Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Narva Trans

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Nesterovski hooaja lõpuni väljas.
    Missuguse vigastuse ta üles korjas?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Nesterovski hooaja lõpuni väljas.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Huvitav, mitu inimest pühapäeval Narva - Paide mängule tuleb, kui samal ajal Narvas Futsal Baltic Cup toimub?
    Üks kindlasti.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Huvitav, mitu inimest pühapäeval Narva - Paide mängule tuleb, kui samal ajal Narvas Futsal Baltic Cup toimub?

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Saliste ja Narva!

Leave a comment:

• AreYouReady
    replied
    Mäng Tammekaga

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Burdakov: senitoimunu on minu viga

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Üks parimaid Silm peale osasid siiamaani. Teate, miks ta on hea? Sest selles on minimaalselt saatejuhtide pealelugemist. Laske rohkem kangelastel rääkida. Ja ma loodan, et aja jooksul võtate need kokkuvõtted ja eelvaated ka ära ja selle jaoks teete eraldi formaadi.

Leave a comment:

• AreYouReady
    replied
    Narva Trans vs Kuressaare

Leave a comment:

• AreYouReady
    replied
    Suur jalgpallipäev Narvas

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
    Nii "korraliku" CV peale ei tule Transi varsti ükski normaalne mängija ja treener. Suuremat sorti allakäik on käimas.
    Venemaal, Ukrains, Valgevenes on nn "teenekaid" treenereid, kel on agente ja vajadusel võidakse Transi oma kliente ka tuua. Teine küsimus kui kauaks jääb see uus ametisse püsima, sest algul vist, nagu seesama oma isa poeg, arvatud, et tase on nõrk, presidendist olen targem, aga võta sa näpust...
    Venemaal on tohutult palju nn vanakooli treenereid, kes aastaid töötud on olnud ja kui tehakse mõnele sellele pakkumine, siis ta tõesti võib Transi tulla.
    Ma julgen väita, et ka Frantsev oli samast kategooriast treener, võib-olla teistest parem, aga sama rändaja nagu näiteks Averjanov, Tkatšenko jne.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
    Ongi rekord, kahjuks on see halenaljakas rekord. Jutud käivad erivenad, aga nagu üks peategelastest on väitnud mulle, siis seis on suht seal halb.
    Nii "korraliku" CV peale ei tule Transi varsti ükski normaalne mängija ja treener. Suuremat sorti allakäik on käimas.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Milleks oli seda tsirkust paar päeva tagasi vaja kui Burdakov teatas, et Sjomini nime kustutamist kodulehelt uuritakse? Siililegi selge, et selleks ajaks oli juba tema saatus klaar. Sel aastal juhtuvad seal piirilinnas ikka eriti kentsakad lood.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Algselt postitas Kribenski Vaata postitust
    Näib, et narva teeb sel aastal mingi rekordi ära. Sjomini leping lõpetati ära.

Ahjaa, Bondarenko ei ole KT.
    Ongi rekord, kahjuks on see halenaljakas rekord. Jutud käivad erivenad, aga nagu üks peategelastest on väitnud mulle, siis seis on suht seal halb.

Leave a comment:

• Kribenski
    replied
    Näib, et narva teeb sel aastal mingi rekordi ära. Sjomini leping lõpetati ära.

Ahjaa, Bondarenko ei ole KT.

Leave a comment:

Working...
X