Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vaata profiili -> Add to ignore list..

Kommentaar

Algselt postitas vrz Vaata postitust
      Vaata profiili -> Add to ignore list..
      Ainult väikesed tüdrukud kasutavad ignore listi..
      sigpic
      It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Algselt postitas FCFTLÜ Vaata postitust
        Ma tahaks jubedalt teada, et miks meid peetakse ülbeks meeskonnaks?

Jalgpallihaigla mängija kriitikast ei saa ka aru. Mängisite targemini, meil ei olnud väravavahti ja saite enamvähem kõik pealöögid ka protokolli. Olime tõesti parajas agoonias see mäng, aga millest järeldad, et me jalgpallihaigla vastu ülbed olime?
        kriitikat tuleb v6tta rahulikult. Mina ise olen m2nginud esi ja teise liigat Maag-Tammekas ja Fc Metecis,(see oli meie oma tehtud sats, siis kui Maag-Tammeka purunes ja meid, kes oli vanem kui 25 ei lastud Tammekasse j22da). seega mul kogemust ikka natuke on. olen n2inud igasuguseid "proffe".
        m2ngisin ise keskel teie vastu, ja seal oli hea tehniline m2ngija(oli vist number 5 vene perekonna nimega), keda ma v6tsin enamasti olukorrades personaalselt katma, kuna teadsin mismoodi tema vastu m2ngida. ja iga kontakti peale tegigi ta jumala ylbe n2o, nagu oleks ta hull meister, ja mina k6lban talle ainult putsade puhastamiseks. t2pselt selline n2gu tal oligi. ei mingit austust absoluutselt. isegi kui seal juhtus selline moment et keegi teie m2ngijatest s6itis mulle korralikult sisse seal tribuuni poole peal ja ma lendasin sinna asfalti peale, ei tulnudki ta isegi vabandama ja kysima, kas on korras k6ik, et sorry, minu viga. hui noh. jooksis ylbe n2oga edasi.
        peace.

Kommentaar

TLÜ s on 5 Roman Minlibajev ehk siis sama vend kes siin foorumis FCFTLÜ, küllap ajasid ta number 14ga sassi.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

eip, Minlibajev oligi tal s2rgi peal kirjas

Kommentaar

Aga miks sa pooel hooaja pealt Ajaxist (duublist) ära tulid?
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

seal oli mittu p6hjust.
                ma kolisin tlnsse aasta alguses. ja mul oli vaja kuskil trenni teha. ma ise ei teadnud yhtegi meeskonda kus oleks vaja m2ngijaid. aga mul on hea s6ber tartus, kes on tammeka duubli treener (ivan o'konnel-bronin), ja ta oli kunagi ajaxis m2ngiv treener. siis ma talle helistasingi ja tema orgunnis mulle seal treeninguid. v6eti ilusti vastu, siis p2rast paar kontroll m2nge 8eldi et sobin ka neile. ja nii ta l2ks...aga paari kuu hakkasid jamad pihta. treenil k2ib 6 inimest koos minuga. keegi ei austa treenerit. jne jne jne. ja ma mingi p2ev m6tlesin et kas on m6ttet k2ia HAABERSTI rajoonist nii kaugele et seda jama vaadata
                ja siis mingi p2ev yks uus s6ber ajaxist mainis sellest jalgpallihaiglast, kellega me koos l2ksimegi siia. siin haiglas on k6ik h2sti organiseeritud. trennid l2hedal. mulle k6ik meeldib siin.

Kommentaar

ничего не понимаю !

Kommentaar

Algselt postitas Kryl Vaata postitust
                    ничего не понимаю !
                    Bljäd, ma sulle nahka teen!!!

konstantin_nahk_hitler_new.jpg

Kommentaar

Sellepärast see Vutikliinik mängibki siis viimasel ajal nii hästi? Vanameister Heiki neilt, kes Trummigi trennis koguaeg kohal, mänginud M.C.Tallinnast kuni Tondini igast asjades, kilkas viimati, et olid Ahtamariltki punkti noppinud...Haigla on tõusuteel, tublid, sats on Verekivi Madiseid täis.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Leshiy, vähe sellest, et oskab palli mängida, on ka üks parimaid kohtunikke, keda neljandas vilistamas näinud. Kahju, et lõuna regioonis. Põhja tsooni käpardeid võiks ta vabalt koolitada.

Kommentaar

21. voor
                          Eston vs Kristiine / Tiago vs Atsushi Kurosawa

Liiga peamine mäng villa jaoks!!!
                          (Mõlemad meiskonnad võitsid 4 viimased mängu.Villa 6 viimased mängu).

Ole kohal!!!
                          ● Kava ✔
                          ● Muusika ✔
                          ● Pizza ✔
                          http://www.facebook.com/FCAkhtamar

Kommentaar

mis kell
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Reedel 18:30

http://www.jalgpall.ee/league.php?b=IV.N&page_id=46

Kommentaar

laiskadele

Kommentaar

Working...
                                X