Lelle 3 : 2 tabašalu
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustLelle 3 : 2 tabaaluI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas elex Vaata postitust.Ja kolmandaks ,ütles ta,et kui värava löönud võistkond ise võtab palli väravast ja viib keskele saab kollase kaardi,värava sisse lasknud võistkond peab ise selle palli sinna toimetama.
Edu kõigile!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas ravelli Vaata postitustLelle-tabasalu 3-2 õnne oli ja meie ründaja lõi ära mis anti
Tänud lellele ja edu. Kahju ainult , et muru ära kuivas muidu olex saand ennast puhtax ka püherdada
Kommentaar
-
Algselt postitas rixOli vast loll kohtunik, käitus vastavalt reeglitele. Ma ei tea, mis praegu on, aga aastad tagasi olid Suure-Jaanis ikka spordimehed, mitte mingid mingid mehed, kes nõudsid "inimlikkust". Ei tea küll antud mängu olukordi, aga eelnevalt olen kogenud ütlusi a´la see on ju IV liiga, saage aru, et jalgpalllireeglid on nii World Cupil ja mudaliigas ikka samad.
Edu kõigile.
Kommentaar
-
Algselt postitas van der SarjasNimelt sellel nn. mängijal olid paberid vormistamisel, seega polnud mingit jälge, et tema sinna meeskonda oleks regatud. Nii võib iga mees tulla ja öelda, et lase mängida.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas van der Sarjas Vaata postitustEi. Sellist lehte, kus tema nimi peal ma ei näinud. Ja kogu lugu.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar