Algselt postitas purgeenius

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

PL Fantasy

Collapse

X
- 

Palun värskenda Google Play rakendustepoe kaudu Soccerneti äppi (kui seda juba automaatselt tehtud pole). Uue versiooniga peaks asi korras olema.
 - 

Üleminekuid ei saa teha, kui sul on üldedetabelis vähem kui 4 punkti. ?
Leave a comment:
 - 

Veel pole, aga on plaanis.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustIphonele mingit fantasy äppi pole tehtud ?
Leave a comment:
 - 

Guest repliedJa jah. Ma isegi lugesin seda ükspäev, ei tea kuidas ununes.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustJuhendi esimene rida:
Aga üleminekutega on siis nii, et soovi korral kustutan ühemängija tiimist ja toon nendepunktide eest mis temalt tulid uuemängija ?!
Iphonele mingit fantasy äppi pole tehtud ?
Leave a comment:
 - 

Aitäh meeldetuletuse eest. Tegelen sellega ja annan teada kui korras.Algselt postitas purgeenius Vaata postitustKüsin, et kas Androidiga soccerneti app'i kaudu google kontoga fantasyssi sisse logimne ka ükskord korda tehakse?
See ei tööta ju!Last edited by wiiner; 08.03.18, 19:17.
Leave a comment:
 - 

Palun võta minuga ühendust Skype'i (veiko.kampura) või meili (veiko@soccernet.ee) teel. Saada kindlasti oma võistkonna nimi. Kas sul on võimalus mõne teise brauseriga ka proovida?Algselt postitas ZanniN Vaata postitustEsimeses voorus jäi osalemata, sest ei rivistus ei salvestanud ära.
Panin siis meeskonna hiljem kokku ja salvestasin ära aga tahaks enne järgmist vooru ikka paremaks timmida. Nüüd selgub, et ka see pole võimalik, sest vaatamata sellele, et ma esimeses voorus ei osalenud on mu meeskond rangelt paigas ja üleminekuid teha ei saa, sest punkte on alla nelja. Isegi mitte tasuta üleminekut. Tundub üsna jabur ja pigem viga kui taotuslik.
"Üleminekuid ei saa teha, kui sul on üldedetabelis vähem kui 4 punkti."
Leave a comment:
 - 

Juhendi esimene rida:Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
Kas tiimis peab olema 15 mängijat?
Nt. 13 siis ei saa mängida?
Mängus osalemiseks vali üleminekute lehelt 15 mängijat
Leave a comment:
 - 

Guest repliedKas see iganädalane tasuta üleminek näeb välja selliselt, et mul siiski vaja neid mängijapunkte ülemineku jaoks ?
Kas tiimis peab olema 15 mängijat?
Nt. 13 siis ei saa mängida?
Leave a comment:
 - 

Esimeses voorus jäi osalemata, sest ei rivistus ei salvestanud ära.
Panin siis meeskonna hiljem kokku ja salvestasin ära aga tahaks enne järgmist vooru ikka paremaks timmida. Nüüd selgub, et ka see pole võimalik, sest vaatamata sellele, et ma esimeses voorus ei osalenud on mu meeskond rangelt paigas ja üleminekuid teha ei saa, sest punkte on alla nelja. Isegi mitte tasuta üleminekut. Tundub üsna jabur ja pigem viga kui taotuslik.
"Üleminekuid ei saa teha, kui sul on üldedetabelis vähem kui 4 punkti."
Leave a comment:
 - 

Küsin, et kas Androidiga soccerneti app'i kaudu google kontoga fantasyssi sisse logimne ka ükskord korda tehakse?
See ei tööta ju!
Leave a comment:
 - 

Miks vaja seda inisemist. Asjad tulevad vastavalt protokollile ja mõnikord ka parandatakse vastavalt tähelepanelike märkustele. Minu arust on just hea, et seda fantasyt liiga keeruliseks ei aeta. A la kannaga sööt 1,45 punkti jne.
Leave a comment:
 - 

Nagu korduvalt olen öelnud, siis Fantasy tulemussüsteem tuleb otse algallikast ehk EJL-i ametlikest protokollidest. Kui nad mõned aastad tagasi hakkasid väravasöötude statistikat pidama, siis nii nad otsustasid. Miks? Seda peavad asjaosalised ise ütlema.Algselt postitas rauulo Vaata postitustMiks see nii on?
Leave a comment:
 - 

Miks see nii on?Algselt postitas Kasper Vaata postitustMuus osas: omaväravatele sööte ei panda, jah.
Leave a comment:
 - 

Pead ta ikka ise pingile võtma või noh. Kui jätad põhisse, siis toimub automaatne vahetus. Kuna kõik need mängukeeldude ja vigastuste määramised käivad käsitsi, siis ilmselt hakkab kõige asjakohasem info ilmuma pigem vahetult enne mänge. Aga eks püüame muidugi võimalikult ruttu neid sisse kanda.Algselt postitas olavik Vaata postitustKas punase kaardi saanud mängijad on automaatselt järgmises voorus puhkepausil? Vaatan, et Tammeka Slashchev sai punase kaardi, aga on täiesti ilma lisamärketa? Või mitu mängu Premium liigas punase või X (kui suur on X?) arvu kollastega vahele peab jätma?
Automaatselt on alati üks mäng eemaldamise puhul, kui distsiplinaarkomisjon teisiti ei otsusta. See komisjon koguneb üldiselt neljapäeviti. Mängukeeld järgneb iga neljanda ning hiljem kahe kollase puhul. Ehk siis 4-8-10-12 jne.
Leave a comment:

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Leave a comment: