Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

PL Fantasy

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• QRkood
    replied
    Fantasy koha pealt ka uudiseid tulemas lähiajal(uuendused,algusaeg)?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    ei ole midagi erakordset, et panustamise analüütikuid võetakse klubidesse tööle, siis ma olen ka pakkumistele avatud.
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Kalev ja Vaprus on huvitatud
    Trans ka.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Aitäh!

Fantaasiavutis on täitsa meeldiv stabiilsus saavutatud. Möödunud aastal 3. koht ning üle-eelmisel aastal eelkäija Striker Mania võit. Kui mõni vend on läbi FM-i saanud isegi peatreeneriks ning USA-s ei ole midagi erakordset, et panustamise analüütikuid võetakse klubidesse tööle, siis ma olen ka pakkumistele avatud.
    Kalev ja Vaprus on huvitatud

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    Õnnitlused Romariole fantasy võitmise puhul lisaks Kalju tiitlile! Välisreis siin pimedas sügises kulub kindlasti marjaks ära.
    Aitäh!

Fantaasiavutis on täitsa meeldiv stabiilsus saavutatud. Möödunud aastal 3. koht ning üle-eelmisel aastal eelkäija Striker Mania võit. Kui mõni vend on läbi FM-i saanud isegi peatreeneriks ning USA-s ei ole midagi erakordset, et panustamise analüütikuid võetakse klubidesse tööle, siis ma olen ka pakkumistele avatud.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Õnnitlused Romariole fantasy võitmise puhul lisaks Kalju tiitlile! Välisreis siin pimedas sügises kulub kindlasti marjaks ära.

Leave a comment:

• sibierski
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Nüüd peaksid kõik söödud lõplikud olema.
    Nüüd on OK. Aitäh korrektuuride eest.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas sibierski Vaata postitust
    Eile toimunud Kuressaare-Pärnu mängus andis pärnakate grusiin väravasöödu - miks seda ei ole kajastatud?
    Nüüd peaksid kõik söödud lõplikud olema.

Leave a comment:

• sibierski
    replied
    Eile toimunud Kuressaare-Pärnu mängus andis pärnakate grusiin väravasöödu - miks seda ei ole kajastatud?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
    Kuna vastust ei tulnudki selle omavärava reegli kohta (et kus see täpselt kirjas on), siis ma natuke provotseerin ja küsin kas Tjapkini värav ei peaks Tambergi omaväravaks minema? Tamberg ebaõnnestus klaarimisel ja suunas kehaga palli oma väravasse.
    Jalgpallireeglid on rahvusvahelised. Üldjuhul määratakse omavärav olukorras, kus kaitsva võistkonna mängija puutest läheb väravasse pall, mis muidu sinna ei oleks läinud. Teine variant on see, et kaitsva võistkonna mängija reaalselt lööb palli väravasse.

Tjapkini värava puhul pole omavärava hõngu ka.

Fantasy andmed lähtuvad EJL-i ametlikest protokollidest, kus oleva info kinnitavad kohtunikud. Kel on jalkareeglite osas küsimusi, siis EJL-i kohtunike osakonna kontaktid on internetis üleval - olen kindel, et nad on alati valmis selgitustööd tegema.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Kuna vastust ei tulnudki selle omavärava reegli kohta (et kus see täpselt kirjas on), siis ma natuke provotseerin ja küsin kas Tjapkini värav ei peaks Tambergi omaväravaks minema? Tamberg ebaõnnestus klaarimisel ja suunas kehaga palli oma väravasse.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Paide-Kalev söötjad
    16' -Mööl
    41' Matsunaga
    44' Valge
    Just need ütlesingi, jah. Lisatakse.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Nüüd peabki Soccerneti foorumi kaudu söötjaid liidule ette söötma hakkama või on see ikkagi kellegi tööülesanne?

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Tänud! Ametlikest protokollidest oli veel sööte puudu. Andsin liitu info.
    Paide-Kalev söötjad
    16' -Mööl
    41' Matsunaga
    44' Valge

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Tänud! Ametlikest protokollidest oli veel sööte puudu. Andsin liitu info.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Tulevik-Flora 38' Beglarishvili - sööt Poom.
    89' Seeder - sööt Riiberg

Leave a comment:

Working...
X