Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma olen nõus, et selle pisikese intsidendi pärast 1+2 on liiast, aga eks see ole ilmselt karmavõlg, et esimene poolaeg natuke inetult käitusid.
    "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas smaller Vaata postitust
      Teisel poolajal sai 4-0 kaotusseisus üks Socceri mängija kohtuniku v...-u saatmise eest ka teise kollase, mis oli paratamatu saatus sellele vennale, kes kisas seal päris korralikult kõige ja kõigi peale. Eks ta vist tahtiski järgmine voor puhata.
      Mida see vend täpselt kisas, kohtuniku või tema "sõbra" arvates, saate lugeda siit- http://www.facebook.com/fcsoccernet

Disiplinaarkomisjon määras karistuseks 1+2 ehk siis sama mis ai bljääd ma sulle nahka teen.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

http://www.facebook.com/FCAkhtamar

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
          Väljavõte kohtuniku raportist:
          16 m kasti joonelt määrati karistuslöök FCF TÜ kasuks. Lööja võistkond
          palus
          vilet. Müüri paika pannes tuli müüri segama FCF TÜ võistkonna mängija nr
          10,
          kes hakkas Nõmme Kalju mängjat nr 25 kehaga tõukama. Mängijate närvid
          olid
          pinges ja olukord väljus kontrolli alt. Mängijad kasutasid teineteise
          suhtes
          jõudu, tõugates teineteist kätega, proovides lüüa teineteist ja haarates
          teineteisel kõrist. Olukord kestis mõned sekundit, miljärel sai mõlemad
          osapooled mängust eemaldatud.

getulio lõi mind põlvega selga kui ma tema ette läksin. tõukasin eemale, mille peale haaras ta mind kõrist. mis kuradi teineteist tahtsid kõrist haarata?
          Ulme kuubis Kohtuniku härra oli küljega seina poole, kuidas ta sellist olukorda üldse nägi ja ette kujutas? Even, nii me seda ei jäta... 1+2 karistus on ikka tavaliselt väga jõhkra mängu eest... Huvitav mis Getu sai?

Kommentaar

http://www.facebook.com/event.php?eid=216953695025677 - Kes seekord kotkasilmast türapeaks tembeldatakse?

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
              Ulme kuubis Kohtuniku härra oli küljega seina poole, kuidas ta sellist olukorda üldse nägi ja ette kujutas? Even, nii me seda ei jäta... 1+2 karistus on ikka tavaliselt väga jõhkra mängu eest... Huvitav mis Getu sai?
              1+2 sai samuti. Hiiul trehvasime, puhusime juttu, ka teie mängust, muuseas kinkis mulle 3 piletit homsele mängule - ühe sulle, ühe mulle, ühe Evenile.

Tegelt, kutid, tülid, konfliktid on alati mõlemapoolsed, mõttetu on üht ainult kurjajuurena välja tuua. Tema juba vanem härrasmees, ütles mõtlikult, et tal ka omad nõrgad kohad, kui näit. öeldakse: "kuradi brasiillane". Ma olen ses suhtes nõus, keegi alati kuskil provotseerib, ja pärast "ei mäleta" pooli asju. Seega, sepad, laske näolihased vähe lõdvemaks oma lõugasõitmis-juttudega...1+1 oleks muidugi okeim olnud.

p.s. Soccernet ka, teil on lahe sats, aga vahel mõni sell läheb väga üle piiri, ei ole siis vaja teda pöial persses taga kiita, las saab ikka kaineks enne.
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                1+2 sai samuti. Hiiul trehvasime, puhusime juttu, ka teie mängust, muuseas kinkis mulle 3 piletit homsele mängule - ühe sulle, ühe mulle, ühe Evenile.

Tegelt, kutid, tülid, konfliktid on alati mõlemapoolsed, mõttetu on üht ainult kurjajuurena välja tuua. Tema juba vanem härrasmees, ütles mõtlikult, et tal ka omad nõrgad kohad, kui näit. öeldakse: "kuradi brasiillane". Ma olen ses suhtes nõus, keegi alati kuskil provotseerib, ja pärast "ei mäleta" pooli asju. Seega, sepad, laske näolihased vähe lõdvemaks oma lõugasõitmis-juttudYega...1+1 oleks muidugi okeim olnud.

p.s. Soccernet ka, teil on lahe sats, aga vahel mõni sell läheb väga üle piiri, ei ole siis vaja teda pöial persses taga kiita, las saab ikka kaineks enne.

Justament ja aamen selle jutu peale...

Kommentaar

Vaata raivo, hetkel ma ei nõustu sinuga. See Getulio on selline pujään, et anna olla. Isegi kui ta ei mängi, siis on tal möla taevani. Eesti jalgpall ei võitnud sittagi kui ta otsustas siia kolida.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                    Tegelt, kutid, tülid, konfliktid on alati mõlemapoolsed, mõttetu on üht ainult kurjajuurena välja tuua.
                    Päris nii see alati ka nüüd pole. Mõni mees on ikka selline närvihaige (mõtlen neid, kes kätega tahavad teistele kallale tulla), et tekib tõesti küsimus, kas eraelus ollakse niivõrd kibestunud, et peab 4ndas liigas ennast välja elamas käima.

Kommentaar

Kusjuures ei pea olema eraelus kibestunud. Minul alati lõbus jne, aga kui ma näen ebaõiglust ja karjuvat ülekohut (nagu kohtunikud meie teamile teevad), siis mul lihtsalt kaob pilet eest ja ma võin kõike teha. Vahel tahaks lihtsalt niisama ka mängu ajal kellelegi molli sõita (vanad harjumused).

Kommentaar

Ja homme on ikka jube mis Kristiinega juhtuma hakkab, pakun et miinimum võit Soccerile 3:0.

Kommentaar

ahahhaa, nii see läks teil jah.

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                          Ja homme on ikka jube mis Kristiinega juhtuma hakkab, pakun et miinimum võit Soccerile 3:0.

Kommentaar

Tundub,et liigne enesekindlus ja ülbus on ka Soccernetti hävitama hakanud. Muidu võiks täitsa tore sats olla eesotsas Raimoga,kes on neil väga sümpaatne inimene. Igaljuhul edu Soccernetile edaspidiseks!!! Aitähh võitlusliku mängu eest. See võit ei tulnud meile kergelt.
                            R9

Kommentaar

Toompea - TLÜ 1:5

Tänud Toompeale hea mängu eest! Eriti hea oli murul mängida, lausa lust kuidas sööt alati õigesse kohta läks ja mäng oli mõnusalt kiire. Muruplatsil mängimine tõsine luksus, tänud võimaluse eest Toompea meestele!

Kommentaar

Reaal - Magister 4-1 (2-1)

Jäime taas kiirelt 2-0 taha, Reaal nõelas kiirete söötudega. Saime mängu käima ning poolajaks lõime ühe tagasi. Teine poolaeg algas Reaali korraliku survega, aga pidasime selle vastu ja hakkasime ise suruma ja viik oli õhus. Aga siis lõi Reaal kolmanda, kuigi Tamming konksutas enne palli üle otsajoone, aga kohtunik ei näinud ja kaebusi ei rahuldanud. Eks kaitses oleks pidanud lihtsalt Tammingu koos palliga üle otsajoone lükkama, pehmeks jäime Neljanda lõi Reaal juba meie allaandmistuhinas. Väsisime ka.
                                Kohtunik oli tore sell, aga vahel oli tunne, et vile oli koju jäänud. Üldiselt väga vähe vilistas, loodetavasti oli see tema teadlik joon, et kui ei näe täpselt, siis jäta vilistamata (suluseisud, audid eelkõige). Suluseisu kohta oli maininud, et neljandas liigas seda pole Lasi ka suhteliselt jõuliselt mängida, kuigi sellest joonest ei pidanud kinni, kui mehed rindupidi kokku läksid Kollase saime ära.

Kommentaar

Working...
                                X