Algselt postitas Calva
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Väravavahtidel on klubide väravavahisärgid seljas.Algselt postitas zaz Vaata postitustSama aus viga nagu darethil
Aga väravavahtidel pole ju klubisärke seljas, et veenduda!
Leave a comment:
-
Kas on veel sõbraliigasid millega liituda saaks? Wolves & No proovime olemas. Tänud!
Leave a comment:
-
Sama aus viga nagu darethilAlgselt postitas Kasper Vaata postitustOled sa veendunud, et sul pole ühestki teisest satsist juba kolme mängijat?
Aga väravavahtidel pole ju klubisärke seljas, et veenduda!
Leave a comment:
-
Oled sa veendunud, et sul pole ühestki teisest satsist juba kolme mängijat?Algselt postitas zaz Vaata postitustMul ei lase kolmandat tüüpi valida ühest satsist. Ütleb: Sinu võistkonnas on sellest klubist juba maksimaalne lubatud arv mängijaid.
Kas ma pean midagi kusagil tegema, et saaks asjad korda või lihtsalt Vassiljevi valiku limiit on täis?
Leave a comment:
-
Mul ei lase kolmandat tüüpi valida ühest satsist. Ütleb: Sinu võistkonnas on sellest klubist juba maksimaalne lubatud arv mängijaid.
Kas ma pean midagi kusagil tegema, et saaks asjad korda või lihtsalt Vassiljevi valiku limiit on täis?
Leave a comment:
-
Kui ma ei eksi siis Kasper kuskile eile mainis jah, et seda see aasta ei ole jah.Algselt postitas Hyrax Vaata postitustkas see aasta ei olegi Esiliiga ja Premium liiga mängutulemuste ennustust? (Pole päris fantasyga seotud aga ei tea kuhu seda postitada, et see nähtav oleks)
Leave a comment:
-
kas see aasta ei olegi Esiliiga ja Premium liiga mängutulemuste ennustust? (Pole päris fantasyga seotud aga ei tea kuhu seda postitada, et see nähtav oleks)
Leave a comment:
-
Sarnaselt inglise liigale võiks olla iga mängija eelmiste aastate punktid ja statistika profiili all. Kaks hooaega juba piisav, mille põhjal valikuid teha.
Leave a comment:
-
Kas ei peaks olema?Algselt postitas dareth Vaata postitustLilanderil Flora särk seljas
Leave a comment:
-
Kuidas saab liigadega liituda? Registreerides peab panema lemmikvõistkonna ja eelnevatel aastatel pandi automaatselt oma lemmikvõistkonna liigasse. See aasta ei saa aru???
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: