Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Lootus tegi ära. Mängupildi kohta ei tea ma küll mitte midagi öelda, kuid ehk keegi teab : kumb see domineerivam pool oli?
-
Väga pettusin täna Narvas, max punktid jäid tulemata tänu Narvale ennustuses. :P
Leave a comment:
-
See ,mis Kurel jäi tegemata selle tegi Lootus äraÜsna suur pauk .Vene klubid oma vahel võitlevad kogu aeg elu ja surma peale nagu ka Tulevik ja Flora .
Leave a comment:
-
Tra raisk... Vandid ja viimasel minutil... No vabandage, aga p*tsi küll... Korra oli ilus vahva laupäev juba iseenesest korraldatud.... Mehed, võtke kokku ennast!
Leave a comment:
-
Kalju saadab mängijad laenule, et nood talle paremad tiitlivõimalused looksid
Leave a comment:
-
Intervjuu V.Bondarenkoga:
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas see brass kes eelmine hooaeg Narvas mängis jätkab ka see hooaeg seal???
Leave a comment:
-
Kas see brass kes eelmine hooaeg Narvas mängis jätkab ka see hooaeg seal???
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustГол у нарвитян на счету новичка команды, второго бразильского легионера клуба, Фелипе
Tundub, et brassid ka Narva jõudmas, muidu Nunes v?
Leave a comment:
-
Гол у нарвитян на счету новичка команды, второго бразильского легионера клуба, Фелипе
Tundub, et brassid ka Narva jõudmas, muidu Nunes v?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jaanus Seapilastaja Vaata postitustEi mõista mina küll seda, mis kasu on sellisest klubist siis maa peal... Tulemusi ei näita ja publikut ei too, mingu tööle, minu laudas on abikäsi alati vaja.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: