Algselt postitas gamer
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust300krooni tipptaset :P olgu. aitäh info eest
Tundub,et seekord tipptase jäi natuke puudu,kahju iseenesest.Olen see kes olen
Kommentaar
-
ma ei ole tipptasemest midagi rääkinud. keegi teine tegi huumorit. et las jääb.Algselt postitas kaitz Vaata postitustTundub,et seekord tipptase jäi natuke puudu,kahju iseenesest.
Kommentaar
-
eestis teab pea igaüks igatüht, pigem on ikka asi selles, kes rohkem munniimemist välja pakkus.Algselt postitas killers678 Vaata postitustnoo treeneril head tutvused
Kommentaar
-
jopakolla...Algselt postitas Even Vaata postitustmingi vend kukkus esimeses mängus peale talle ja sääreluu läks.
head paranemist
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Loe natukene eelnevaid, mitte ära lahmi tühja - Egon on Portugalis ja paneb viimased pildid üles pärast sealt naasmist.Algselt postitas FC TVMK III Vaata postitustsolskjaer, kus on fotod?
Kommentaar
-
sulle ka head paranemistAlgselt postitas Devil Vaata postitusteestis teab pea igaüks igatüht, pigem on ikka asi selles, kes rohkem munniimemist välja pakkus.
Kommentaar
-
Loodetavasti olid poolfinaalide ajal veel kohal, ise pean parimaks mänguks siiski esimest poolfinaali legioni ja tamme auto vahel - punkt-punktiline heitlus ja penaltid, kusjuures väravad väga ilusad. Nimetatud Tuleviku ja Flora mängul polnud ka väga viga, kuid paistis rohkem silma sellega, et mingi ime läbi sai Tulevik kuidagi nii palju ette ja siis lasti jalg sirgu. Sellist andmist nagu peale alagrupimänge seal aga polnud.Algselt postitas Even Vaata postitusttänase päeva parim mäng oli tuleviku ja flora vahel. flora oli taga 0:3 ja viimase 5-6 minutiga suutsid selle 5:3 eduks pöörata.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar