Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustIrie üldse väga huvitav kuju. Nii kaua Narvas püsinud. Mees vääriks isegi pikemat lugu. Kuidas ta Narva sattus? Mis teda seal nii kaua hoidnud on jne.
TLDR - üheks peamiseks pikalt Narva jäämise põhjuseks on sealt pärit abikaasa, minu teada peaks neil nüüd juba laps ka olema.
Leave a comment:
-
Peab möönma, et kunagine kihlveoklubi on end vargsi sümpaatse(ma)ks muundanud.
Leave a comment:
-
Irie üldse väga huvitav kuju. Nii kaua Narvas püsinud. Mees vääriks isegi pikemat lugu. Kuidas ta Narva sattus? Mis teda seal nii kaua hoidnud on jne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustVäga lahe, tundub et Eestis siiski hakkab mingi jalgpalli"kultuur" tekkima ikkagi
Samas kui kõikide mängijate, treenerite jne pered ja sugulased kokku kutsuda, saab sama arvu pundi kokku.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEile kutsuti fänne Transi mängijaid Narvas vastu võtma kella 22.45-ks. Buss jäi tund aega hiljaks, kuid mõned siiski jaksasid oodata. Нарва празднует! Нарва гуляет!
Pikem uudis ja rohkem fotosid SIIN!
Samas kui kõikide mängijate, treenerite jne pered ja sugulased kokku kutsuda, saab sama arvu pundi kokku.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustNaiivne on arvata, et kõik tarvitavad Facebooki.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokMiks peaks keegi klubi kodulehele minema? See on naiivne, mitte retooriline küsimus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokMiks peaks keegi klubi kodulehele minema? See on naiivne, mitte retooriline küsimus.
Leave a comment:
-
Tahtmata vaadata läbi teatud prillide, siis mu meelest on Flora koduleht kõige loogilisem, minimalistlik ja puhas, kergesti leitav info. Kalju oma näiteks liiga sodi-pudi mu maitsele - liiga palju on kõike üheskohas ja sellised liikuvad reklaamid on alati mind närvi ajanud. Kalju lehel olles on tunne, et oled kuskil Mumbai turul, kus on kõike liiga palju ja ei tea mis edasi teha ja kuhu minna.
Leave a comment:
-
Soccernet võiks klubide kodulehed ja sotsmeediad jälle pingeritta seada.
Meenutus 2012 aastast: https://soccernet.ee/artikkel/rr-mil...s-parimat-tood
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustMitte isegi inglise keeles pole......
Leave a comment:
-
Algselt postitas tannn Vaata postitustPalju Õnne!
Saan öelda, et olin tõenäoliselt üks vähestest inimestest täna staadionil, kes oli ka kohal aasta 2001 karikafinaalis Valgas, kui Narva võitis.
Nüüd pidin 18 (!!) aastat nende järgmist karikavõitu ootama
Leave a comment:
-
Kogukonnajuhile võib see karikas küll kena kingitus olla. Järgmine kodumäng tuleks see staadionile postamendi otsa panna ja rahvast kutsuda vaatama, saab pilti teha ja värki.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: