Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas HABE Vaata postitust
    saadi ka pall Kalju väravasse ning pall oli juba keskringis lahtimängimiseks valmis aga Nõmme Kalju protesteeris ja seletas kohtunikule, et Soccerneti ründaja lükkas Kalju väravavahi kätega minema (tegi vea) enne värava löömist. Kohtunik tühistas värava ja andis vilistas vea. SELLISEID ASJU EI NÄE IGAPÄEV, ET KOHTUNIK JULGEB SEDASI OTSUSTADA.

Kohtunik vilistas karistusalas vea Soccerneti kasuks, mis ilmselgelt oli liiga lihtsalt antud pennal. Soccerneti mängija lõi palli alla paremale aga Kalju väravavaht tõrjus palli.
    Kohtunikule väga raske mäng vilistamiseks. Oleks rohkem kaarte andnud oleks mõlemal tiimil mõni mees punasegi saanud.
    Ei saa asja ühepoolseks jätta.

1. Kalju väravavaht läks palli päästma nurgalöögist, kuna ta oleks koos palliga välja lendanud oma hooga lükkas ta palli tagasi väljakule. Mingit lükkamist FCSi mängijalt ei olnud. Kohtunik kaotas oma munad kui 3 Kalju venda teda selle pärast piirasid ja võttis olematu vea. Kui te siiamaani ei suuda tunnistada seda jama, siis kahju, et olete samasugused cheaterid nagu Getulio, kes igat olukorras arvab, et tema pole midagi teinud ja kõik teised on idioodid.

2. Kui sa lendad karistus alas seljatagant meelega otsa palliga vennale, siis mis mitte penaltist sa räägid?

Kohtunik röövis punkti, enda sitt mäng aga röövis võidupunktid. Nagu ikka alustame sitasti hooaega.

PS. Palun vabandust, et teie väravavahti jalaga näkku tabasin.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
      Ei saa asja ühepoolseks jätta.

1. Kalju väravavaht läks palli päästma nurgalöögist, kuna ta oleks koos palliga välja lendanud oma hooga lükkas ta palli tagasi väljakule. Mingit lükkamist FCSi mängijalt ei olnud. Kohtunik kaotas oma munad kui 3 Kalju venda teda selle pärast piirasid ja võttis olematu vea. Kui te siiamaani ei suuda tunnistada seda jama, siis kahju, et olete samasugused cheaterid nagu Getulio, kes igat olukorras arvab, et tema pole midagi teinud ja kõik teised on idioodid.

2. Kui sa lendad karistus alas seljatagant meelega otsa palliga vennale, siis mis mitte penaltist sa räägid?

Kohtunik röövis punkti, enda sitt mäng aga röövis võidupunktid. Nagu ikka alustame sitasti hooaega.

PS. Palun vabandust, et teie väravavahti jalaga näkku tabasin.
      Ütleme nii , et teie penalti oli selline 50/50 olukord teie saite pendla ja ei löönud ära. Kümmekond minutit hiljem oli teie kastis sarnane olukord siis ei antud pennalt.

Ära lugemata väravaga nii ja naa. Väravavahil oli pall korraks käes kui teie ründaja andis kerge koksu ja see pudenes ja jätku olukord oli tõesti 5 kastist väljas ja oleks võinud jätta vlistamata. Kalju mängijana pigem ütlen , et oli viga aga eks sellises olukorras ja sellises seisus need arvamused lahku lähevadki. Aga üldiselt oli väga viisakas mäng, natuke nöögiti platsil üksteise kallal aga ei midagi hullu.

Kohtuniku punkti röövimises ei saa ju süüdistada penalti ära löömine on enda teha, seda kohtunik väga ei mõjuta.

Kommentaar

Kas sama kohtunikuga eelmisel aastal Soocernetil mingi jama polnud?
        Anton Noorega siis?
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Hahahaha,sellepärast Eston Villa läkski põhja mängima.
          Kui Idas klounid mängisid olid just nemad kes halasid,et iga kokkupuude on viga .
          Ei,mis,pakkub lihtsalt nalja kui taunid võivad üks sats olla.

Kommentaar

Pirita - Magister 1:2 (1:2)

Piritaga on meil need vastaseisud kuidagi põhimõtteliseks kujunenud, võibolla seetõttu, et me (muidu) koos üsna tabeli lõpus oleme figureerinud Aga meil õnnestus siis järjestikkuste võitude seeria Pirta vastu 1,5 hooaja pikkuseks venitada Magusamaks teeb võidu see, et meil mitmed muidu põhikoosseisu keskvälja ja ründe mehed puudu olid. Hea siis, et meie lõime enamuse oma võimalustest ära, aga Pirita jättis enamuse löömata. Nii lihtne see ongi.
            Pirita poolelt oli üsna palju ütlemist kohtuniku suunal. Kohtunik jättis ka ühe värava 1. pa-l neil lugemata. Ise ei näinud täpselt ega saanudki aru, et kas luges palli enne üle otsajoone auti läinuks või suluseisu (pigem see eismene). Aga loomulikult oma subjektiivse arvamuse kohaselt kohtunik seda nängu küll ära ei teinud. Pirita sai 2 pennalt, millest teine kindlasti õige ei olnud (kohtunik luges käe, aga pall oli korraks meie mehe jalge vahel kinni), mille nad aga mööda lõid. Meie pendla võttis nende vv ära. Meie lõime kasti joonelt karistuslöögi sisse, Pirita mööda. Sh lõpus oli Pirital mitmeid häid võimalusi, aga nad kas lõid mööda või võtsime ära (vv või kaitsjad). Seekord siis õnnestus edu ning tabelikohta hoida
            Aga kohtunik oli konkreetne. Nt kui meie pingilt tuli möginat ühe olukorra peale, kus Pirita mees pikali oli, siis kohtunik käis meie pingi juures ja käskis sellise jama ära lõpetada. See mõjus ka

Kommentaar

Algselt postitas #11 Vaata postitust
              Hahahaha,sellepärast Eston Villa läkski põhja mängima.
              Kui Idas klounid mängisid olid just nemad kes halasid,et iga kokkupuude on viga .
              Ei,mis,pakkub lihtsalt nalja kui taunid võivad üks sats olla.
              tohohh, põsk tänaseni hell?

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                Soccernet hakkas järjest rohkem ründama ja lõpuks saadi ka pall Kalju väravasse ning pall oli juba keskringis lahtimängimiseks valmis aga Nõmme Kalju blokeeris mitme mehega kohtuniku tee keskringi ja seletas kohtunikule, et Soccerneti ründaja lükkas Kalju väravavahi kätega minema (tegi vea) enne värava löömist. Kohtunik tühistas värava ja andis vilistas vea. SELLISEID ASJU EI NÄE IGAPÄEV, ET KOHTUNIK ENNAST NIIMOODI TÄIS TEEB.
                parandasin ära.

tegelikult ei taha kohtunikku nöökida, sest 22 mehe vastu on raske võitjana välja tulla. sitt päev. loodetavasti saab aru, mis käki ta pani ja õpib sellest tulevikus.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                  parandasin ära.

tegelikult ei taha kohtunikku nöökida, sest 22 mehe vastu on raske võitjana välja tulla. sitt päev. loodetavasti saab aru, mis käki ta pani ja õpib sellest tulevikus.
                  Just ehk järgminekord on mune teievastu pennu kahh ära anda kui kastis tagant jalga sõidetakse löögihetkel Aga muidu oli tore, kahju et Reinu polnud
                  b-day

Kommentaar

Algselt postitas moritz Vaata postitust
                    tohohh, põsk tänaseni hell?
                    Ausalt öeldes ma nüüd ei saa aru kelle pihta su küsimus käib,kas Estoni või minu,aga igatahes mulle oli lihtsalt naljakas see,et Estoni eided tulid siia kõiki lõhkuma,mitte ei teinud seda Ida liigas .

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                      Just ehk järgminekord on mune teievastu pennu kahh ära anda kui kastis tagant jalga sõidetakse löögihetkel Aga muidu oli tore, kahju et Reinu polnud
                      Teie õnn, et mind polnud. Järgmine kord olen kohal ja siis kütetakse teie perse tuliseks. Sellist najlasatsi peab igast asendist võitma.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Selline kohtunik tuleb kohe ära ehmatada kes Kalju ja Socceri mängul oli, kinkis Kaljule ilusa võidu, neil polnud ühtegi võimalust ja said võidu. Täiesti haige. See brasiilia eks treener ütles kohtunikule Fuck You ja kohunik maigutas suud. Kui Soccer värava lõi, siis Getu ja veel unik vendi lihtsalt sõimasid kohtunikku ja ta lõpuks tühistaski värava ära, 5 mintut hiljem- vot see on tase Eesti liigades. Jalgpalliliit peaks sellise venna lihtsalt lahti laskma või ma järgmine kord kukun talle otsa. Kahju et kaugel olin kohtunikust ja mädamuna kaasas ei olnud, järgmine kord sõiman talle näkku kui näen.

Kommentaar

Järg: Sellise kohtunikuga käib mäng täiesti random otsustega, a la 1 lööb palli välja ja aut antakse talle, nac mölised siis minuti pärast aut sulle ja siis keegi hüüab et käsi ja kohe vile, ise midagi ei näinud. Soccerneti viga oli et oma 20-st võimalusest ainult 1 realiseerisid, kahjuks ka sellest ei piisanud viigiks. Vaadake see kohtuniku nimi siit foorumist üle, Rein vist andis ja järgmisele mängule munadega siis.

Kommentaar

Mis seeni sa Alfonso hommikuks söönud oled? Kohtunikule nuga, munad ja odad.. Kulla mees, see läheb ikka väga-väga liiale. Kui keegi viitsiks, siis saaks siit väikese vahva kriminaalasja algatada.

Ma ei näinud mängu ja kohtuniku selline otsuse muutmine tundub väga kummaline, aga sellegipoolest- sinu sõnadele siin ei ole mingit õigustust. Ma arvan, et kui sa kunagi kaineks saad ja seda juttu uuesti loed, siis vabandused oleks vähim, mida sa saaksid teha..
                            gg

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                              ... või ma järgmine kord lähen talle kallale. Kahju et kaugel olin kohtunikust ja nuga kaasas ei olnud, järgmine kord sülitan kindlalt talle näkku kui näen.
                              moded, kas see natuke liiale ei lähe juba?

Kommentaar

Moded käisid inimlikumaks tegemas seda posti. Aga mis piiksud kui kohal ei olnud, jalgpall on emotsionaalne mäng. Mõni inimene teeb trenni selleks terve nädala, et nädalavahetusel jalgpalli mängima minna ja siis tuleb mingisugune Leenin, kes otsustab lihtsalt ühele tiimile sitta keerata ja siis rikub terve mu nädala ära, loogiline et tahaks nac torkida teda. Mina võrdleks seda olukorraga, kus mingi parm tuleb su auto juurde lööb esiklaasi sisse ja vaatab veel tähtsa näoga pealt.

Igatahes teist korda see mees enam minu mängu ei vilista!

Selline vend tuleb kiirelt sealt kohtunikuametist eemale ehmatada, peab nac kollijuttu ka ajama, sest järgmine kord ju läheb tal pahasti kui mängule kohale vajub.

Kommentaar

Working...
                                X