Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olge rahulikud, Alfonsol on olnud raske lapsepõlv ja palliplatsil teevad talle ka kõik liiga (kui pingilt üldse mängu saab). Siin saab natukenegi laiemate õlgadega ringi käia ja lõugu laksutada. Ja mitte ta ise ei liiguta oma habrast lõuakest vaid tuul laksutab ühest äärest teise. Vaadates selle härra mõttelendu ja kõneviisi, siis tundub, et erinevaid kogemusi oleks nagu saadud ka läbi noortevangla meeldivuste või muu samalaadse asutuse kaudu.
Eriline tase on ikka hakata sellist iba ajama kohtuniku suunas. Teades hr.Alfonsot siis palliplatsil oli iga moment suu lahti ja ammutas õhku, et oma ideaalnägemust kohtunikule seletada, omades vähematki aimu sellest, mida kohtunikud tegelikult tegema peavad.
Alfonso on jumal ja teda peab kummardama. Ta on liiga geniaalne.
no sorry, aga kui jutt käib kohtuniku pussitamisest, kasvõi läbi nimetet härrase väärastunud kõverhuumoriprisma, siis midagi naljakat ja veel vähem geniaalset ma selles küll ei näe. vanemad foorumlased teavad, mis laadi nähtusega tegu on, aga ilmselgelt ju nooremad ja nõrganärvilisemad liikmed reageerivad sellele kui vaenuõhutamisele - kellel seda vaja on? mingid piirid peaksid ikka ka jalgpallifoorumis olema või ei?
Quips tänud meeliülendava kiituse eest, mina kui jalgpallifilosoof tõesti üritan kohtunikele selgitada kuidas ja miks mida teha. Nn sitavanker, kes pühapäeval mõõda väljakut veeres siis kohtuniku mõõtu välja ei andnud, temaga ei saanud ka rääkida midagi - ta suhtles Kaljuga.
PS kui ma ilusti mändide all Nõmmel eemalt mängu vaatasin siis üks kõrgema liiga vend oli mu lähedal (Olympicust vist) ja kui juba kohtunik kolmandat korda eksis räigelt, siis kuulsin kuidas ta lubas kohtuniku ära vägistada!
Vot nii, mina olin palju pehmem kui osad.
Tõesti mängu lõpu poole ei saanud kohtunik enam päris täpselt aru, mis ta tegi. Aga öelda, et Ta soccernetilt punktid röövis on küll liialdus. Nõmme Kalju kasuks jäi andmata selge penalti, mõned minutit peale seda kui Soccernet nende kasuks antud penaltit ära ei realiseerinud. Soccerneti "viigivärava" talitas kohtunik ka pigem õigesti, järgides liini mida ta oli esimesel poolajal valinud, kui sarnases olukorras Kalju löödud väravat ära ei lugenud.
Nugadega vehkijad ja munaloopjad võiksid tegeleda mingi muu spordialaga kui seda on jalgpall.
Soccerneti poisid, mängige järgmine kord kindlamini, lööge oma kindlad võimalused ära ja ärge olge liiga enesekindlad, see ei tule teile kasuks.
Lisamärkusena: Soccernet võiks endale samasugused mängusärgid muretseda nagu nende soendusdressid on, sest olgem ausad, need näevad igati ägedad välja.
Ja veelkord siis vabandused nugade ja munade eest, aga see oli afektiseisundis kirjutet (aga ma talle annan).
Siin foorumis peabki asju ajama ja kriitiliselt möllama. Sest ka jalkaliit ja kohtunike bossud jälgivad neid teemasid.
Kunagi näiteks avastasin juhtumi, kus kohtunik Gunnar Nuuma valis salaja välja oma sugulase Lauri Nuuma mängud ja käis neid vilistamas. L.Nuuma team Saue võitis kõik need mängud, peale seda enam sellist asja ei juhtunud ja Nuuma palus isiklikult mult vabandust ja ühel euroliiga mängul kutsuti mind muusika saatel platsi keskele ja ta andis mulle üle tahvli shokolaadi.
no sorry, aga kui jutt käib kohtuniku pussitamisest, kasvõi läbi nimetet härrase väärastunud kõverhuumoriprisma, siis midagi naljakat ja veel vähem geniaalset ma selles küll ei näe. vanemad foorumlased teavad, mis laadi nähtusega tegu on, aga ilmselgelt ju nooremad ja nõrganärvilisemad liikmed reageerivad sellele kui vaenuõhutamisele - kellel seda vaja on? mingid piirid peaksid ikka ka jalgpallifoorumis olema või ei?
Nooremad peavadki karastuma, nõrganärvilistega võiksid jalgpalli asemel golfi mängida.
Alfonso või moderaator editeeris need, mis iganes postid ära. Nii et rahu majas. Lolli jama aetakse terves selles foorumis, see siin vähemalt läbi huumorivõtme. Absurdikomöödia on kah komöödia.
Aga üldjuhul savi. Igaüks saab oma mõttes foorumisse kribada, kui ei sobi kustutakse ära. Elu on lihtne.
Tulen järgmine kord mängule ja võtan munad ning noa kaasa. Noaga voolin vilepilli ning kingin selle härra Anton Noorile. Peale seda tuleb Alfonso ja saadab kohunikuhärra suurte austusavaldustega karja. Seal võib ta törtsutada ja langetada otsuseid oma suva järgi, keegi ei kobiseks.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar