Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Üks kindlasti.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustHuvitav, mitu inimest pühapäeval Narva - Paide mängule tuleb, kui samal ajal Narvas Futsal Baltic Cup toimub?
Leave a comment:
-
Huvitav, mitu inimest pühapäeval Narva - Paide mängule tuleb, kui samal ajal Narvas Futsal Baltic Cup toimub?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
-
Guest repliedVenemaal, Ukrains, Valgevenes on nn "teenekaid" treenereid, kel on agente ja vajadusel võidakse Transi oma kliente ka tuua. Teine küsimus kui kauaks jääb see uus ametisse püsima, sest algul vist, nagu seesama oma isa poeg, arvatud, et tase on nõrk, presidendist olen targem, aga võta sa näpust...Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustNii "korraliku" CV peale ei tule Transi varsti ükski normaalne mängija ja treener. Suuremat sorti allakäik on käimas.
Venemaal on tohutult palju nn vanakooli treenereid, kes aastaid töötud on olnud ja kui tehakse mõnele sellele pakkumine, siis ta tõesti võib Transi tulla.
Ma julgen väita, et ka Frantsev oli samast kategooriast treener, võib-olla teistest parem, aga sama rändaja nagu näiteks Averjanov, Tkatšenko jne.
Leave a comment:
-
Nii "korraliku" CV peale ei tule Transi varsti ükski normaalne mängija ja treener. Suuremat sorti allakäik on käimas.Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustOngi rekord, kahjuks on see halenaljakas rekord. Jutud käivad erivenad, aga nagu üks peategelastest on väitnud mulle, siis seis on suht seal halb.
Leave a comment:
-
Milleks oli seda tsirkust paar päeva tagasi vaja kui Burdakov teatas, et Sjomini nime kustutamist kodulehelt uuritakse? Siililegi selge, et selleks ajaks oli juba tema saatus klaar. Sel aastal juhtuvad seal piirilinnas ikka eriti kentsakad lood.
Leave a comment:
-
Guest repliedOngi rekord, kahjuks on see halenaljakas rekord. Jutud käivad erivenad, aga nagu üks peategelastest on väitnud mulle, siis seis on suht seal halb.Algselt postitas Kribenski Vaata postitustNäib, et narva teeb sel aastal mingi rekordi ära. Sjomini leping lõpetati ära.
Ahjaa, Bondarenko ei ole KT.
Leave a comment:
-
Näib, et narva teeb sel aastal mingi rekordi ära. Sjomini leping lõpetati ära.
Ahjaa, Bondarenko ei ole KT.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: