Algselt postitas kristjan27
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2011
Collapse
X
-
no hoolimata su kuulsusest, Rein, ma usun et kõik ei pruugi teada, et sa oled Soccerneti mängijaAlgselt postitas Rein Vaata postitustMis meie mäng siia puutub?
Kommentaar
-
Võiks lausa öelda kurikuulsusestAlgselt postitas ertz Vaata postitustno hoolimata su kuulsusest, Rein, ma usun et kõik ei pruugi teada, et sa oled Soccerneti mängija

Naljakas on vaadata mõne venna raegeeringut, kui pead ühte meeskonda natuke paremaks oled kohe selle meeskonna liige
Läksin antud mängu vaatama kuna Lõõtsapoistes mängivad kaks vänta keda juhuslikult tean ja olin muideks TLÜ poolt, vist. Minu erapooletu arvamus on ikkagi, et Hansa vääris vähemalt viiki.
Even, Romka võttis jah paar korda mõne venna ette, aga lõpuks kaotas ikka järgmisele või ülejärgmisele mehele palli. Nii ei mängita jalgpalli nagu tema seda täna tegi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
just-justAlgselt postitas Kryl Vaata postitustValjakul on vaja toestada kes on parem, mitte foormis !
(tegelikult me ju kõik teame, et justnimelt foorumis pannakse tegelikud jõuvahekorrad paika
)
Kommentaar
-
Nagu täna tegid armeenlastest fännid täna? "Tore" oli kohe kuulda kuidas puhtas vene keeles sõimati kohtuniku pederastiks ja vastaste väravavahti jobuks ja seda Ahtamari varumeeste pingilt. Tore, et meie meeskonnas selliseid labaseid venelasi pole. Pazor!Algselt postitas Kryl Vaata postitustValjakul on vaja toestada kes on parem, mitte foormis !Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
No selleks on vaja kohtunikku, kes julgeks kaardipoissi vibutada.Algselt postitas Rein Vaata postitustNagu täna tegid armeenlastest fännid täna? "Tore" oli kohe kuulda kuidas puhtas vene keeles sõimati kohtuniku pederastiks ja vastaste väravavahti jobuks ja seda Ahtamari varumeeste pingilt. Tore, et meie meeskonnas selliseid labaseid venelasi pole. Pazor!
Kommentaar
-
Ja see oligi pohjus miks soccernet tana kaotas 1-5Algselt postitas Rein Vaata postitustNagu täna tegid armeenlastest fännid täna? "Tore" oli kohe kuulda kuidas puhtas vene keeles sõimati kohtuniku pederastiks ja vastaste väravavahti jobuks ja seda Ahtamari varumeeste pingilt. Tore, et meie meeskonnas selliseid labaseid venelasi pole. Pazor!
Moned ei oska lihtsalt kaotada .
Aga pole hullu ,21 mangu veel ees .Edu
Kommentaar
-
Ei olnud, võitis parem meeskond. Küllap mängis ka võidus oma osa võlur Alberti ussisõnad.Algselt postitas Kryl Vaata postitustJa see oligi pohjus miks soccernet tana kaotas 1-5
Moned ei oska lihtsalt kaotada .
Aga pole hullu ,21 mangu veel ees .Edu
Loodetavasti kaob varsti Maardu järvelt jää ja need roppsuud leiavad oma igasuvise koha
Edu ka armeenlastele, kahjuks armeenlasi teil vist ei mängigi. Või on ikka mõni?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ärme hakka nüüd kedagi siin maha tegema. Eks iga vend teab ise, mis läks seekord nihu ja mis õnnestus.
Eks meie mäng oli rabe, küll lihvime enda kokkumängu. Kui individuaalsed oskused on olemas, olemas ka eeldus
suurepäraseks meeskonnatöök. Eks elame näeme, kas meil läheb nii, kuidas me soovime või hoopis lõpetame
tabeli lõpus. Ja Heins, su kommentaar on ikka suht kohatu."You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word alone."
- Al Capone (1899-1947)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar