Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

TLÜ,kuidas teie nr.14-oli vist hr.Klaassen paranenud-toibunud on?
    R9

Kommentaar

Algselt postitas superpippo Vaata postitust
      TLÜ,kuidas teie nr.14-oli vist hr.Klaassen paranenud-toibunud on?
      4 õmblust ja Toompea vastu juba edukalt tagasi platsil. Ei ole tal häda midagi

Kommentaar

OK! Edu Temale ja Teie satsile hooaja lõpusirgel!
        R9

Kommentaar

Jah tänud ka Kristiinele hea mängu eest, Teie füüsis oli ikka tublisti parem ja ootasite oma hetke ära, muidugi 2 väravat olid ikka suured meiepoolsed kingitused.
          Aga tore mäng lõpus väsimusest tingituna ei suutnud meie teie väravat enam üldse ohustada.

Kommentaar

Kristiinel oli tribüünil mingi vanem professor, kes kõike teadis ja nägi. Kui ise kunagi kohtunikuks (kotkasilmaks) oli, siis keskringist kaugemale ei jõudnud. Küll ta nägi kohtuniku seljas Socceri särki ja nõudis Socceri mehe mahatõmbamise eest Soccerile kaarti, paras huumor.
            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Reliikvia tervitab Nõmme Kalju III meeskonna toredat poissi, kes mängu algfaasis heast peast pikali viskas end ja röökima kukkus ja hiljem lähima meie mängija poole näitas, et see lõi teda. Õnneks kohtunik ütles, et tema seda ei näinud ja lambist punast ei näidanud.

Hiljem läks ka reaalselt rusikatega vehkimiseks. Normaalne neljanda liiga jalgpall. Kohtunik muidugi selle vehkimise peale ei andnud kaarti ega midagi ja kõik Kalju ropendamised kannatas rahumeeli ära.

Kommentaar

Naljatilk..Kui ma kõik need aastad peaks kokku võtma mis ma teie vastu mänginud olen,ning kõik need olukorrad ja vigastused mis saadud teievastu peaksin siia maha halama, saaks tuhat lehekülge!Oled niikaua 4 liigas olnud küll et võiksid selle nutulaulu noorematele jätta! Ja kui juba tervitamiseks läks,sis palavad tervitused teie habemikule,putsajäljed on endiselt sääre peal
                b-day

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                  Reliikvia tervitab Nõmme Kalju III meeskonna toredat poissi, kes mängu algfaasis heast peast pikali viskas end ja röökima kukkus ja hiljem lähima meie mängija poole näitas, et see lõi teda. Õnneks kohtunik ütles, et tema seda ei näinud ja lambist punast ei näidanud.

Hiljem läks ka reaalselt rusikatega vehkimiseks. Normaalne neljanda liiga jalgpall. Kohtunik muidugi selle vehkimise peale ei andnud kaarti ega midagi ja kõik Kalju ropendamised kannatas rahumeeli ära.

Tüüpiline Kalju... Hea töö Reliikvia!

Kommentaar

Algselt postitas superpippo Vaata postitust
                    Tundub,et liigne enesekindlus ja ülbus on ka Soccernetti hävitama hakanud.
                    Puhta ära joonud? Ära nüüd mõne foorumisepa põhjal meeskonda arvusta.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Vaata raivo, hetkel ma ei nõustu sinuga. See Getulio on selline pujään, et anna olla. Isegi kui ta ei mängi, siis on tal möla taevani. Eesti jalgpall ei võitnud sittagi kui ta otsustas siia kolida.
                      Vaheta nüüd näiteks ajaviiteks oma postituses sõnad 'raivo' ja 'Getulio' sõnadega 'rein' ja 'Alfonso'.., ning sellega on asi jälle tehtud, sõbrake.

Ja niimoodi võibki seiklema jääda, kes kelle arust kabi on. Väga õige on Devilil, sest mida rohkem nn. foorumiseppasid, seda edukamalt sellest võistkonnast pilti maalima hakatakse, vähemalt siin.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                        Vaata rein, hetkel ma ei nõustu sinuga. See Alfonso on selline pujään, et anna olla. Isegi kui ta ei mängi, siis on tal möla taevani. Eesti jalgpall ei võitnud sittagi kui ta otsustas siia kolida.
                        selle punases kirjas lausega ei saa kuidagi nõus olla

Kommentaar

Ertz kurat, mina pole süüdi, et idablokis on nii igav ja sa pead siin teemas käima
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

no oleme ausad, tegelikult võiks "IV põhi" teema julgelt siia sektorisse tõsta

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                              no oleme ausad, tegelikult võiks "IV põhi" teema julgelt siia sektorisse tõsta
                              Nõus!

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust

Mai tea, kas sa kujutad asju ette, aga kalju poolt polnud mitte ühtegi rusikaga vehkimist, pigem oli pirita number 3 ja 33 need mängijad , kes oleks pidanud olema eemaldatud, sellepärast, et nemad vehkisid rusikatega.

Kommentaar

Working...
                                X