Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustNarva peab oma kodumängu Rakveres, mitte Tallinnas?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustMtea, unistamiseks läks, siis ma näiteks tahaks Rakveres näha oma silmaga kas või mis lahendusi Käit Transi vastu pakub.
Leave a comment:
-
Mtea, unistamiseks läks, siis ma näiteks tahaks Rakveres näha oma silmaga kas või mis lahendusi Käit Transi vastu pakub.
Leave a comment:
-
Loodame ikka aserite Sabail klubi. Siis saab Michael Essien'i võib olla laivis näha.
Leave a comment:
-
Kõikidelt saadakse niikuinii tala. AEK Larnaca on ainuke põnev vastane, antud tiimides kõige tugevam+isiklikud põhjused, äkki õnnestuks naljakal kombel esimest korda Narva Transi hoopis Küprosel mängimas näha.
Leave a comment:
-
Pyunik oleks huvitav vastane. Põnev mäng ning ainus, kelle vastu lootust on.
Leave a comment:
-
Transi võimalikud vastased EL esimeses eelringis:
Hapoel Beer-Sheva (ISR)
AEK Larnaca (CYP)
Domžale (SVN)
Pyunik (ARM)
Sabail (AZE)
Budućnost Podgorica (MNE)
Leave a comment:
-
Algselt postitas AreYouReady Vaata postitustSellel aastal mina teen Narva veebsaiti. Muidugi ma saan aru eesti keelt, aga probleemid grammatikaga (te näete seda). Kui meil on mees, kes saab ideaalselt tõlkida, siis tuleb eestikeelne variant. Arvan, et parem venekeelne sait, kui mitte midagi (kuidas meil oli sügisel 2018). Sellel aastal proovime iga päev midagi kirjutada ja arendame sotsiaalseid võrgustikke (mul on kogemus vene portalil sports.ru). On hämmastav, aga facebook ja instagram meil on aktiivsem, kui vk või twitter. Ja suur aitäh soccernetile, millal nad tõlkivad meie uudiseid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTahaks natukene viriseda, sest kuidagi kummaline näha, et aastal 2019 ei ole narvakatel eesti keelset veebikat. Okei, saan aru, et vene kogukond ja jutud, but still, still nagu.
Leave a comment:
-
Sellised asjad võiks jah jääda hiljem riietusruumi. Mängu ajal neid kuulata just ilus pole. Samas eks mõneti ju inimlikult muidugi ka mõistetav, Diallo mäng oli ikka totaalne fopaa.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustIrie üldse väga huvitav kuju. Nii kaua Narvas püsinud. Mees vääriks isegi pikemat lugu. Kuidas ta Narva sattus? Mis teda seal nii kaua hoidnud on jne.
TLDR - üheks peamiseks pikalt Narva jäämise põhjuseks on sealt pärit abikaasa, minu teada peaks neil nüüd juba laps ka olema.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: