Algselt postitas dareth
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Kui möödalöödud penalti eest võetakse punkte maha. Samamoodi võiks ju väravavaht tõrjumise eest punkte saada. Praegu reeglites seda ei ole.
Leave a comment:
-
Tõesti, vaatasin endal ka üle, Sidole on jäänud sööt Fantasys märkimata.
Leave a comment:
-
Ei saa hästi aru Sido punktidest:
Lõi teise värava (6 p), andis kolmandale söödu (3 p), mängis 90 min (2p), imesid 2 väravat (-1 p).
Määrasin ta ka kapteniks, antud on 14p. Peaks olema 20p.
Leave a comment:
-
Kokku mängijaid 1101 minu koht #945. Võtab ilusti esimese nädala kokku. Edu! Kellegi ebaõnn on kellegi õnn! :-)
Leave a comment:
-
Millal siis tabelis puhastus tehakse ja Premiumi mängijad välja nopitakse? Nii puht huvist.
Leave a comment:
-
Ratnikov raisk, oli vaja tal punast võtta! Kuigi Tuleviku poolehoidjana oli seda mängus väga meeldiv vaadata. Kunagi Tulevikus võiks ka mingi sõbralisti arendusele mõelda. Oma liiga loomise võimalus on olemas, aga see pole päris see.
Leave a comment:
-
Uue mängu sünnivalud, ei midagi rohkemat. Uuel nädalal on asi töökindlam.Algselt postitas QRkood Vaata postitustMiks see koosseis muutub koguaeg? Täna kaitseliin viimase tunni ajaga 3 korda muutunud.
Nüüd vist isegi õige.
Leave a comment:
-
On täitsa plaanis, loodetavasti jõuab mõne nädala jooksul.Algselt postitas simmo7 Vaata postitustKas selline asi nagu nädala fantasy sats ka tuleb (mis koosseisuga saadi oleks olnnud võimalik max skoor saada)?
Leave a comment:
-
60 minutit peab mängima, et nullimäng saada.Algselt postitas olavik Vaata postitustVeel üks täpsustav küsimus - mitu minutit peab mängija mängima, et saada kirja nullimäng? Mul Eino Puri sai algselt nullimängu kirja, kuid nüüd on see siiski maha võetud (eks loogiline ka, ta mängis vaid 9 minutit)...
Leave a comment:
-
Kas selline asi nagu nädala fantasy sats ka tuleb (mis koosseisuga saadi oleks olnnud võimalik max skoor saada)?
Leave a comment:
-
Veel üks täpsustav küsimus - mitu minutit peab mängija mängima, et saada kirja nullimäng? Mul Eino Puri sai algselt nullimängu kirja, kuid nüüd on see siiski maha võetud (eks loogiline ka, ta mängis vaid 9 minutit)...
Leave a comment:
-
Jah, vabandust. Korras nüüd.Algselt postitas olavik Vaata postitustNüüd on vist punktid natuke sassi läinud? Mul on võistkonnas 2 Kalju mängijat (Subbotin ja Sidorenkov), kes kindlasti ka punkte täna tõid, kuid mõlema kohta on juures kommentaar - Mängija ei osalenud mängus.Last edited by wiiner; 04.03.17, 17:39.
Leave a comment:
-
Annan siia ka teada, et eile läks Tekko kaart ekslikult Lorenzile. Äkki on oluline.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: