Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas taku* Vaata postitust
    äki lõpetaks selel teema. mis vahet sel on mida kohtunik vilistas või ei. sitta juhtub. usun, et ka magistri vennad on nõus, et socceril juhtus olema erakordselt sitt päev ja magistril hea päev. ega igapäev sellsieid tulemusi ei tule... see, et mul vigastus tuli, on sittade juhuste kokkulangemine(magistri vennal oli jube kondine põlv ja tabas täpselt sinna, kus puudus kaitse lihase või rasva näol ja nii ta läks)... viga ilmselt oli, sest pall oli käes.. aga paska juhtub... pole mõtet siin tagantjärgi targutada.

midagi poel teha, elu läheb edasi. vähem mölinat ja rohkem trenni (meie poiste kohta)
    nõus, minu poolt case closed. Aga siiski magistrite poolelt loodan, et meil hakkab selliseid tulemusi kas just iga päev, aga kord nädalas ikka tulema

Kommentaar

Algselt postitas smaller Vaata postitust
      nõus, minu poolt case closed. Aga siiski magistrite poolelt loodan, et meil hakkab selliseid tulemusi kas just iga päev, aga kord nädalas ikka tulema
      Milliseid igapäevaseid tulemusi? Et lööte kellelgi paar roiet sisse?
      Jalgpalli te ju igapäevaselt mängimas ei käi.

Kommentaar

Jah pole mõtet mu postituste peale mõkitada, ma elan siin end välja kohtunike peale, platsil ju ei saa. Või pean tõesti blogi tegema?

Kommentaar

Ja kõige rohkem ajabki kopa ette see, et noored kohtunikud, kes peaksid jooksma nagu pantrid istuvad keskringis ja lasevad vilel kõlada nii nagu tuju on või kuidas keegi karjub.
          Seda ju peaks ikka toonitama et kohtunikud natukenegi jookseksid.

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
            Milliseid igapäevaseid tulemusi? Et lööte kellelgi paar roiet sisse?
            Jalgpalli te ju igapäevaselt mängimas ei käi.
            loe nüüd rahulikult taku* postitus ja minu vastus läbi ja tule uuesti

Kommentaar

kunagi ütles üks väga tark foorumlane.

kas te olete marsi elanikud?

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                kunagi ütles üks väga tark foorumlane.

kas te olete marsi elanikud?
                Nüüd on see mees kadunud.
                Sama võib juhtuda ka sinuga.
                Tõde on kuskil olemas!
                Ufod viivad sind täna öösel ära ja teevad sinuga igasugu perversseid asju.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas smaller Vaata postitust
                  Mis puudutab seda nurgalööki, siis teie vv algul ütles, nii et meie omad ka kuulsid, et puutus palli näppudega. Kui aga sina (kui sa oled see sama?) läksid temalt vihasena küsima, siis vastas ta juba, et "ma ei tea, kas ma puutusin". Mis teha, kui omi mehi kardetakse Ning kui ei puutunudki, siis üks valesti määratud nurgalöök küll nüüd "saatuslik" viga pole, eriti veel 4-0 seisul mängu lõpus. Käsipalli mängisite ka ju ise.
                  Keegi ei karda kedagi ära aja paska. Mina küsisin Takult ilusti ja ta ütles, et ta ei puutunud.

Kommentaar

Vahetage msni-aadresse, ja arutage seal edasi, sest tundub, et sellel ei tulegi lõppu...ehk siis hetkel see juba nagu "Sõda ja Rahu" kolmas köide, jätaks selle ikka rahulikumaks topicuks...tahaks muud ka siit lugeda, kui ärapanemist ja populismi
                    trey says:

ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju

Kommentaar

ma teen ufodele räimehalvaad

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                        Keegi ei karda kedagi ära aja paska. Mina küsisin Takult ilusti ja ta ütles, et ta ei puutunud.
                        Siis on kõik korras. Edu teile hooaja lõpuks.

Kommentaar

tra ma sain selle lohhi getulio intsidendi eest 1+2 mängu. mida vittu, kas see kohtunik on mingi täielik debiilik ja silmi pole üldse peas või mis kuradi paska ka sinna protokollli kirjutas? absoluutselt ei huvita mitmenda aasta kohtunik on, silmad on meil kõigil peas, et näha olukorda.
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Väljavõte kohtuniku raportist:
                            16 m kasti joonelt määrati karistuslöök FCF TÜ kasuks. Lööja võistkond
                            palus
                            vilet. Müüri paika pannes tuli müüri segama FCF TÜ võistkonna mängija nr
                            10,
                            kes hakkas Nõmme Kalju mängjat nr 25 kehaga tõukama. Mängijate närvid
                            olid
                            pinges ja olukord väljus kontrolli alt. Mängijad kasutasid teineteise
                            suhtes
                            jõudu, tõugates teineteist kätega, proovides lüüa teineteist ja haarates
                            teineteisel kõrist. Olukord kestis mõned sekundit, miljärel sai mõlemad
                            osapooled mängust eemaldatud.

getulio lõi mind põlvega selga kui ma tema ette läksin. tõukasin eemale, mille peale haaras ta mind kõrist. mis kuradi teineteist tahtsid kõrist haarata?
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

kotkasilm.

Kommentaar

Türapea.
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X