Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
võit oli ülimagus.toompea suuvärk jätab küll soovida.ähvardati isegi maha lüüa.õppige kaotama vanad staarid
Vanade staaride kohta ütleks tõesti, et kui sa ikka vanas eas tuled 3.liigasse palli mängima siis mängi palun palli, mitte ära aja puhast paska suust välja. Hea mulje jättis marko kristal, kes tundub, et mängib fan-i pärast selles liigas ja ei virise iga asja peale, mida mitme teise toompea mehe kohta õelda et saa! Võit oli tõsiselt magus!
Vanade staaride kohta ütleks tõesti, et kui sa ikka vanas eas tuled 3.liigasse palli mängima siis mängi palun palli, mitte ära aja puhast paska suust välja. Hea mulje jättis marko kristal, kes tundub, et mängib fan-i pärast selles liigas ja ei virise iga asja peale, mida mitme teise toompea mehe kohta õelda et saa! Võit oli tõsiselt magus!
No mõelge nüüd ise millal nad viimati kaotasid?Selge see ,et kaotusseisus on neil nats veider olla.
Kärdlal on viimastel mängudel 11 meest platsil olnud ja tulemus on näha ,aga Toompea vastu ei lootnud vist ka kõige suuremad optimistid eriti punkte.Tublid!
Bjorx,sa oled metssiga!!!
Näiteks minu arust, väga mage vend oli olnud nende keskkaitsja,kõigile tuntud S.H-S.Näiteks, oli Kärdla ründajale litaka seljatagant vastu jalgu pannud kui kohtunik oli selja keeranud ja mängusituatsioon hoopis mujal. Kui Björks oli sellele reageerinud häälega ,et "MIda sa mees teed",siis kui kohtunik keeras ümber vaatama ,mis seal toimub,siis S.H-S kisama,et nagu teda oleks löödud jne!!!Puhas -labane provokatsioon ju. Hämmastav! Aga samas saan ka aru ,kui üks mees metsast tuleb ja lööb 2 väravat ,teenib penalti , ühesõnaga keeratakse sulle "tegijale " konkreetselt sõlm peale-ajab ju närvi!!:-)
Samas Björks oskab ehk täpsemalt rääkida, mis toimus!!!!!! Björx jätka samas vaimus!!!
Näiteks minu arust, väga mage vend oli olnud nende keskkaitsja,kõigile tuntud S.H-S.Näiteks, oli Kärdla ründajale litaka seljatagant vastu jalgu pannud kui kohtunik oli selja keeranud ja mängusituatsioon hoopis mujal. Kui Björks oli sellele reageerinud häälega ,et "MIda sa mees teed",siis kui kohtunik keeras ümber vaatama ,mis seal toimub,siis S.H-S kisama,et nagu teda oleks löödud jne!!!Puhas -labane provokatsioon ju. Hämmastav! Aga samas saan ka aru ,kui üks mees metsast tuleb ja lööb 2 väravat ,teenib penalti , ühesõnaga keeratakse sulle "tegijale " konkreetselt sõlm peale-ajab ju närvi!!:-)
Samas Björks oskab ehk täpsemalt rääkida, mis toimus!!!!!! Björx jätka samas vaimus!!!
Kallis Kärdla rahvas, ärge ajage loba siin. Olin ise ka mängu vaatamas ja midagi
sellist , mida teie siin kirjeldate ei olnud. Mingit "maha löömis" juttu ei olnud ja
teie meeskonna kutid käitusid täpselt sama närviliselt kui FC Toompea omad.
Minu meelest oli väga pingeline ja vaadatav mäng ja FC Toompea meeskonna
maine mustamist pole mõtet siin teha. Olite tublid . võitsite ja mäng oli ka hea.
Jalgpall on juba selline mäng, suuvärki leiab igast vennast, igas meeskonnas, seega osake ka võita ja lõpetage see totter süüdistamine.
Kallis Kärdla rahvas, ärge ajage loba siin. Olin ise ka mängu vaatamas ja midagi
sellist , mida teie siin kirjeldate ei olnud. Mingit "maha löömis" juttu ei olnud ja
teie meeskonna kutid käitusid täpselt sama närviliselt kui FC Toompea omad.
Minu meelest oli väga pingeline ja vaadatav mäng ja FC Toompea meeskonna
maine mustamist pole mõtet siin teha. Olite tublid . võitsite ja mäng oli ka hea.
Jalgpall on juba selline mäng, suuvärki leiab igast vennast, igas meeskonnas, seega osake ka võita ja lõpetage see totter süüdistamine.
Kle ,kui sa vaatasid mängu, siis sa ehk ei kuulnud ,mis platsil mees-mehe vastu öeldi?!?:-)))Ja seda ei ole keegi väitnud ,et Kärdla vait platsil on.Lihtsalt oli üaljudele üllatus ,et mõned sellise taustaga vennad, nii labaseks muutuvad!!!Minul info otse Björksilt ja Alibanilt, kes mängus ise osalesid. Olles ise Toompeaga enne mänginud ,siis juba enne ex-koondislaste lisandumist sinna oli Toompea kõige "suurema suuga" sats paltsil!!! Kunagi kui Kannik asjapulk seal veel oli ( ehk on praegugi) ,siis lubati meiega mängus ,avalikult peale mängu kohtunik "vaibale "kutsuda,kuna vilemehe mõni otsus ,ei meeldinud hr, Kannikule, kes tol hetkel oli Jalgpalliliidu tegelinski!:-)))
Olgu ehk vast aitab sellest!!!:-)))
Loodan ,et Kärdla ei olnud viimane ,kes sellise üllatusega hakkama sai!
Püsivus vs Atli (0-1) 2-1, mnjah suured tänud kohtunikule kes lasi meil võita, aga noh eks see olegi jalgpall ühe kohtunikuga. Meeldivalt võitluslik mäng, aga nii peabki olema, mängisime veel ka kuskil 30 mintsa vähemuses.
Kommentaar