Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Teil vedas, et mina väravas ei olnud...hihihi.
Oleks mäsa mänginud seal kus mängima peaks, siis oleks tulemus kindlasti teine olnud.
Ok oK oleks on paha poiss...
Ootan juba meie teist kohtumist...RRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrr
Teil vedas, et mina väravas ei olnud...hihihi.
Oleks mäsa mänginud seal kus mängima peaks, siis oleks tulemus kindlasti teine olnud.
Ok oK oleks on paha poiss...
Ootan juba meie teist kohtumist...RRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrr
Edu kõigile nädlalavahetusel.
Aitähh."MEIE" teist kohtumist ei tule kaua oodata-juba see nädalavahetus.(Emadepäeva kahjuks pole)
Ma pean sulle juba teist korda märkuse tegema 'teie-meie' kohta.Ausõna,ei mängi Mercury's ega Majandusmagistris ega ka Ahtamaris.Mis sa arvad,kus ma mängin?
Ma pean sulle juba teist korda märkuse tegema 'teie-meie' kohta.Ausõna,ei mängi Mercury's ega Majandusmagistris ega ka Ahtamaris.Mis sa arvad,kus ma mängin?
Äääää..... Soccernetis?!
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
HansaNet surus 90% ajast aga ei suutnud rohkem realiseerida kui vaid kaks väravat. Lõime u 10kord posti/latti ning ühtekokku lähes 30 pealelööki. Täiesti masendav resultatiivsus
Aga kõige tähtsam, et 3p ikkagi käes
Tänud Majandusmagistrile ja edu ning julgust edaspidiseks!
Mõlemal meeskonnal olid omad võimalused..Kristiine lõi I poolajal latti ja ka langeva palli ristnurka. Teisel poolajal kui Hansa lõpuksoma võimaluse ära kasutas, siis hakkasid Kristiine kaitsjad lolli mängima ja Hansa tegi agressiivsema mänguga neile lihtsalt ära.
Kommentaar