Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Jääbki nii, et selle Pauri ülemineku tõttu peangi oma tasuta ülemineku sellele raisakama?
-
Sama lugu, 4 punkti läheks Pauri tõttu kaotsi. Loogiline ja ka aus oleks sellisetes olukordades, et lisandub üks tasuta üleminek.
Leave a comment:
-
Mul on ka nüüd nii Kaljust, kui Levast 3 meest, tänu Pauri üleminekule
Ei kavatse küll enda punkte raiskama hakata, et vahetusi teha, klaarigu see kuidagi paremini ära.
Leave a comment:
-
See on paras nali, et meeskonna vastavalt reeglitele paika panemiseks peaksin veel 4 punkti ka mängule loovutama? Tänu Pauri klubivahetusele ja sellele, et mul pole enam ühtegi tasuta üleminekut (tegin üleminekud enne Pauri klubivahetust) on mul ainult variant maksta 4 punkti mängija ülemineku eest või saada kõigilt Kalju mängijatelt 0 punkti? Sain õigesti aru? Või reegel puudutab ainult vooru koosseisu, mitte kogu meeskonda?
Leave a comment:
-
Ok, nüüd saadeti meili peale kuri kiri, et ma ära muudaks.Algselt postitas LeoPeoleo Vaata postitustMul on kolm Levadia mängijat ja kolm Kalju mängijat ja koosseis kenasti salvestatud. Kolmas kalju mees on Paur, kes Tammekast üle läks.
Leave a comment:
-
Mul on kolm Levadia mängijat ja kolm Kalju mängijat ja koosseis kenasti salvestatud. Kolmas kalju mees on Paur, kes Tammekast üle läks.Algselt postitas Kasper Vaata postitustKoosseisu salvestades peaks ta andma teate, et nii ei saa.
Leave a comment:
-
Kas meeskondade statistikat stiilis suurima pangaga, enim vahetusi teinud jne on ka tulemas või ma ei leia? Premmi omas vististi midagi taolist kunagi oli tuleb meelde
Leave a comment:
-
Aga ei pea ju salvestama, kui muudatusi eelmise vooruga võrreldes teha ei taha
Leave a comment:
-
Koosseisu salvestades peaks ta andma teate, et nii ei saa.Algselt postitas Amadeus Vaata postitustnojah, eks ma pean siis leppima sellega, et mul on ühtäkki kahest klubist rohkem kui kaks mängijat platsil
Leave a comment:
-
nojah, eks ma pean siis leppima sellega, et mul on ühtäkki kahest klubist rohkem kui kaks mängijat platsil
Leave a comment:
-
Üleminekuperioodi viimasel nädalal.Algselt postitas Amadeus Vaata postitustKas Fantasy's suvist üleminekute akent ei avatagi?
Algselt postitas wiiner Vaata postitustPiiramatu arv vahetusi on lubatud mängunädalate #19 ja #20 vahel ehk siis 20. juuli 18:00 kuni 27. juuli 18:00.
Leave a comment:
-
Endal ka küsimärk. Miks?Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMiks ma oma punkte ei näe? Keskmised punktid ja maks punktid olemas, minu punktide kohal on küsimärk.
E: Okei, kui ma vajutan liigad. Edasi mängunädal, siis on olemas. Aga siiski, miks avalehel pole.
Leave a comment:
-
Mis loogikaga Ugge värav Juhkami omaväravaks läks? Videost tundus ikkagi, et Ugge jalgade põrkest läks see pall sisse.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: