Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Esimene mäng Nõmme Kaljul jäi esimese viie sekundiga see Bruno mingi silma( nr9 pikk vend ) kui ta esimese löögi mööda tegi, oli näha, et vend lyya tahab ja lasi krdima ilusa löögi sisse. See värav oli kyll kena :P
    Kalju-Flora mäng oli ka sitaks kõva :PPP

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
      Esimene mäng Nõmme Kaljul jäi esimese viie sekundiga see Bruno mingi silma( nr9 pikk vend ) kui ta esimese löögi mööda tegi, oli näha, et vend lyya tahab ja lasi krdima ilusa löögi sisse. See värav oli kyll kena :P
      Kalju-Flora mäng oli ka sitaks kõva :PPP
      ära pikali kuku nüüd!
      nr 12

Kommentaar

Gomes on brasiiliast pärit.

Kommentaar

Mul tekkis selline küsimus, et miks ei sobinud kohtunikule selline olukord, kus Sillamäe mängu ajal läks pall üle otsajoone ning Starodubtsev tõstis järgnenud olukorras palli oma mängijale, kes selle peaga talle kätte lõi? Asi peaks ju JOKK olema.

Järgmine aasta võiks mingid pallipoisid ka hankida. Näiteks oli vähemuses mängival meeskonnal ideaalne võimalus aega venitada. Löö vaid palli suvaliselt kuhugile saali nurka ja hea õnne korral ongi neljandik karistusajast kulunud palli otsimisele.

Kommentaar

samas pakuks seda asja, et vabalöögi(mõtlen väravast lahtilööki) ajal, kui palli puutakse siis kui ta on veel kastis, siis peaks palli andma teisele poolele. See on selleks, et esiteks mängijad teaks paremini reegleid, teiseks, see on viise, et aega viivitada, kui meeskond juhib. Saan aru, et see reegel on võetud suurest jalgpallist, aga siis saalis on paljud asjad teistmoodi. Veel seda, et reeglite järgi ei tohi mängija kätega hoida seinatest kinni, aga nii mängijad, kui ka kohtunikud panevad sellepeale silmad kinni ja ongi suur osa mängus on lihtast maadlus seinate juures, eriti nurkades...
            ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

minu arust võiks olla selline karistuslöökide süsteem nagu rannajalgpallis.. et müüri ei tohi olla .. läheks mäng atraktiivsemaks(mitte ,et nüüd väga igav oli aga saaks huvitavamalt).. ja skoorid oleks suuremad

Kommentaar

Algselt postitas CM Vaata postitust
                samas pakuks seda asja, et vabalöögi(mõtlen väravast lahtilööki) ajal, kui palli puutakse siis kui ta on veel kastis, siis peaks palli andma teisele poolele. See on selleks, et esiteks mängijad teaks paremini reegleid, teiseks, see on viise, et aega viivitada, kui meeskond juhib. Saan aru, et see reegel on võetud suurest jalgpallist, aga siis saalis on paljud asjad teistmoodi. Veel seda, et reeglite järgi ei tohi mängija kätega hoida seinatest kinni, aga nii mängijad, kui ka kohtunikud panevad sellepeale silmad kinni ja ongi suur osa mängus on lihtast maadlus seinate juures, eriti nurkades...
                Kusjuures kuna juba mäng on piiretega, siis miks mitte kasutada nurkade asemel samasuguseid kaarjaid nurki nagu hokis, muudaks nurgad veidi enam "mängitavaks" vähemalt ja kaotaks ka võimaluse niivõrd palli seal kinni hoida

Kommentaar

Algselt postitas CM Vaata postitust
                  Veel seda, et reeglite järgi ei tohi mängija kätega hoida seinatest kinni, aga nii mängijad, kui ka kohtunikud panevad sellepeale silmad kinni ja ongi suur osa mängus on lihtast maadlus seinate juures, eriti nurkades...
                  Ma ei ole küll varem sellele eriti rõhku pööranud, aga tänavusel aastal võeti minu arvates taolisi situatsioone ikka üsna palju ära - paned kaks kätt porde peale, et palli katta, tuleb kohe ka vile ja vabalöök vastase kasuks.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                    Ma ei ole küll varem sellele eriti rõhku pööranud, aga tänavusel aastal võeti minu arvates taolisi situatsioone ikka üsna palju ära - paned kaks kätt porde peale, et palli katta, tuleb kohe ka vile ja vabalöök vastase kasuks.
                    Kusjuures juut just vilistas neid bordi küljest võtmisi iga mäng ära. Eriti meenub flora mängudest need ning just flora kahjuks. Al seda võtet üritas suht palju kasutada.

Kommentaar

No nii nüüd on minu poolt kõik pildid üleval. http://fotoalbum.ee/photos/solskjaer/sets/904171
                      Trummi JK nr. 85
                      keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Ja Loomulikult Soovin Kõigile Ilusat Uut Algavat Jalgpalliaastat !!!
                        Trummi JK nr. 85
                        keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Siuke küsimus Urmarile või mõnele osavamale tehnikanäpule, et kas keegi ei saaks / tahaks / viitsiks panna kokku Aastalõputurniir '09 ML turniiri mõlema päeva paremate väravate kogumiku videot? Oleks ju ilus vaadata.

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
                            Siuke küsimus Urmarile või mõnele osavamale tehnikanäpule, et kas keegi ei saaks / tahaks / viitsiks panna kokku Aastalõputurniir '09 ML turniiri mõlema päeva paremate väravate kogumiku videot? Oleks ju ilus vaadata.
                            Hea mõte, olen isegi mõelnud, et telekordus tuleks lühemaks teha, näiteks tunniseks väravatesajuks. Selleks on siiski vaja minust osavamat tehnikanäppu.

Kommentaar

u19 eliidi pilte pole ikka kuskilt saada? üks siuke pikemate juustega vend pildistas:P

Kommentaar

Working...
                              X