
                                2004 FC Nimeta
                                2005 FC Nimeta
                                2006 Tallinn United FC
                                2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Working...
                                X