Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Defa Vaata postitust
    imho kas mitte sk10 poleks pidanud teenima 3 punkti kui jõgeva nõus pole?
    me oleks olnud nõus mängima küll, kui oleks mingigi kohtunik olnud, aga kui ei ole vilet ei ole ju ka kedagi vilistama panna. ma arvan et ütlemise peale on võimatu mängida. vaidlusi tuleb seal ikka palju sisse. sk10 pool oli ka täiesti päri et nii mängida ei saa ju.
    “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
      JAa üleskutse kõikidele klubidele ja mängijatele: peale mängu istume koos maha,käime saunas ja ajame niisama jalgpallijuttu,mitte kohe pillid kotti ja kojuminek.
      vot see on juba mehe jutt.
      Lootose klubi saun valmib küll alles selle hooaja lõpuks, aga järgmisel aastal mängitakse loodetavasti taas . . .
      299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
        vot see on juba mehe jutt.
        Lootose klubi saun valmib küll alles selle hooaja lõpuks, aga järgmisel aastal mängitakse loodetavasti taas . . .
        Vau Vägev kompleks siis juba
        www.fcelva.ee

Kommentaar

Põlva FC Lootos - Tartu SK 10 Premium. Mõlemad meeskonnad 3. koha konkurentsis. Tuleb võirluslik mäng kus punktid jagatakse fifty- fifty 2:2
          Jõgeva SK Tähe - FCF Järva-Jaani SK. Jõgeva hoiab 3.ndast kohast 10 küünega kinni ja võtab siis võidu 4:1
          JK Karksi - FC Liverpool Pub. Ei ole varjanti, kui tahame 3.ndat kohta peame võitma- kari näljaseid on kohe ukse taga 0:4
          Põltsamaa JK Sport - Koeru SK. Tabelis kõrvuti olevad meeskonnad. See kord jäääb koerul särtsust puudu ja tuleb leppida kaotusega 2:0
          Türi Ganvix JK - Viljandi JK Kodugaas. ja 3 points goes to Kodugaaaas 2:3 FC Elva II - Võru Kuperjanovi JK. Kuperjanovi esinemised pole võõrsil just kõige paremad ja siit teenib punktilisa Elva 3:1
          http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Põlva FC Lootos - Tartu SK 10 Premium 2:0 - põlval peaks olema motivatsiooni mäng võita,samamoodi ka sk10 omadel,seega võitluslik mäng,aga kaks tabamust sk10 postide vahel on "tõsiasi".peale mida on põlva veel näljasemalt kolmanda koha konkurentsis.

Jõgeva SK Tähe - FCF Järva-Jaani SK 5:1 - Kahjuks hakkab J-Jaanil järjest hapramaks see värk siin jääma,kuna 3. koht on päris magus suutäis nii mõnelegi,kellele Jaani teele ette veel jääb.

JK Karksi - FC Liverpool Pub 0:3 - Põhimõtteliselt sama kolmanda koha jutt nagu natuke ülal pool.ei taha kuidagi uskuda et pubi poisid laseks üle sõita endast naabripoistel.

Põltsamaa JK Sport - Koeru SK 2:3 - Kes saab kuulsa kolmandakoha rongi peale? põltsu omad on koduplatsil küll ja trumbid on nende käes,kuid koeru maksab kätte türilt kolme rõõvitud punkti eest kevadringis.

Türi Ganvix JK - Viljandi JK Kodugaas 1:0 - Njah Kui statistikasse piiluda siis ei ole türi kodus kaotanud see aasta ja võõrsil võideti 4:1 Gaasi poisse.Eriti magus oleks kodupubliku ees kinnitada lõplikult 2. liiga pilet just võiduga kõige tugevama konkurendi üle.

FC Elva II - Võru Kuperjanovi JK 0:2 - seda juhul kui kupi omad satsi kokku saavad sest probleeme oli kodusgi pallijate puudusega,hea võimalus minna sammuke lähemale ülemineku mängudele.
            NII ONGI !!!! Türi #2

Kommentaar

Kupid minu teada pole huvitatud ülemineku mängudest.See hooaeg pidi neil viimaseks jääma.

Kommentaar

Algselt postitas Reijo34 Vaata postitust
                Kupid minu teada pole huvitatud ülemineku mängudest.See hooaeg pidi neil viimaseks jääma.

Mis põhjusel siis
                Olen see kes olen

Kommentaar

Põlva FC Lootos - Tartu SK 10 Premium 2:1
                  Jõgeva SK Tähe - FCF Järva-Jaani SK 3:0
                  JK Karksi - FC Liverpool Pub 1:3
                  Põltsamaa JK Sport - Koeru SK 1:1
                  Türi Ganvix JK - Viljandi JK Kodugaas 4:1
                  FC Elva II - Võru Kuperjanovi JK 1:2
                  JK Liverpool Pub nr 8

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                    Mis põhjusel siis
                    Asi lihtsalt selles , et omal ajal kui sellega alustati siis enamus võistkonnast olid kaitseväelased -mida aega edasi seda rohkem suhe muutus ..hetkel ainult võru noored ja vanad kalad ...nimekirjas 30 meest kohal käib tunduvalt vähem ...eks vanad kalad on väsinud ja raha pole ka mõtet raisata , sellest sellised otsused

Kommentaar

Põlva - SK10 3:1
                      Jõgeva - J jaani 4:1
                      JK Karksi - Liverpool Pub x:x(Tuleb vihane andmine)
                      Põltsamaa - Koeru 4:1
                      Türi - Kodugaas 4:1
                      ElvaII - Kuperjanovi JK 2:2
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas spoke Vaata postitust
                        Asi lihtsalt selles , et omal ajal kui sellega alustati siis enamus võistkonnast olid kaitseväelased -mida aega edasi seda rohkem suhe muutus ..hetkel ainult võru noored ja vanad kalad ...nimekirjas 30 meest kohal käib tunduvalt vähem ...eks vanad kalad on väsinud ja raha pole ka mõtet raisata , sellest sellised otsused
                        et siis Kupi ja JK Karksi vahel on võitlus üleminekukoha ehk siis 10 koha peale sisuliselt lõppenud või,mis on muidugi kurb.Aga põhimõteliselt on veel võimalus üritada püüda 9-ndat kohta Elva II on aint 3 vooru enne lõppu 7 ees,juhul kui nad peaksid muidugi reede Kupid võitma siis enam võimalust pole.

EDIT: Siiski tuleb JK Karksil Kuperjanovist hooaja lõppedes eespool olla vastasel korral pääseb IV liiga sats kes iganes sealt tuleb III liigasse ilma mänguta.
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Õnne Türile, kes on juba 9 varbaga 2 liigas.

Kommentaar

FC Elva - Kuperjanovi JK 2:1 (1:1)
                            Väravad: 44. Kaupo Süld, 90. Tarmo Kerro - 5. nr.2 Kuperjanovi JK
                            Hoiatused: 13., 63. Kaarel Tani, 61. Tarmo Kerro, 72. Veiko Haan
                            Eemaldamine: 63. Kaarel Tani
                            www.fcelva.ee

Kommentaar

Tani saab vict igas mängus juba punase,ehk siis kaks kollast
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                                Tani saab vict igas mängus juba punase
                                Noo, mõttetu punane oli ka, esimene kollane oli õige, aga teise ajal küsis peale vile mõnesekundist vaikimist, et õuuu?! ja sai kohe kollase :P
                                FC Otepää II

Kommentaar

Working...
                                X