Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
    Su naine rääkis küll hoopis teist juttu eile öösel... Ja kui meie oleme 4 liiga klounid, siis teie olete freak show P.s Kus vutti vahid täna?

Tähistame hooaja lõpetamist meeskonnaga, käime saunas ja seal vaatamegi. Kui tahad ka tulla, siis 5 euri kaasa ja tule ka. Numbrit tead, helista. Pidid ju meile järgmine hooaeg tulema, seega oleks paras aeg sind üle vaadata.
    PS! Omad joogid ja snäkid pead ise kaasda võtma.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Huvitav, kas mõni uus meeskond on ka tulemas liigasse?!

Kommentaar

On küll.
        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Palun minge 3 ndasse liigasse
          kui saame 1-2 koha j2rgmine aasta, siis l2hmegi
          aga kui ei saa, siis ei saa ju sinna minna

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
            kui saame 1-2 koha j2rgmine aasta, siis l2hmegi
            aga kui ei saa, siis ei saa ju sinna minna
            aleksei kuidas sina sattusid haiglasse

Kommentaar

Algselt postitas val Vaata postitust
              Sellest on siin teemas juba juttu olnud. Kruti paar lehte tagasi.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

fcf tlü võitis esimese ülemineku mängus fc concordiat 1:0. värava lõi jõgisoo. järgmine nädal männiku lastestaadionil läheb raskeks.

huvitav moment ka, tlü oli just värava löönud. ütlesin endale kõvahäälega "võta välja" ja vastaste väravavaht läks nii kettase kuidagi. halvad mälestused sõnadega "võta välja"?
                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
                  fcf tlü võitis esimese ülemineku mängus fc concordiat 1:0. värava lõi jõgisoo. järgmine nädal männiku lastestaadionil läheb raskeks.

huvitav moment ka, tlü oli just värava löönud. ütlesin endale kõvahäälega "võta välja" ja vastaste väravavaht läks nii kettase kuidagi. halvad mälestused sõnadega "võta välja"?

Arusaadav, sest see ei ole sportlik käitumine ja paljud kohtunikud karistavad sellist käitumist ka kollase kaardiga!

Kommentaar

ja kui meie vend sai taklata siis ütlesite, et te tahate siis III liigasse pääseda? kui te neljandasse kukute siis nr.13 soccernetist teile sellist asja ainult ütlema hakkabki.

Kommentaar

Algselt postitas val Vaata postitust
                      sammuti nagu Eto'o sattus Anzhi'sse
                      pakkuti 10.000 euro palka.
                      miks ma 2ra ytlema pidin?

Kommentaar

ja kui meie vend sai taklata siis ütlesite, et te tahate siis III liigasse pääseda? kui te neljandasse kukute siis nr.13 soccernetist teile sellist asja ainult ütlema hakkabki.
                        Ma pole ise kuidagi concordiaga seotud! Lihtsalt avaldasin kõrval seisjana arvamust! Juba uurisin, et selle "võta välja" ütlemine ei olnud päris üle välja karjuv olnud, siis selline teguviis väga hull ei olegi! Saab halastada!

Kommentaar

Concordia kukub kindlasti. Sellised meeskonnad kes ainult füüsiliselt 1 poolaja vastu peavad peaksid mängima Rahvaliigat, aga las tulevad 4 ndasse. Kasvatame nendest mehed. Saavad füüsiliselt ja vaimselt tugevamaks ja äkki kunagi tulevikus saavad veel võimaluse 3 liigas mängida.

Kommentaar

Oota-oota nüüd, sõbrake, need sellid mängisid mitu head aastat teist liigat, pole nad nii sita pealt riisutud midagi. Kogemust on neil küll ja kui sama punt püsib, oleks nad kindlad favoriidid neljandas. Aga järgmine nädal uus mäng, mõlemal oli vist paar mängumeest puudu ka, eks näis, raha veel panna ei julgeks. Kuigi TLÜ tegi sümpaatse mängu.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

tlü'l peaks sama punt püsima ka järgmiseks nädalaks. ainult minlibajev on hetkel puudu, kellel on kerge vigastus ja on seotud saalikoondisega natuke aega.

Kommentaar

ei tea, kas keegi v6istkonnadest m2ngib ka saalis hooaega?
                                Haigla oma v6istkonda sinna ei pane.
                                Et 2kki m6ni meeskond vajaks yhte keskmise tasemega m2ngija endale?
                                Pakun siis enda teenused

Kommentaar

Working...
                                X