Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
    Kardan, et sa ei saa minust mutrivõtmega ka jagu
    Kuule idioot - ütle mulle kust sind näha saab - enam ei suuda!!!

Kommentaar

Alfonso, oleks meil tiimis paar transseksuaali siis sa teaksid sellest, sest transud pidavat kokku hoidma!
      Meie tiimis ei jookse keegi mööda linna ringi, jalas kedrid ja punased putsad.
      Aga muidu -meditsiin areneb ja äkki leitakse ka sulle õige ravim
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas mooses Vaata postitust
        Kuule idioot - ütle mulle kust sind näha saab - enam ei suuda!!!
        Sõid shokolaadi ära v?
        Sorry, ma ei tahtnud õelda, et tegelt 1 koer urineeris sinna peale

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
          Sõid shokolaadi ära v?
          Sorry, ma ei tahtnud õelda, et tegelt 1 koer urineeris sinna peale
          tegelikult on mul sinu jaoks üks rohi olemas...

Kommentaar

Päris hea kokkuvõte! Alfonso ei jäta midagi juhuse hooleks.

Kommentaar

Tänasel üleminekumängul juhtus ka üks kahetsusväärne kohtuniku prohmakas,mis oleks võinud suuresti mängu käiku muuta.Teisel poolajal kaks korda järjest Unitedi poolt raami läkitatud pallidest ületas teine väravajoone(kaitsja oli mõlema löögi puhul väravas sees).Samasuguse tabamuse sai Trummi vastu kirja Eurouniv käesoleval hooajal,kui viimase minuti väravaga võidu võttis.

Ja ma ütlen,et kui me (Trummi) oleks tookord punni võtnud ja seetõttu üleminekule pääsenud,oleks EBS-il elu palju raskemaks teinud.No liiga pehmelt mängis United nii tähtsat mängu,vihasemalt andes oleks vastane ehk ära võetud.Tundus,et täna polnud Unitedi päev.Võitma on EBS-i võimelised ka Kristiine ja Mercury ning miks ka mitte kogu neljanda liiga satsid,kes sel aastal võrdsemast võrdsemad.Kõik andis kinnitust,et kolmanda-neljanda liiga tasemevahe polegi teab mis suur.

Head lapsed kasvavad vitsata.Aga Alfonso,mida sinuga teha? nurka sind ju ei pane? sa jääd üldse ilma karistuseta,kui lubad,et vaatad igal pühapäeva sügisõhtul Tantsud Tähtedega.Siis hakkad äkki ka asju positiivsema nurga alt nägema.Kas lubad,ah? Kaerajaan
              Kapten Trumm

Kommentaar

Ei no sellist kino ja nalja juba iga päev naljalt ei loe ega kuule

Kommentaar

Jaah,aasta ülbikuma tiitel on võidetud teie satsi esindajal,nüüd vaja mõelda,kuidas edaspidi m.... pikendada
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                    Jaah,aasta ülbikuma tiitel on võidetud teie satsi esindajal,nüüd vaja mõelda,kuidas edaspidi m.... pikendada
                    Sorri aga minul tuli pisar silma, no see oli lihtsalt niivõrd naljakas.
                    Mulle oli see kvaliteetmustmusthuumor -.
                    Siinpuhul tuleb muidugi ka mängu see, et ma tean teda ja mida oodata.

Samas ma saan aru, et raske paljudel on lugeda, kui oled kellegagi kuskilt seotud ning päris subjektiivseks ei jää, veel rohkem kui su enda klubi pihta midagi öeldakse.

Kui nüüd nali vahelt ära võtta, siis olgem ausad enamus madalamate liigade mängijaid virisebki liiga palju .
                    Oskuste kohta ei saa ma miskit õieti öelda, kuna ise ju ei mängind see hooaeg ega käind ka huviga vaatamas.

Aga õnnitlused hooajalõpu puhul.

Kommentaar

alfonso on kunstnik, keda tema eluajal lihtsalt ei hinnata.

Kommentaar

Tead Alfonso, ma tulin täna ekstra seda mängu vaatama et näha sind - kuid ma ei näinud sind. Kahju.

Kommentaar

Algselt postitas MMclub Vaata postitust
                          Tead Alfonso, ma tulin täna ekstra seda mängu vaatama et näha sind - kuid ma ei näinud sind. Kahju.
                          ma arvan, et sa oled teda varem näinud siiski , aga ise ei tea seda.

Kommentaar

Alfonso kirjatükk peaks kandideerima Pulitzeri preemiale...vms.
                            "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

ma ei üllatuks - mulle üritatakse koguaeg selgeks teha et see on alvini võrratu huumor millepeale enamus FCS naerab ja ülistab teda kui Jumalat - mina sellest huumorist aru ei saa. Ilmselt Alvini huumor on suunatud kõrgemale tasemele kui mina sellest aru saan.

Kommentaar

Algselt postitas MMclub Vaata postitust
                                ma olen whodini

Kommentaar

Working...
                                X