Lelle 3 : 2 tabašalu
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
pool tundi varem juba mainitiAlgselt postitas wiinuks Vaata postitustLelle 3 : 2 tabaalu
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Meie mängus sai kollase lelle mängija et ei lasknud meil kiirelt palli keskele viia.Algselt postitas elex Vaata postitust.Ja kolmandaks ,ütles ta,et kui värava löönud võistkond ise võtab palli väravast ja viib keskele saab kollase kaardi,värava sisse lasknud võistkond peab ise selle palli sinna toimetama.
Edu kõigile!!!
Kommentaar
-
Krt te lõite palli koguaeg nii kõrgele õhku, et mul kael valus palli jälgimisest. Aga muidu jah lelle taktika töötas ja meie kaitsjad ei saanud sellest ründajast kuidagi jagu. Pall vict oli enamus ajast meie käes aga kõik rünnakud lõppesid kasti ääres või üle otsajoone.Algselt postitas ravelli Vaata postitustLelle-tabasalu 3-2 õnne oli ja meie ründaja lõi ära mis anti
Tänud lellele ja edu. Kahju ainult , et muru ära kuivas muidu olex saand ennast puhtax ka püherdada
Kommentaar
-
Kuule sina World Cupi "õige mees".....mina olen küll Eesti jalgpalli mänge näinud ja see ei ole mitte esimene juhtum kus registreeritud mängijal mingil põhjusel kaart puudus Ja kohtunikud vaadates isikut tõendatavat dokumenti, lubasid kanda protokolli ja osaleda mängus,sest kui pärast EJL tuleks välja, et too mängija oli registreerimata,ootab võistkonda +-kaotus ja rahaline trahv......ja keegi ei nõuagi midagi,lihtsalt ma arvan,et võrdse vastasega on alati huvitavam mängida,kui vähemuses mängiva võiskonnaga, kes niigi asub alagrupi lõpus.Algselt postitas rixOli vast loll kohtunik, käitus vastavalt reeglitele. Ma ei tea, mis praegu on, aga aastad tagasi olid Suure-Jaanis ikka spordimehed, mitte mingid mingid mehed, kes nõudsid "inimlikkust". Ei tea küll antud mängu olukordi, aga eelnevalt olen kogenud ütlusi a´la see on ju IV liiga, saage aru, et jalgpalllireeglid on nii World Cupil ja mudaliigas ikka samad.
Edu kõigile.
Kommentaar
-
Kas meeskonna registreerimislehel oli tema nimi kirjas või mida see "paberid vormistamisel" tähendab?Algselt postitas van der SarjasNimelt sellel nn. mängijal olid paberid vormistamisel, seega polnud mingit jälge, et tema sinna meeskonda oleks regatud. Nii võib iga mees tulla ja öelda, et lase mängida.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Selge pilt.Algselt postitas van der Sarjas Vaata postitustEi. Sellist lehte, kus tema nimi peal ma ei näinud. Ja kogu lugu.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar