Algselt postitas olavik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Kas selline asi nagu nädala fantasy sats ka tuleb (mis koosseisuga saadi oleks olnnud võimalik max skoor saada)?
Leave a comment:
-
Veel üks täpsustav küsimus - mitu minutit peab mängija mängima, et saada kirja nullimäng? Mul Eino Puri sai algselt nullimängu kirja, kuid nüüd on see siiski maha võetud (eks loogiline ka, ta mängis vaid 9 minutit)...
Leave a comment:
-
Jah, vabandust. Korras nüüd.Algselt postitas olavik Vaata postitustNüüd on vist punktid natuke sassi läinud? Mul on võistkonnas 2 Kalju mängijat (Subbotin ja Sidorenkov), kes kindlasti ka punkte täna tõid, kuid mõlema kohta on juures kommentaar - Mängija ei osalenud mängus.Last edited by wiiner; 04.03.17, 17:39.
Leave a comment:
-
Annan siia ka teada, et eile läks Tekko kaart ekslikult Lorenzile. Äkki on oluline.
Leave a comment:
-
Nüüd on vist punktid natuke sassi läinud? Mul on võistkonnas 2 Kalju mängijat (Subbotin ja Sidorenkov), kes kindlasti ka punkte täna tõid, kuid mõlema kohta on juures kommentaar - Mängija ei osalenud mängus.
Leave a comment:
-
Fantasy mäng põhineb jalkaliidu statistikal ja kahjuks sellise statistilise näitaja üle arvet ei peeta. Seetõttu ei saanud me seda ka punktiarvestusse sisse võtta.Algselt postitas olavik Vaata postitustEi näe nimekirjast, kui palju punkte annab väravavahile penalti tõrjumine...
Leave a comment:
-
Ei näe nimekirjast, kui palju punkte annab väravavahile penalti tõrjumine...
Leave a comment:
-
-1 all pidasin siis silmas, et 2p - 3 et kokku miinus 1, aga saadi vist aru
Leave a comment:
-
Tänud tähelepanu juhtimast, teeme selle asja peagi korda.Algselt postitas danner Vaata postitustKas Premier League's oli ka nii, et kui kaks kollast ja punane, siis kokku -5? Mul nagu meeles, et kuidas tahes kokku tuleb punane kaart, siis -1 punkt või mäletan valesti? Pagana Ratnikov.
Leave a comment:
-
Tänud tähelepanu juhtimast. Ta mängis täpselt 60 minutit ja süsteem sattus segadusse. Nüüd peaks korras olema.Algselt postitas olavik Vaata postitustVist ei ole päris korrektneKokku annab ta hetkel 3 punkti...
Leave a comment:
-
Kas Premier League's oli ka nii, et kui kaks kollast ja punane, siis kokku -5? Mul nagu meeles, et kuidas tahes kokku tuleb punane kaart, siis -1 punkt või mäletan valesti? Pagana Ratnikov.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: