Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas MMclub Vaata postitust
    ma ei üllatuks - mulle üritatakse koguaeg selgeks teha et see on alvini võrratu huumor millepeale enamus FCS naerab ja ülistab teda kui Jumalat - mina sellest huumorist aru ei saa. Ilmselt Alvini huumor on suunatud kõrgemale tasemele kui mina sellest aru saan.
    mis seal nii väga ülistada, neid naljamehi on igasuguseid.

aga mis sulle siis niiväga vastukarva käib?!?

Kommentaar

enda ülistamine ning teiste totaalne mahategemine - täiesti vale arusaam jalgpallist või huumorist. võibolla mõlemast.

Kommentaar

enda ülistamine ning teiste totaalne mahategemine - täiesti vale arusaam jalgpallist või huumorist. võibolla mõlemast.
        Miks ta peaks teisi ülistama?
        Samas siinkohal see enda ülistamine on nagu on foorumis võib rahulikult suht jama kokku ajada, eriti kui tead ise oma väärtust, sest tegelt ju üle oma varju ei hyppa.
        Raske on mõista kui inimest ei tea muidugi, keskmine inimene arvab, et ta on mingi tõsine munn, kes arvab endast liiga palju.
        Sest foorumisse tegelikke emotsioone ei saa laduda.
        Ma ytleks selle peale, et väga head PRi on endale ta teinud, sest tagajärg on täpselt see mida ta soovib.

Foorumi jutu peale muidugi võib närvi minna, aga kui inimest ei tea, ei tasu teda füüsilise vägivallaga ähvardad(polnud personaalne).

Samas leidub munne, kes tõesti arvavad täpselt seda mida nad kirjutavad(meeletut lollust siis)

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust

3. Saue - hooaja alguses kohe lõhkasid muidu sümpaatsena tundunud Sauekad väga negatiivse jalgpalli pommi - Võitsid EBS-i. Ma saan aru, et kohtunik oli Teie mees ja et Teie mängisite natukene paremini (mõnes mängu episoodis) kui meie, aga et Te sellise sigaduse kokku keerate, see ajas kopsu üle maksa. Ei pea olema kuigi suur geenius, et aru saada, et NIIMOODI ei käituta. AGA MIKS TEIE MEHED NII TEGID??????
          Edasipidi muidugi natukene parandasite enda käitumist, aga ainult tänu minu harivatele õpetussõnadele siin foorumis ja sügisvoorus andsite meiel ka 1 punkti. Kuid samas ka selles punktis võib näha mõningat negatiivsust, sest sisuliselt meie kaotasime 2 punkti, oleks see viimane löök sisse läinud muidugi. Loodan, et järgmine aasta võtab EBS siit vastasseisust kohustuslikud 6 punkti ja võin kinnitada, et kriitikanooli Teie võistkonna vastu enam ei lenda.
          Puhtalt aru saada, et lauslollus huumor ju

Kommentaar

ma olen whodini
            Pigem siiski pingipoiss.

Kommentaar

ma ei üllatuks - mulle üritatakse koguaeg selgeks teha et see on alvini võrratu huumor millepeale enamus FCS naerab ja ülistab teda kui Jumalat - mina sellest huumorist aru ei saa. Ilmselt Alvini huumor on suunatud kõrgemale tasemele kui mina sellest aru saan.
              ja mis see fc soccernet siia puutub? ja jumal? mina jumalasse nt ei usu.

Kommentaar

Algselt postitas kentt
                peale selliseid rämedaid solvanguid teiste aadressil oleks väga huvitav teada saada millal alfonsokese tund täis tiksub.
                Kas sina oled 1 transadest v?

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                  ja mis see fc soccernet siia puutub? ja jumal? mina jumalasse nt ei usu.
                  raimo usub kuradisse

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                    .
                    Ma ytleks selle peale, et väga head PRi on endale ta teinud, sest tagajärg on täpselt see mida ta soovib.
                    Kes siis seda ei taiband,kuhu poja pürib...A mis me nüüd selle tagajärjega peale hakkame??

aLFONSO,RSK,TEE KÕIGILE HOOAJA LÕPU PUHUL ÕLLI VÄLJA,OMA TEMBUTAMISTE EEST

Või üritad sa Devil praegu sõpra sitast seisust välja tõmmata ning teda rämedast näopeksust, solvangute eest, päästa. Sest olgem ausad,see vend on ema käest vähe vitsa saanud
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                      Kes siis seda ei taiband,kuhu poja pürib...A mis me nüüd selle tagajärjega peale hakkame??

Või üritad sa Devil praegu sõpra sitast seisust välja tõmmata ning teda rämedast näopeksust, solvangute eest, päästa. Sest olgem ausad,see vend on ema käest vähe vitsa saanud
                      Alfonso on selline kõikide poksijate ema ning ma ei soovitaks temaga küll tüli norida

Kommentaar

ei yrita ma teda millegist päästa, tuleb see mis tuleb, mina saan naerda igal juhul

Kommentaar

jäta parem mind rahule.

Kas sina oled 1 transadest v?

Kommentaar

Arsti juurest peaksid abi otsima hoopis need kes Alfonso kirjatükkide peale endiselt närvi lähevad. Kui huumorist aru ei saa, siis sellest ju ikkagi et tõsiselt ta neid asju siin ei kirjuta.
                            See molli andmise ja mutrivõtme teema on juba järgmine aste ja veel sügavam huumoriteema. Nagu Alfonso huumoritki, ei oska ka seda žanrit paljud inimesed mõista ja hinnata.

Kommentaar

Alfonso - superhea kokkuvõte, sai kena pooltunnikest krampides naerdud.
                              “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

kusjuures kogu selle saasta seest, mille sisse siin foorum on uppumas, leidus ka üks tegelikult hea ja asjalik mõte.

Kommentaar

Working...
                                X