Algselt postitas Kryl
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas rantz9 Vaata postitustTänu teistele skooridele läheb 2-5 koha jagamine väääääga teravaksInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustpigem 0p
eks vaatame ... sa loe parem enda punkte !!!
Kommentaar
-
Algselt postitas rantz9 Vaata postitustHuntide väravad siis keskkaitse paarilt Raix, Tez. Viimasele oli see aga karjääri esimeseks kui ei eksi !
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustprotokoll küll ei märgi raixi värava autoriks. http://www.jalgpall.ee/lprotocol.php...d=36559&b=IV.NMinu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustprotokoll küll ei märgi raixi värava autoriks. http://www.jalgpall.ee/lprotocol.php...d=36559&b=IV.NInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustLiitu peaks olema teavitatud.OK, KICK OFF
Kommentaar
-
Algselt postitas ha2 Vaata postitustMeil oli sama asi, kuid liit ütles et protokolli tuleb kontrollida kohe peale mängu.
ja mis usaldusväärsust see siis peaks kohtuniku vastu tekitama?
peaks ikka olema võimalik eeldada vastupidist, ehk et kohtunik märgib kõik õigesti üles! kui on segane olukord, siis võiks kohtunik küsida üle, kes täpselt värava lõi ja ka meeskond ise võiks kohtunikule öelda mängija nr, kes skooris.
piltlikult öeldes... ettevõte (EJL) saadab oma töötaja (kohtuniku) välja, kes teeb mingi soperdise kokku ja kui klient pärast palub segaduse likvideerimist, siis öeldakse, et nüüd on liiga hilja käkki korda teha. ajuvaba olukord ju. sellisel juhul peaks nõudma siis objektil (staadionil) ka meeskonna allkirju et protokoll on üle vaadatud ja kõik on õige
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustEksisteerib ka võimalus, et sisestamisel tehti viga.
No offence urmar või sinu kloonid.
Nüüd siis jyriöö ilmselt mäletab.Asi seegi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar