Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
    Lootos - FC Elva II 3:1

Kohtunik olevat showd teinud, mingist olematust olukorrast Elva vastu penalti leiutanud
    See on ju Põlva ja pealegi Elar Tarkus.(Sellega on kõik öeldud)
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      See on ju Põlva ja pealegi Elar Tarkus.(Sellega on kõik öeldud)
      Väga õieti antud penalt. Õnneks sai üle pika aja mäng ka videosse võetud ja hr. Luide võib sellest sümboolse hinna eest ka koopia omandada. Ehk on kohtunikutööl abiks ...
      299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
        Väga õieti antud penalt. Õnneks sai üle pika aja mäng ka videosse võetud ja hr. Luide võib sellest sümboolse hinna eest ka koopia omandada. Ehk on kohtunikutööl abiks ...

Oleks väga tänulik
        Olen see kes olen

Kommentaar

JJ - SK10 1:5 (1:1)

Kui viimastel mängudel on saanud öelda, et ilm hea, väljak hea ning kohtunik
          hea, siis seekord vähemalt ilma kohta seda öelda ei saa
          Ilm oli pigem üldjuhul räigelt vihmane ja paugutas ning müristas parasjagu,
          nagu ka meie JJ värava all. Neist viiel korral õnnestus rünnak väravaks
          vormistada.
          Juba väljakule jooksmise eel andis kohtunik tormihoiatuse ja teatas, et kui
          läheb vingeks välguks, siis kohtumine peatatakse, õnneks nii ei läinud.
          JJ juba kirjutas mängu käigust, seda enam kordama ei hakkaks. Meie nooruke
          väravavaht tegi tõesti esimesel poolajal väravaks vormistunud apsaka, kuid
          teisel poolajal sai ilma suuremate vigadeta hakkama. Ise suutsime kohe
          teisel poolajal luua paar teravat momenti, mis andsid väravatulemuse.
          Kokkuvõttes oli suhteliselt kaardivaba mäng, kõik lahkusid väljakult omadel
          jalgadel ning kohtunik nägi vaatamata kohati pöörasele sajule kõike mis
          väljakul toimus.
          Täname JJ mansat põneva mängu eest ja nädala pärast pusime lineaarsel
          tõusuteel mängiva Koeruga

Kommentaar

Jõgeval viskab üks mees ikka metsikult pikki aute ... mõni mees ei löö jalaga kah nii kaugele ...
            Tekkis ka küsimus, et kas otse audist visatud värav loeb ? Mitte et meile oleks visatud.
            http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
              Jõgeval viskab üks mees ikka metsikult pikki aute ... mõni mees ei löö jalaga kah nii kaugele ...
              Tekkis ka küsimus, et kas otse audist visatud värav loeb ? Mitte et meile oleks visatud.
              ei selline koll kindlasti ei loe

Kommentaar

Reegel

Otse audist väravasse visatud pall ei loe, kuid väravavahi käest teele lastud pall küll

Kommentaar

see peaks olema odaviskes 77 m mees mihkel kukk
                  COME ON YOU REDS !

Kommentaar

aga ses suhtes jah, et iga külje aut oli nagu nurgalöök, kasvõi poole joone pealt
                    JK Liverpool Pub nr 8

Kommentaar

Algselt postitas ant Vaata postitust
                      aga ses suhtes jah, et iga külje aut oli nagu nurgalöök, kasvõi poole joone pealt
                      vaata et veel ohtlikumgi kuna ta käega viskab hulga täpsemalt

Kommentaar

Algselt postitas albertu Vaata postitust
                        see peaks olema odaviskes 77 m mees mihkel kukk
                        see on mihkel jah. kõik alati imestavad seda, aga nüüd on enamvähem kõigile mängijatele juba teada see. pealtvaatajate reaktsioon on hea alati see eest.
                        “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Minu tagasihoidlik ennustus:
                          FC Elva II - Türi Ganvix JK 0:3 Elvakad jooksevad ja lükkavad palli ilusti aga väravani jõuavad Türi omad.
                          FC Liverpool Pub - Põlva FC Lootos 1:1 Meil lööb Ant värava ja üle viigi me ei saa.
                          FCF Järva-Jaani SK - JK Karksi 1:0 Tabeli tagumise otsa meeskonndade duelli võidab JJ.
                          Tartu SK 10 Premium - Koeru SK 3:2 Hea väljak ja sööduoskus toob SK 10nele 3p
                          Võru Kuperjanovi JK - Jõgeva SK Tähe 1:4 Kuragin viib küll sõdalased juhtima kuid sellest jääb väheks.
                          Viljandi JK Kodugaas - Põltsamaa JK Sport 2:0 Kodugaasil pole lihtsalt teist varjanti kui tahavad liigat võita !
                          http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Elva II - Türi Ganvix 1:4 pärast Elva esimest väravat läheb Türi närvi
                            Liverpool Pub - Põlva Lootos 1:5 Kipp lööb oma esimese värava klubi eest ja see maksab valusalt kätte
                            Järva-Jaani SK - Karksi 1:1 kohtunik arvab et see on karikamäng ja läheb penaltite löömiseks, mille Karksi võidab 4:2
                            SK 10 Premium - Koeru 1:2 Koeru võtab fännid Kambjasse kaasa ja võidab
                            Võru Kuperjanovi - Jõgeva Tähe 0:3 Kupp saab tunda kättemaksu Liverpooliga mängu pärast
                            Viljandi Kodugaas - Põltsamaa Sport 3:1 oleks meil nii hea koduplats võidaks me ka
                            JK Liverpool Pub nr 8

Kommentaar

Algas registeerimine 9.le JK Karksi korraldavale Suitsupõrsaturniirile.

Olen see kes olen

Kommentaar

JK Kodugaas - Põltsamaa Sport 3:2

Põltsamaa läks mängu kahel korral juhtima,kuid Kodugaasi tahe võita oli suurem ja sellega nad said hakkama,kehv päev oli Põltsamaa väravavahil,raske kuid teenitud võit Kodugaasile.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X