Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuule Qips, ega su nimi mitte pole Puujalg Taavi? Varjad siin foorumis kipsijala nime taha, kaval.

Sellist nohikut nagu sina ma pole näinud ja ära uhkusta oma teadmistega, et sa tunned mind - sa ei tunne mind.
    Me elame nii erinevates maailmades et sul on veel pikk maa siia pürgida, vihastad mind ainult oma postitustega, et pean alati siin ähvardama hakkama süütuid kohtunikke.

Kommentaar

Magister - Eston Villa 0-8 (0-1)

Pärast suht kiiret Villa väravat oli esimesel poolajal korralik mäng, küll Villa teravamate võimalustega, teisel lagunesime täielikult. Villa sai hullata. Teise poolaja alguses oli pull periood, kus kohtunik vilistas 4-5 suluseisu järjest Villale, mõni neist võis ka õige olla Mees oli vähemalt endas kindel ja ei lasknud pähe istuda.

Kommentaar

Me elame nii erinevates maailmades et sul on veel pikk maa siia pürgida, vihastad mind ainult oma postitustega, et pean alati siin ähvardama hakkama süütuid kohtunikke.[/QUOTE]

Ole rahulik rullike, sinu maailmatesse ei taha keegi tulla, ole tubli!

Muide tundub, et sa mind küll ei tea

Kommentaar

Hansa-Kalju III 1-1
          Kalju domineeris tervet mängu.
          1 eksimus Hansa väravavahilt ja Kalju lõi ära.
          Hansa väravavaht oli kindlasti mängu parim, tegi ikka ulmelisi tõrjeid ning tassis meeskonda.
          Hansa nurgalöögil tegi Kalju vastukingituse ja lõi omavärava.

Kohtunik oli kindlajoonega ning vilistas väga harva. Üllatavalt vigade vaene mäng oli.

Kommentaar

Pirita 0:0 Toompea

Mäng oli kinnine, midagi huvitavat ei toimunud ja nii polnud loota ka väravaid. Keeruline hooaeg on Pirital olnud, kuid võitlus veel käib tabeli punase laterna koha pealt pääsemise nimel ning järgmiselt vastaselt FCF TLÜ-lt tuleb hambad ristis mängides punkte röövida.

Kommentaar

Algselt postitas Mooras Vaata postitust
              mm mängu ajal sadas vihma !
              ja ikka korralikult
              kuid tglt need on trenni mytsid, mida saab ka kasutada m2ngu ajal
              varsti on ju kylmad ilmad v2ljas

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                Tüüpilised eestlased, ise mängida ei oska, siis ei tohi lasta ka teistel mängida... Mõnedel TLÜ meestel on mängutase mäekõrgune ja eks see ikka ajab närvi kui mitu mitu korda lüpsi saada ja palli kätte ei saa. Martin on paljude mängijate (ka minu) jaoks niivõrd kiire, et keegi ei saagi muud moodi takistada kui veaga ja eks see ajabki närvi, keda ei ajaks?

Punane kaart oli õigustatud, kahju, et kohtunik varasemat momenti ei näinud, mis punaseni viis.
                Selles suhtes tõesti õigus, et TLÜ'l mängida ei lastud (ei ole kindel kas mitteoskajad oleks seda suutnud). Palli keerutati küll aga kahjuks selle eest punkte ei jagata. Kokkuvõttes ikkagi vedas, et alguses see koll ära kõksati, muidu olekski ainult keerutama jäänud.

Hull nädalavahetus oli. Ma korraks juba hakkasin mõtlema, et need 90 min TLÜ staaride vastu oligi mu elu tippsündmus, kuid õnneks sain eile pisipoja isaks. Tervitused haiglast (päris, mitte Jalgpallihaiglast).

PS! Ma otsin ka nüüd igaks liigamänguks oma peenemad ülikonnad välja, sest kes teab, millal sa TLÜ fashion police'i radarisse jooksed. -.l..
                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
                  Selles suhtes tõesti õigus, et TLÜ'l mängida ei lastud (ei ole kindel kas mitteoskajad oleks seda suutnud). Palli keerutati küll aga kahjuks selle eest punkte ei jagata. Kokkuvõttes ikkagi vedas, et alguses see koll ära kõksati, muidu olekski ainult keerutama jäänud.

Hull nädalavahetus oli. Ma korraks juba hakkasin mõtlema, et need 90 min TLÜ staaride vastu oligi mu elu tippsündmus, kuid õnneks sain eile pisipoja isaks. Tervitused haiglast (päris, mitte Jalgpallihaiglast).

PS! Ma otsin ka nüüd igaks liigamänguks oma peenemad ülikonnad välja, sest kes teab, millal sa TLÜ fashion police'i radarisse jooksed. -.l..
                  ma ka ytleks natuke nendest ylikooli m2ngijatest. siis kui meie (Jalgpallihaigla) m2ngisime nende vastu, siis olid platsil kyll ylbed m2ngiad, kes olid oma arust parimad jalgpallurid yle eesti )) kyll oli nendel mingisugune tehnika ja m2ngu m6istmine, aga kindlasti mitte nii palju nagu nemad iseendast arvavad. seda ka n2itab m2ngu seis 3-1 haigla kasuks. meil kyll ei olnud nii h2id m2ngijaid, aga eks olid sellised kes olid v2he targemad platsil ja oskasid 2ra kasutada oma n6rk tehnika ja palli kontroll.
                  ja see oli ka t2iesti 6ieti 8eldud. palli veeretamise eest punkte ei anta!

Kommentaar

Õnne Scuti!!!
                    b-day

Kommentaar

Ma tahaks jubedalt teada, et miks meid peetakse ülbeks meeskonnaks?

Muidu ei oleks sõna võtnud, aga siin on ikka jubedaks lahmimiseks läinud juba. Oleme noored kutid, kes tahtsid Tallinna Ülikooli tuua jalgpallikaardile ja muidugi on meie eesmärk mängida kõrgemal tasemel kui 4. liiga, aga meil ei ole juba tabeli järgi õigust mingisugusele üleolevale suhtumisele ja austame kõiki oma vastaseid. Näiteks Soccerneti meeste meelehärmist mina kui klubi eestvedaja aru ei saa. Võitsime jah ainult 1-0 seisuga kuna ründeteravusest jäi puudu ning ka punane kaart ei aidanud sellele kaasa. Mis vahet sellele on kuidas me võitsime, mis skooriga ja kuidas pall liikus. Ärge tühja koha pealt targutama küll hakake. Devili olukord sai ju sõbralikult lahendatud, tulin nurgalöögi olukorras juurde ja uurisin selle Martini ja Sinu intsidendi kohta ja andsime patsu ning olime sõbrad edasi. Miks nüüd siis sellised sõnavõtud? Peale mängu oli ju kõik sõbralik ja Nõu käis meiega natuke sõbraliku juttu puhumas, mis oli tore üllatus. Suhtume teie meeskonda väga hästi! See on meie klubi ametlik seisukoht

Jalgpallihaigla mängija kriitikast ei saa ka aru. Mängisite targemini, meil ei olnud väravavahti ja saite enamvähem kõik pealöögid ka protokolli. Olime tõesti parajas agoonias see mäng, aga millest järeldad, et me jalgpallihaigla vastu ülbed olime?

Palun Ülikooli meeskonna nimel tolerantsust ja ärge ühelegi individuaalsele sõnavõtule tõmmake võrdusmärki klubi seisukohaga. Siis oleks ju Soccernetil jube keeruline seda alvini kompotti pidevalt süüa.

Mängime mängu mida armastame ja ärme mölise! Küll me teilt kunagi eest ära ka kaome .. kui mitte see aasta siis kunagi ikka. Seniks jääme ikka sõpradeks!

PS! alvinile andsin oma telefoninumbri siin foorumis, mida ta nimetab gaybaariks. Saan täitsa aru miks selline seos foorumi ja gaybaariga. Mõlemas kohas on meeste päeva õnnestumise indikaator see kui saab teisele meestrahvale keerata. Oinas oled sa küll ja päris arg isegi

Kommentaar

See on avalik foorum ja siia võib igaüks mistahes solki kirjutada (kuni mode pole kustutanud) ja kui sa seda ei kannata siis parem ära käi siin.

Kommentaar

Algselt postitas FCFTLÜ Vaata postitust
                          Devili olukord sai ju sõbralikult lahendatud, tulin nurgalöögi olukorras juurde ja uurisin selle Martini ja Sinu intsidendi kohta ja andsime patsu ning olime sõbrad edasi.
                          See on unustatud, eks ikka leidub momente.

Kommentaar

Romka eks sa juba vastasid ka ise enam vähem miks teid kõige parema pilguga ei vaadata. Piisab ühest vennast kes sellise arvamuse põhjustab. Teil on seline vend ka täitsa olemas. Ok, vastasega mölisemisest saan ma aru, sest isegi igasugu asju mängul öelnud ja peale mängu selle ka unustanud. Lisaks vastastega mölisemisega võtab see tüüp avalikult ju enda poistega ka. See on isegi veel rõvedam pealt vaadata kui võõrastega mölisemine. Imestasin miks sa teda korrale pole kutsunud. Selline käitumine õõnestab ainult sisekliimat.

PS! Kui see sind lohutab, siis Kaljut peetakse veel ülbemaks meeskonnaks
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                              See on avalik foorum ja siia võib igaüks mistahes solki kirjutada (kuni mode pole kustutanud) ja kui sa seda ei kannata siis parem ära käi siin.
                              Saad sa inimene aru, et kõike võib öelda aga mõistusega inimene teeb seda viisakas vormis ja argumenteerides.
                              Arvan et igaüks meist võib võtta lauset "kohtunik oli lammas ja kui mina oleks väljakul olnud, siis oleks talle molli sõitnud" (suhteliselt viisakalt öeldud sinu postitustega võrreldes) huumoriga, kui seda lugeda 1 või 2 korda, aga kui kõik su postitused koosnevad 80% ulatuses sellisest ilast, siis ausaltöeldes viskab vähe ära. Nõustun juba eelpoolmainituga, et kujundad praegu Soccernetile teatavat mainet ja seda mitte heas mõttes.
                              Kristiine JK

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                                Mees sa käid juba oma 40ndaid ja räägid nii lolli juttu. Sa vastutad iga sõnavõtu eest, mida sa minu ja mu meeskonna kohta oled teinud. Ei ole ikka nii, et paned kodus oma supermani kostüümi selga, lased emal pannkoogid valmis teha, istud arvuti taha ja hakkad kõiki valimatult foorumis sõimama. Reaalses elus ei näe ega kuule sinust midagi. Minu arust ei olnud sind viimasel soccerneti ja ülikooli mängul ka? Või kui olid, siis oma foorumi alfonso kuvandit sa küll välja ei vedanud.

See jääb küll nüüd viimaseks postituseks siin foorumis. Edu kõikidele liigas ja austame üksteist!

Kommentaar

Working...
                                X