320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Tahtmata vaadata läbi teatud prillide, siis mu meelest on Flora koduleht kõige loogilisem, minimalistlik ja puhas, kergesti leitav info. Kalju oma näiteks liiga sodi-pudi mu maitsele - liiga palju on kõike üheskohas ja sellised liikuvad reklaamid on alati mind närvi ajanud. Kalju lehel olles on tunne, et oled kuskil Mumbai turul, kus on kõike liiga palju ja ei tea mis edasi teha ja kuhu minna.
-
Soccernet võiks klubide kodulehed ja sotsmeediad jälle pingeritta seada.
Meenutus 2012 aastast: https://soccernet.ee/artikkel/rr-mil...s-parimat-tood
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustMitte isegi inglise keeles pole......
Leave a comment:
-
Algselt postitas tannn Vaata postitustPalju Õnne!
Saan öelda, et olin tõenäoliselt üks vähestest inimestest täna staadionil, kes oli ka kohal aasta 2001 karikafinaalis Valgas, kui Narva võitis.
Nüüd pidin 18 (!!) aastat nende järgmist karikavõitu ootama
Leave a comment:
-
Kogukonnajuhile võib see karikas küll kena kingitus olla. Järgmine kodumäng tuleks see staadionile postamendi otsa panna ja rahvast kutsuda vaatama, saab pilti teha ja värki.
Leave a comment:
-
Kunagi nad üritasid eesti keelset versiooni paralleelselt luua, aga see oli ka selline tihti uuendamata säästukas. Eks kõik jääb selle taha, et pole pädevat keeleoskajat seal kasutada ja noh, nagu juba öeldud, siis sihtgrupp pole ka just eesti keelne ja seega ei ole vist ka kõige prioriteetsem.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustMitte isegi inglise keeles pole......
Ja selle taustal norida, et Trans vene keeles teeb, on veits ülekohtune. Pole nende kodukat ammu külastanud, aga uudistevalik on hetkel ikka lausa eeskujulik, vene keeles küll, aga mis teha, seal elavad enamus venelased.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTahaks natukene viriseda, sest kuidagi kummaline näha, et aastal 2019 ei ole narvakatel eesti keelset veebikat. Okei, saan aru, et vene kogukond ja jutud, but still, still nagu.
Narva võidu üle mul ka endal heameel, viitsimata googledada, palju arvele cashi tulebki?
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEile kutsuti fänne Transi mängijaid Narvas vastu võtma kella 22.45-ks. Buss jäi tund aega hiljaks, kuid mõned siiski jaksasid oodata. Нарва празднует! Нарва гуляет!
Pikem uudis ja rohkem fotosid SIIN!
Leave a comment:
-
Natuke eilsest võiduvärava autorist minu blogist:
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustÜks reaalne olukord, millest ma olen blogis ka jutustanud juhtus ta kord juba Legioni ajastul. Tollal mängis 2. liigas Legioni ridades Viktor Plotnikov. Jah, seesama, kes praegu Transi eest kõmmutab. Igatahes Plotnikovil oli siis Wismaris mingisugune majahoidja amet vms. Ja siis ta ajas Passikutat terve päeva mingite asjadega närvi (korra toksis noorte trenni ajal palli, siis mingi noortemängu ajal läks tema pall väljakule vms) ja lõpuks enne õhtust meesteliiga trenni hakkas ta Passikutaga mingil teemal vaidlema. Ja Passikuta süttis. Aga kuna Plotnikov on ka peast veits pehme, siis umbes 5 sekundiga läks kakluseks. Õnneks keegi tuli tol hetkel vahele (kindlasti mitte Šapovalov, kes kõike rahulikult kõrvalt vaatas) ning see ei lõppenud kurvalt. Kurvalt oleks see muidugi Passikuta jaoks lõppenud, Plotnikov on selles mõttes ohtlik vello veidi.
Leave a comment:
-
Tahaks natukene viriseda, sest kuidagi kummaline näha, et aastal 2019 ei ole narvakatel eesti keelset veebikat. Okei, saan aru, et vene kogukond ja jutud, but still, still nagu.
Narva võidu üle mul ka endal heameel, viitsimata googledada, palju arvele cashi tulebki?
Leave a comment:
-
Eile kutsuti fänne Transi mängijaid Narvas vastu võtma kella 22.45-ks. Buss jäi tund aega hiljaks, kuid mõned siiski jaksasid oodata. Нарва празднует! Нарва гуляет!
Pikem uudis ja rohkem fotosid SIIN!
Leave a comment:
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustNo näed, leidubki neid keda kotib. Ja küllap kotib ka neid, kes kodumängudel tribüünid ära täidavad ja seda vahest rohkem, kui 500 silmapaari näol. Põrgut, ma isegi arvan, et Narvakaid kotib see rohkemgi, kui Nõmmekaid! Tubli Narva!
Leave a comment:
-
Algselt postitas tannn Vaata postitustPalju Õnne!
Saan öelda, et olin tõenäoliselt üks vähestest inimestest täna staadionil, kes oli ka kohal aasta 2001 karikafinaalis Valgas, kui Narva võitis.
Leave a comment:
-
Palju Õnne!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: