Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lelle 3 : 2 tabašalu

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
      Lelle 3 : 2 tabašalu
      pool tundi varem juba mainiti
      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas elex Vaata postitust
        .Ja kolmandaks ,ütles ta,et kui värava löönud võistkond ise võtab palli väravast ja viib keskele saab kollase kaardi,värava sisse lasknud võistkond peab ise selle palli sinna toimetama.
        Edu kõigile!!!
        Meie mängus sai kollase lelle mängija et ei lasknud meil kiirelt palli keskele viia.

Kommentaar

Algselt postitas ravelli Vaata postitust
          Lelle-tabasalu 3-2 õnne oli ja meie ründaja lõi ära mis anti
          Krt te lõite palli koguaeg nii kõrgele õhku, et mul kael valus palli jälgimisest. Aga muidu jah lelle taktika töötas ja meie kaitsjad ei saanud sellest ründajast kuidagi jagu. Pall vict oli enamus ajast meie käes aga kõik rünnakud lõppesid kasti ääres või üle otsajoone.
          Tänud lellele ja edu. Kahju ainult , et muru ära kuivas muidu olex saand ennast puhtax ka püherdada

Kommentaar

Algselt postitas rix
            Oli vast loll kohtunik, käitus vastavalt reeglitele. Ma ei tea, mis praegu on, aga aastad tagasi olid Suure-Jaanis ikka spordimehed, mitte mingid mingid mehed, kes nõudsid "inimlikkust". Ei tea küll antud mängu olukordi, aga eelnevalt olen kogenud ütlusi a´la see on ju IV liiga, saage aru, et jalgpalllireeglid on nii World Cupil ja mudaliigas ikka samad.
            Kuule sina World Cupi "õige mees".....mina olen küll Eesti jalgpalli mänge näinud ja see ei ole mitte esimene juhtum kus registreeritud mängijal mingil põhjusel kaart puudus Ja kohtunikud vaadates isikut tõendatavat dokumenti, lubasid kanda protokolli ja osaleda mängus,sest kui pärast EJL tuleks välja, et too mängija oli registreerimata,ootab võistkonda +-kaotus ja rahaline trahv......ja keegi ei nõuagi midagi,lihtsalt ma arvan,et võrdse vastasega on alati huvitavam mängida,kui vähemuses mängiva võiskonnaga, kes niigi asub alagrupi lõpus.
            Edu kõigile.

Kommentaar

Algselt postitas van der Sarjas
              Nimelt sellel nn. mängijal olid paberid vormistamisel, seega polnud mingit jälge, et tema sinna meeskonda oleks regatud. Nii võib iga mees tulla ja öelda, et lase mängida.
              Kas meeskonna registreerimislehel oli tema nimi kirjas või mida see "paberid vormistamisel" tähendab?
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Ei. Sellist lehte, kus tema nimi peal ma ei näinud. Ja kogu lugu.

Kommentaar

Algselt postitas van der Sarjas Vaata postitust
                  Ei. Sellist lehte, kus tema nimi peal ma ei näinud. Ja kogu lugu.
                  Selge pilt.

Kommentaar

ime küll, et sellise suhtumisega see kohtunik ei vilista veel champions league mänge
                    ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

Tabasalu Palliklubi II - Emmaste JK Dagöplast 3-2
                      Saaremaa JK Aameraas - Eesti Koondis 2-1
                      FC Metropool Pärnu - Lõuna-Läänemaa JK 7-1
                      Märjamaa Kompanii - Rapla JK Atli II 3-0
                      PSK Alexela - Rolling Doors 4-0
                      Pärnu WC Guwalda - FC Lelle 3-5
                      nr 12

Kommentaar

Tabasalu - Emmaste mänguaeg muutunud: pühap 15.00

Kommentaar

Emmased, kui siis tabasallu tulete, võtke ilusti vikatid kaasa, hakkame heina niitma, eksju!

Kommentaar

Tabasalu Palliklubi II - Emmaste JK Dagöplast 1:2
                            Saaremaa JK Aameraas - Eesti Koondis 1:0
                            FC Metropool Pärnu - Lõuna-Läänemaa JK 6:0
                            Märjamaa Kompanii - Rapla JK Atli II 3:1
                            PSK Alexela - Rolling Doors 2:2
                            Pärnu WC Guwalda - FC Lelle 1:5

Kommentaar

Tabasalu Palliklubi II - Emmaste JK Dagöplast 1:3
                              Saaremaa JK Aameraas - Eesti Koondis 1:3
                              FC Metropool Pärnu - Lõuna-Läänemaa JK 6:2
                              Märjamaa Kompanii - Rapla JK Atli II 1:2
                              PSK Alexela - Rolling Doors 2:3
                              Pärnu WC Guwalda - FC Lelle 1:4

Kommentaar

Tabasalu Palliklubi II - Emmaste JK Dagöplast 3:2
                                Saaremaa JK Aameraas - Eesti Koondis 1:3
                                FC Metropool Pärnu - Lõuna-Läänemaa JK 6:2
                                Märjamaa Kompanii - Rapla JK Atli II 2:2
                                PSK Alexela - Rolling Doors 4:3
                                Pärnu WC Guwalda - FC Lelle 1:5

Kommentaar

Working...
                                X