Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas Calva Vaata postitustKas on veel sõbraliigasid millega liituda saaks? Wolves & No proovime olemas. Tänud!
Leave a comment:
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSama aus viga nagu darethil
Aga väravavahtidel pole ju klubisärke seljas, et veenduda!
Leave a comment:
-
Kas on veel sõbraliigasid millega liituda saaks? Wolves & No proovime olemas. Tänud!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustOled sa veendunud, et sul pole ühestki teisest satsist juba kolme mängijat?
Aga väravavahtidel pole ju klubisärke seljas, et veenduda!
Leave a comment:
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMul ei lase kolmandat tüüpi valida ühest satsist. Ütleb: Sinu võistkonnas on sellest klubist juba maksimaalne lubatud arv mängijaid.
Kas ma pean midagi kusagil tegema, et saaks asjad korda või lihtsalt Vassiljevi valiku limiit on täis?
Leave a comment:
-
Mul ei lase kolmandat tüüpi valida ühest satsist. Ütleb: Sinu võistkonnas on sellest klubist juba maksimaalne lubatud arv mängijaid.
Kas ma pean midagi kusagil tegema, et saaks asjad korda või lihtsalt Vassiljevi valiku limiit on täis?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustkas see aasta ei olegi Esiliiga ja Premium liiga mängutulemuste ennustust? (Pole päris fantasyga seotud aga ei tea kuhu seda postitada, et see nähtav oleks)
Leave a comment:
-
kas see aasta ei olegi Esiliiga ja Premium liiga mängutulemuste ennustust? (Pole päris fantasyga seotud aga ei tea kuhu seda postitada, et see nähtav oleks)
Leave a comment:
-
Sarnaselt inglise liigale võiks olla iga mängija eelmiste aastate punktid ja statistika profiili all. Kaks hooaega juba piisav, mille põhjal valikuid teha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustLilanderil Flora särk seljas
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: