320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Esiliiga A & B 2015

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ararat ja Raasiku tegid tulise viigi, välkus suisa kolm punast kaarti
    Tallinna FC Ararat TTÜ – Raasiku FC Joker 2:2 (1:0)

    Kodumeeskonna mängupilt oli loogilisem ja jõuti rünnakutel ka löökideni, samal ajal kui Raasiku ei suutnud alguses kuidagi mängumootorit käima saada ning pigem oldi omavahel rahulolematud ja kiruti eksimusi. Esimene korralikum sooritus tuli neilt läbi Priit Betlemi, kes terava nurga alt palli värava suunas teele virutas ning kodumeeskonna puuriluku Jevgeni Tukani tõrjele sundis. Ararat ei suutnud siiani tugevat ja suurt ohtu kujutlevat lööki sooritada, kuid 22. minutil jäeti mammu kasutamata, kui väravaesiselt ei suudetud palli väravasse suunata.

    Mõlemal väravavahil oli veel korralikult sekkumist, et valvatav värav ikka puhtana hoida. 38. minutil välkus esimene kollane kaart, kui Ott Reinike kukutas Vaagn Arutjunjani. Mängijatel oli jõuline kahevõitlus ning mõlemad mängisid päris vea piiril. Viga nõuti varem võõrustajale, aga seda ei tulnud ning duell lõppeski Raasiku mängija vea ning hoiatuskaardiga. Tekkis sõnelus mängijate vahel, kuid osapooled lahutati üksteisest kiiresti.

    44. minutil peatas kohtunik mängu ning läks näitas äärel olnud Anton Agoshkovile mölisemise eest kollast kaarti. Minut hiljem leidis Vaagn hea sööduga kastis Margo Parkala, kelle vastu Rauno Pruuli patustas, sedasi, et mängumees löögile ei suutnud seetõttu saada. Kohtunik fikseeris vea, näitas patustajale kollast kaarti ning näitas penaltipunktile. Maksim Novikov lajatas palli täpselt posti kõrvale ning nõnda mindi lühikesele pausile kodumeeskonna minimaalses eduseisus.

    Teine kolmveerandtund algas külaliste jaoks ideaalselt, kui mõõdetud sööduga leiti trahvikastis oma mängija, kelle Tukan robustselt maha võttis. Vilemees näitas kindamehele punast kaarti ning penalti oli samuti tõsiasi. Kindad pani nüüd kätte Nikolai Pulkkinen, kes tõrjus Reinikese kehva penalti, mis oli üsna keskele suunatud. Viis minutit hiljem läks asi päris närviliseks, kui Vaagn toorelt Ervo Vaatmanni kukutas. Raasiku mängija tõukas seejärel vea teinud mängijat kaks korda järjest kahe käega vastu rindkere, mille järel näitas külaliste suureks frustratsiooniks kohtunik Vaatmannile punast kaarti. Vaagn sai loomulikult hoolimatu vea eest kollase kaardi. Raasiku omad ei tahtnud kuidagi nõus olla sellise otsusega ja pikk sõnelus jätkus.

    Raasiku hoidis teravust, kuid Ararati kaitse püsis korralikult ja ohtliku momendi puhul löödi igaks juhuks pall kindluse mõttes üle otsajoone, kui vastased karistusalasse jõudsid purjetada. Neli minutit pärast täistunni täitumist sooritasid külalised löögi, mille järel valjuhäälselt nõuti, et väravajoonel seisnud mängijale tahtliku käega mängu eest vastav kaart antaks. Vile kõlaski ning punase kaardi teenis Parkala. Seekord asus penaltit sooritama Kuldar Võsar, kes suunas palli paremale alla ning kuigi Pulkkinen aimas suuna ära, ei suutnud ta löögile käsi vahele saada.

    Jokkerite kapten Rene Lill jooksis kaitsjast mööda, keeras teisele poole ning vajutas teele löögi, millest pall ülinapilt raamidest mööda veeres. 69. minutil tegi individuaalse meisterlikkusega Agoshkov vastastele silmad ette ning kõmmutas palli värava tagumisse nurka – 2:1 ning taas asus Ararat juhtima. Raasiku fännid muutusid juba kurjaks ning omadel kästi koju tagasi minna, kui ei taheta mängida ja sellist jama korraldatakse.

    Järgmisel minutil anti Jokeri rünnakul paremalt äärelt terav tsenderdus värava ette, kus Rando Randjõe palli raamide vahele lükkas ning mänguseisu viigistas. 85. minutil teenis kodumeeskonna poolelt järjekordse kollase kaardi Märt Grauberg, kes Võsari kukutamise eest sai kohtuniku poolt hoiatatud. Võsaril tekkis endal hea moment kangelaseks saada, kuid mängumees ei suutnud posti juures äärelt tulnud söödule jalga vahele saada.

    Ararat jätkab eelviimasel kohal, samal ajal kui Raasikul on nüüd sama palju punkte kui ka Tallinna Kalevi duublil. Järgmise nädala keskel sõidab Ararat külla FC Elvale, samal ajal kui Raasiku kohtub just nimelt Tallinna Kalevi duubelmeeskonnaga.

    Pealelöögid: 12:15
    Neist väravale: 7:8
    Nurgalöögid: 5:4
    Suluseisud: 4:1
    Vead: 9:10

    Kommentaar


      Infonet II tegi Rakvere Tarvaga kiirelt sotid selgeks
      Tallinna FC Infonet II – Rakvere JK Tarvas 5:1 (3:1)

      Kuigi kodumeeskond üritas kiirete maast söötudega miskit luua algusperioodil, tuli neil end peagi avastada kaotusseisus. 10. minutil anti õigeaegne sööt Madis Reimalile, kes mängukera Infoneti värava tagumisse nurka virutas. Peagi pääses ka Sergei Akimov löögile, kuid Maksim Zelentsov venitas end pikaks ja lükkas palli üle otsajoone. Antud nurgalöögist tuli pall värava ette, kus keegi lajatas peaga kera napilt-napilt latist üle.

      Sellise tormilise algusega oligi rakverelaste laul lauldud. Infonet jõudis järjepanu löökideni ning 25. minutil viigistati mänguseis, kui Deniss Malovi trahvilöögi järel Ermal Hajdari palli posti ja väravavahi vahelt võrku lajatas. Minut hiljem suurepärane üksteise mõistmine Malovilt ja Vladislav Ivanovilt, kui neist esimene filigraanse söödu Ivanovile jooksu peale andis ning mängumees seejärel kindamehega silmitsi olles palli külmavereliselt raamide vahele lõi.

      32. minutil teenis Eduard Golovljov kollase kaardi. Pall oli üldse teises kohas tol momendil, kuid Tarva puurilukk ja kaitsjad viitasid kohtuniku tähelepanu sellele intsidendile, kus Golovljov oli midagi Tarva mängijale teinud. Võõrustajad olid täielikult initsiatiivi haaranud ning poolaja esimesel lisaminutil jõudis pall trahvilöögi järgselt karistusala äärde, kus Golovljov kauni löögiga palli lati alla virutas ning pausile minekuks seisuks kolm-üks tegi.

      Teise kolmveerandtunni avaminutitel teenis hoiatuskaardi külaliste Mario Kuokkanen, kes võttis mööda otsajoont karistusala poole teel olnud Vladislav Ogorodniku maha. 54. minutil sooritas Malov söödu või löögi (ei saanudki aru kummana see mõeldud oli), mille järel Ivanov väravaesisel palli tühja lükkas. Pisut üle kümne minuti möödus ning Ogorodniku löök võttis vastasest rikošeti ning maandus täpselt posti kõrvale – 5:1!

      Rakvere üritused olid pigem kaugelt sooritatud ning seega nad midagi üleliia ohtlikku ei suutnud valmis meisterdada. Väljakuperemeeste vahetusmängija Pavel Dõmov sooritas kaugelt sellise puraka, et külalised päästis halvimast vaid Sander Susi hiilgav tõrje, kui kindamees ristnurgast palli üle otsajoone lükkas.

      87. minutil tegi Ivanov Elar Tovstiku vastu vea, mille järel sõnelus tekkis ja mängijad omavahel üksteist tõukama hakkasid. Kohtunik lahutas riiukuked ning näitas mõlemale kollast kaarti. Kolm minutit hiljem nähti kohtumise viimast hoiatuskaarti, kui Alar Tovstik Ogorodnikule kossi lendas. Kolmandal lisaminutil tekkis Akimovil ideaalne šanss kaotusseisu vähendamiseks. Rünnakul põrkas pall õnnega pooleks talle ette ning pääses puurilukuga silmitsi, kuid omade kahjuks saatis ründaja palli tagumisest postist selgelt mööda.

      Pealelöögid: 14:8
      Neist väravale: 10:3
      Nurgalöögid: 12:1
      Suluseisud: 6:1
      Vead: 8:13

      Kommentaar


        Aitäh kokkuvõtte eest, hea lugeda kui ise mängul ei käinud. Kolmap Sportland Arenal Flora II-ga

        Kommentaar


          Need Tarva kolm esimest momenti olid kõik olnud Madis Reimali ja Sergei Akimovi omavahelised kombinnid. Mitte et see enam oluline oleks, aga kas Golovljov ei läinud mingi hetk olukorra väliselt tõuklema, et oleks ka võinud vabalt oma teise kollase saada?

          Igatahes seekord ka mängu ei näinud, aga mõnus oli SoccerGoali kokkuvõtet lugeda küll.

          Soliidne väravate vahe sai põntsu, sellest on tiba kahju. Kui hooaja algul saime Infoneti duubliga okeilt hakkama, siis teises pooles enam jõudu ei jätkunud.

          Kommentaar


            Golovljov oli avapoolajal üldse mingil põhjusel üsna närviline. Ei näinud toda kaardi olukorda, et mis ta seal konkreetselt tegi, aga muus osas ei olnud teise kaardi väärilist kohta küll. Silviol vedas, et hoiatuskaarti ei teeninud. Siblis kõvasti ja jätkus igale poole, aga see tõi kaasa hulgaliselt vigu. Avapoolajal juba minu mäletamist mööda sai kohtunikult suuliselt viimase hoiatuse ja kui ta siis teise poolaja lõpus vastase maha niitis, oh seda kisa mis vastasleerist tuli

            Kommentaar


              Premiumliigas sai reisiteekondadest ülevaade tehtud. Tegin nüüd ülevaate ka Esiliiga A & B kohta.

              Esiliiga A: http://premiumliiga.tumblr.com/post/129056785408
              Esiliiga B: http://premiumliiga.tumblr.com/post/129057750643

              Kommentaar


                Eelmine aasta sai Pärnu 60 punktiga premium liigasse. 8 (24 p max) vooru enne lõppu on Tarval koos 38 ja Tallinna Kalevil 37. punkti koos. Raske ikka näha, et mängutasemelt Premium Liiga areneks, samas mingitviisi jalgpallibuumi Rakveres küll tekitaks. Peab hoidma veel publikuarvu kõrge, et saada esiliiga rekord kätte. Kindlasti kui nüüd Paide kukuks ja Tarvas tõuseks, siis publiku poolest oleks Premium Liigale midagi juurde anda. Kalevi puhul on raske näha, et nad midagi uut ja atraktiivset tooks.

                Kommentaar


                  Maardu pani teisel poolajal Flora vastu paremuse maksma
                  Tallinna FC Flora III - Maardu FC Starbunker 1:3 (1:1)

                  Esiliiga B kindel liider Maardu kohtus pealinnas sel hooajal viimast korda Flora noortega, kellele sel hooajal punkte poldud loovutatud. Viimasel kohal paiknevad florakad hoidsid avaminutitel rohkem palli ning ühe erksama momendina jooksis Mark-Sandor Kolts vastaste kaitsjast mööda, kuid löögini siiski ei suutnud jõuda. Kümme minutit oli möödunud, kui Nikita Brõlin kodumeeskonna mängijast kerge vaevaga mööda lidus ja otsajoone juurest hakkas palli toimetama värava ette. Üks Flora mängija blokeeris kukkumise pealt palli lennu väravaesisele siiski ära, millele järgnes maardukate valjuhäälne penalti nõudmine, kuna olevat käega mäng olnud. Peakohtunik läks äärekohtunikult olukorra kohta üle küsima ning otsus saigi selline, et Maardu teenis penalti.

                  Brõlin paraku virutas palli penaltipunktilt täpselt keskele Enri Nurmiku käte vahele ning nõnda ei suudetud head šanssi ära kasutada juhtima minemiseks. Sellele järgnes väljakuperemeeste soliidne rünnak, kus Koltsi ilusa eeltöö järel Mark Ivanov heast kohast peale vajutas, kuid Ilja Kassjantšuk tegi suurepärase tõrje. 27. minutil avati skoor, kui esiteks Rain Aasmäe paremalt äärelt palli Flora trahvikasti toimetas. Flora kaitsemängija puude oli kehv ning seetõttu jäi pall äkitselt Maksim Krivošeini ette, kes kandikul pakutud võimalust kasutamata ei jätnud ning võrgu sahisema pani - 1:0.

                  36. minutil teenis kohtumise ainsa kollase kaardi külaliste Deniss Kovtun, kes kukutas Ivanovi. Mängumees oli aktiivse tegutsemisega juba varemgi mitmeid vigu teinud. Poolaja viimasel minutil ei tulnud külalistel nurgalöögi järgselt miskit välja ning florakad jooksid kiirrünnakule, kus Ivanov ligi 30-lt meetrilt kõmmutas mängukera postipõrkest sisse, nii et Kassjantšukil polnud võimalustki palli tõrjumiseks - sellise magusa väravaga ning viigistatud seisult mindi lühikesele puhkepausile.

                  Teise kolmveerandtunni alguses pandi kohe Starbunkeri kindamees proovile, kuid taas oli puurilukk tasemel ja pareeris Martin Nurmsaare ohtliku löögi. Initsiatiiv oli siiski pigem külalistel ning paar minutit enne täistunni täitumist mindi taas juhtima. Ilja Zelentsovi trahvilöögi järel pikendas palli trahvikastis edasi Aleksei Zelentsov ning seejärel virutas Kovtun väravaesiselt palli raamide vahele. Brõlinilt oli mitu tugevat ja samas ka ohtlikku lööki raamide vahele, kuid Nurmik tõrjus pantrihüppe järel need üritused.

                  73. minutil teenisid maardukad trahvikasti joone juurest karistuslöögi ning Vadim Šalabai tulistas palli sedasi väravasse, et see mitte kedagi ei puudutanud ja Nurmik nagu liikumatu sambana pealt vaatas kuidas võrk taas sahises ja mäng ära otsustati. Mõned minutid hiljem lajatas Klimentii Boldõrev palli latiriivest üle ning veelgi magusam võimalus eduseisu suurendamiseks tekkis 89. minutil vahetusmängijal Šahrijar Abdullajevil, kes jõudis pallini tunduvalt varem ja seetõttu kerge vaevaga lõi selle vastu jooksnud Nurmikust mööda - omade kahjuks lendas mängukera ka raamidest mööda.

                  Sel nädalavahetusel võõrustab Maardu Ararati meeskonda, samal ajal kui florakad kohtuvad võõral väljakul Puumaga.

                  Pealelöögid: 11:21
                  Neist väravale: 5:9
                  Postid/latid: 0:1
                  Nurgalöögid: 2:8
                  Suluseisud: 2:4
                  Vead: 9:14

                  Kommentaar


                    Kui samas vaimus jätkatakse, on Esiliiga A iseseisvad klubid hooaja lõppedes kõik 1-2 punkti sees koos.

                    Kommentaar


                      Igav just ei hakka jah..

                      Kommentaar


                        Algselt postitas shefield
                        Haa 4 mängu enenm lõppu ja 5 klubi 3 punkti sees. (nu iseseisvaid mõtlen)
                        Kõik iseseisvad on 6 punkti sees

                        Kommentaar


                          Lausa 5 punkti.

                          Kommentaar


                            Kalev tõuseb... üleminekutesse - Santos
                            Välja siis Nõmme ja Irbis... üleminekutesse - Kuressaare

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
                              Kalev tõuseb... üleminekutesse - Santos
                              Välja siis Nõmme ja Irbis... üleminekutesse - Kuressaare
                              Kaljukindel, et Nõmme ei kuku.
                              "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                              Kommentaar


                                Algselt postitas football2u Vaata postitust
                                Kaljukindel, et Nõmme ei kuku.
                                Kaljukindlat pole seal midagi . Kalju I l on see 3 koht vaja säilitada nuineljaks ja hooaja lõpuks on meeskond üsna õhuke juba . Wakuil opp , Neemelol mingi vigastus , mis selle Voskoga on . Põhitiimi mehed kes laupäev mängivad ei tule ju pühapäev välja . Kimba ei tule kindlasti duublisse mängima , saadab ... Tänaseks on juba oma noored Kalju I pingil ,sest tiim on õhuke .

                                Kalju II järgmine mäng Levadia II , kas siit tuleb kindel võit ?

                                Siis Vändras Vändraga , äkki siia saadakse keegi põhimeeskonnast lisaks , aga kindel pole . Loe üleelmist lõiku .

                                Ülejärgmine mäng Infonet II ga , kas siit tuleb kindel võit ?

                                Viimane mäng Kurega Kuressaares , ei tule põhimeeskonnast keegi pühapäeval ja novembris Kuresaarde .

                                Millel põhineb su väide ,et Kalju II surmkindlalt jääb esiliigasse ?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X