Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kryl Vaata postitust
    jargmised vastased siis Trummi,Merkuri,Real,Kristine !
    0-4 punkti

Kommentaar

pigem 9-12

Kommentaar

pigem 0p

Kommentaar

Algselt postitas rantz9 Vaata postitust
          Tänu teistele skooridele läheb 2-5 koha jagamine väääääga teravaks
          Või hoopis 3-6 koha jagamine!
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
            pigem 0p

eks vaatame ... sa loe parem enda punkte !!!

Kommentaar

Algselt postitas Kryl Vaata postitust
              eks vaatame ... sa loe parem enda punkte !!!
              31p.

Kommentaar

Algselt postitas rantz9 Vaata postitust
                Huntide väravad siis keskkaitse paarilt Raix, Tez. Viimasele oli see aga karjääri esimeseks kui ei eksi !
                protokoll küll ei märgi raixi värava autoriks. http://www.jalgpall.ee/lprotocol.php...d=36559&b=IV.N

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                  protokoll küll ei märgi raixi värava autoriks. http://www.jalgpall.ee/lprotocol.php...d=36559&b=IV.N
                  Liitu peaks olema teavitatud.
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                    Kohtunikul on alati õigus, isegi kui tal pole õigus.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                      Liitu peaks olema teavitatud.
                      Meil oli sama asi, kuid liit ütles et protokolli tuleb kontrollida kohe peale mängu.
                      OK, KICK OFF

Kommentaar

Algselt postitas ha2 Vaata postitust
                        Meil oli sama asi, kuid liit ütles et protokolli tuleb kontrollida kohe peale mängu.
                        noh, järjekordne idiootsus. see tähendab siis, et me peame eeldama, et kohtunik eksib!
                        ja mis usaldusväärsust see siis peaks kohtuniku vastu tekitama?

peaks ikka olema võimalik eeldada vastupidist, ehk et kohtunik märgib kõik õigesti üles! kui on segane olukord, siis võiks kohtunik küsida üle, kes täpselt värava lõi ja ka meeskond ise võiks kohtunikule öelda mängija nr, kes skooris.

piltlikult öeldes... ettevõte (EJL) saadab oma töötaja (kohtuniku) välja, kes teeb mingi soperdise kokku ja kui klient pärast palub segaduse likvideerimist, siis öeldakse, et nüüd on liiga hilja käkki korda teha. ajuvaba olukord ju. sellisel juhul peaks nõudma siis objektil (staadionil) ka meeskonna allkirju et protokoll on üle vaadatud ja kõik on õige

Kommentaar

Eksisteerib ka võimalus, et sisestamisel tehti viga.

No offence urmar või sinu kloonid.
                          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                            Eksisteerib ka võimalus, et sisestamisel tehti viga.

No offence urmar või sinu kloonid.
                            Mina ei puutu siin üldse asjasse. Mina liigamängude protokolle ei sisesta, panen vaid tulemused üles, jätke see ükskord meelde. Aga ikka peab igale eraldi selgitama.

Nüüd siis jyriöö ilmselt mäletab. Asi seegi.

Kommentaar

No jopakolla, järjekordselt pole protokoll jalkaliitu jõudnud? Kaua, krt, võib??!!

Kas mitte 48 tundi ei olnud see aeg, mil pidi jõudma protokolli liitu ära saata?! Teab keegi? Sellest üksi on vähe, kui jyriöö teab või urmar teab.
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Protokollidest võib leida teisigi vigu. Näiteks Mercury - Soccernet :

Kurnim läks tegelt Titovi asemel sisse. Kollane on märgitud, aga seda, kas ja millal mängija platsile üldse jooksis, mitte.
                                sigpic
                                It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Working...
                                X