Algselt postitas Alfonso
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3 Liiga põhjatsoon 2007
Collapse
X
-
Alfonso, oleks meil tiimis paar transseksuaali siis sa teaksid sellest, sest transud pidavat kokku hoidma!
Meie tiimis ei jookse keegi mööda linna ringi, jalas kedrid ja punased putsad.
Aga muidu -meditsiin areneb ja äkki leitakse ka sulle õige ravimINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas mooses Vaata postitustKuule idioot - ütle mulle kust sind näha saab - enam ei suuda!!!
Sorry, ma ei tahtnud õelda, et tegelt 1 koer urineeris sinna peale
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustSõid shokolaadi ära v?
Sorry, ma ei tahtnud õelda, et tegelt 1 koer urineeris sinna peale
Kommentaar
-
Tänasel üleminekumängul juhtus ka üks kahetsusväärne kohtuniku prohmakas,mis oleks võinud suuresti mängu käiku muuta.Teisel poolajal kaks korda järjest Unitedi poolt raami läkitatud pallidest ületas teine väravajoone(kaitsja oli mõlema löögi puhul väravas sees).Samasuguse tabamuse sai Trummi vastu kirja Eurouniv käesoleval hooajal,kui viimase minuti väravaga võidu võttis.
Ja ma ütlen,et kui me (Trummi) oleks tookord punni võtnud ja seetõttu üleminekule pääsenud,oleks EBS-il elu palju raskemaks teinud.No liiga pehmelt mängis United nii tähtsat mängu,vihasemalt andes oleks vastane ehk ära võetud.Tundus,et täna polnud Unitedi päev.Võitma on EBS-i võimelised ka Kristiine ja Mercury ning miks ka mitte kogu neljanda liiga satsid,kes sel aastal võrdsemast võrdsemad.Kõik andis kinnitust,et kolmanda-neljanda liiga tasemevahe polegi teab mis suur.
Head lapsed kasvavad vitsata.Aga Alfonso,mida sinuga teha? nurka sind ju ei pane? sa jääd üldse ilma karistuseta,kui lubad,et vaatad igal pühapäeva sügisõhtul Tantsud Tähtedega.Siis hakkad äkki ka asju positiivsema nurga alt nägema.Kas lubad,ah? KaerajaanKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustJaah,aasta ülbikuma tiitel on võidetud teie satsi esindajal,nüüd vaja mõelda,kuidas edaspidi m.... pikendada
Mulle oli see kvaliteetmustmusthuumor-.
Siinpuhul tuleb muidugi ka mängu see, et ma tean teda ja mida oodata.
Samas ma saan aru, et raske paljudel on lugeda, kui oled kellegagi kuskilt seotud ning päris subjektiivseks ei jää, veel rohkem kui su enda klubi pihta midagi öeldakse.
Kui nüüd nali vahelt ära võtta, siis olgem ausad enamus madalamate liigade mängijaid virisebki liiga palju.
Oskuste kohta ei saa ma miskit õieti öelda, kuna ise ju ei mängind see hooaeg ega käind ka huviga vaatamas.
Aga õnnitlused hooajalõpu puhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustTead Alfonso, ma tulin täna ekstra seda mängu vaatama et näha sind - kuid ma ei näinud sind. Kahju., aga ise ei tea seda.
Kommentaar
-
Alfonso kirjatükk peaks kandideerima Pulitzeri preemiale...vms."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustTead Alfonso, ma tulin täna ekstra seda mängu vaatama et näha sind - kuid ma ei näinud sind. Kahju.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar